Бойко, като убиеш Босия, направи му паметник и резни лентичката.

Пари за паметника веми по някоя европейска програма, че парите на държавата са нужни за охраната на Пеевски.
И на паметника да пише “ Тук лежи един от последните българи и аз , Бойко Борисов му взех живота за да запазя властта си и да продължа да грабя умиращото стадо останало по земите български“. И викни Московски да ти държи лентичката. И Караянчева викни да хвърли шепа пръст, ще и отива. И китки и венци да сложите, купени с партийната субсидия, платена от стадото. И реч една дръпни за западните Балкани и как нямаш къща в Барселона. Ще е уместно.
И да почерпиш, Бойко, че ти се е махнал от главата. Както двата милиона българи, дето прокуди от родината им, както си пожела и за майките на деца с увреждания.
И да ти кажа, Бойко, още шестима българи обявиха гладна стачка в подкрепа на Босия. Така че, цяло гробище подготви и си наточи ножицата. За лентички за смърт.
А на все още живите и будни българи ще кажем, не ни трябват милиони, няколко хиляди българи са достатъчни за да излезем и изринем злото, което ни убива и играе хоро на гобовете ни. Няколко хиляди българи, осъзнаващи нуждата от действия и запазили любовта си към род и Родина и стремежа си към свобода и справедливост. Събирайте се и преодолейте различията си, осъзнайте, че силата ни е в солидарността. И целта е да ударим върха, източника на заразата. Първата стъпка е оставката, отстраняването  на Борисов и Цацаров.  Нека първо спечелим битката срещу мафията, после ще се делим и редим всичко останало.
БОЕЦ водим тази битка. Свържете се с нас. Призоваваме за масови протести в подкрепа на Босия и срещу корупцията и мафията, които ни убиват! ТАЗИ БИТКА ЩЕ СЕ ВОДИ НА ПЛОЩШАДИТЕ!
Сили за теб, бачо Кольо!
#ЖивотЗаБосия
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА