КОЛЬО БОСИЯ УСПЯ!! Респект, бачо Кольо!

КОЛЬО БОСИЯ УСПЯ!! Респект, бачо Кольо!
За 42 дни в гладна стачка Кольо Босия успя да докаже и покаже, че ни управляват не просто престъпници, а най-наглите и арогантни престъпници, които историята ни познава! Хора без съвест и морал, за които човешкият живот не означава нищо!
УСПЯ да докаже и покаже, че за управляващите Истината не означава нищо, че те се страхуват от Истината, че корупцията е в кръвта им и не могат да се борят с нея, защото трябва да се борят със самите себе си!
УСПЯ да докаже и покаже, че за парламент, правителство, опозиция и президент, саможертвата на един българин в името на справедливостта е само един досаден проблем, а не повод за действия и разследване. Защото всички те съставляват статуквото хранещо се чрез корупционните схеми, срещу които Кольо Босия се изправи!
УСПЯ да докаже и покаже, че българският народ е превърнат в стадо загубило инстинктите си, волята си за борба, стремежа си към справедливост и свобода. Превърнато е в стадо от същото статукво, което не чува и Босия вече месец и полвина и това е най-тежкото им престъпление! Смачкването на цял един народ!
УСПЯ да докаже и покаже, че човешкият дух е по силен от страха, а духът на бачо Кольо е великански!
УСПЯ да докаже и покаже, че въпреки всички репресии, въпреки цялата власт на мафията, в България има хора будни и непримирими!
УСПЯ да върне вярата ни, че можем да се борим срещу злото и чрез личният си пример ни показва как трябва да се води тази битка – последвателно и до край! Защото докато на власт са мафиоти, престъпници, мутри, ченгета, комуняги и корумпирани партийни калинки нищо добро не ни чака!
УСПЯ да ни покаже и пътя – разтуряне на народното събрание, а Босия знае, че това няма как да се случи без оставка на правителството. Че върха трябва да разчистим, корена на злото, източника на заразата наречена „корупция“ и после да редим всичко останало. А чрез частният случай за продажбата на фалшиви шофьорски книжки, убийците на пътя и корупцията в ДАИ и транспортното министерство, за което искаше оставката на Москвоски, той доказа, че всичко и на всички нива  в управлението е прогнило. Че мафията убива! Корупцията убива! Некадърността убива!
УСПЯ да събуди заспалите и да даде кураж на обезверените!
Респект, бачо Кольо и благодаря! Ще водим битката до край!
#ЖивотЗаБосия
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА