АБСОЛЮТНА ЛЪЖА изрекоха в национален ефир Владислав Горанов и Бойко Борисов.

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА изрекоха в национален ефир Владислав Горанов и Бойко Борисов.
Няма да коментираме апартамента на Горанов, това ще му изяде главата и дори Пеевски няма да го спаси. По-точно главата ще му изяде алчността, наглостта и самозабравянето.
Ще коментирам твърдението, че щели да въведат „касови бележки на бензиностанциите, от които да е ясно каква е печалбата им, така както на бележките за тока“
Няма такива нагли лъцжи!
Всички сме плащали задълженията си за ел. енергия и НИКОЙ, НИКОГА не е виждал в получената фактура, каква е печалбата на ЕРП-то. Има много друга информация, но не и печалбата. Борисов изрече още една лъжа в ефир. Че не знае каква е печалбата и колко данъци плаща ЛУКОЙЛ и че те трябвало да кажат каква им е печалбата. От повече от десет години ЛУКОЙЛ не са платили НИТО ЕДИН ЛЕВ данък върху печалбата, въпреки многомилиардните приходи. От над десет години ЛУКОЙЛ работя официално на загуба, А РЕАЛНО ДЕРАТ НАД ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА от гърба на българите, без да плащат данъци. И Борисов добре знае това. Защото през този период той почти непрекъснато е начело на държавата и осигурява на Валентин Златев чадър за данъчни и финансови измами. Разбира се, това не е безплатно. В същото време Владислав Горанов през този период е зам. министър на финансите с ресор НАП и след това два мандата министър на финансите, като в това му качество е и председател на управителният съвет на НАП! Дружества, като ЛУКОЙЛ са със специален статут и наблюдението над тях и дейността им се осъществява от няколко независми органа, като един от тях е НАП. Преди от БОЕЦ да обявим данните за 16-те МИЛИАРДА източено ДДС, поискахме тази информация министерството на финансите. Тогава Горанов се скри зад същата лъжа – „не разполагам с тази информация“. Министъра на финансите, който по Конституция е длъжен да упражнява контрол върху дейността на НАП, който изготвя и предлага бюджета на държавата, твърди, че не знае какъв е размера на несъбраното ДДС, което се измерва в десетки милиарди! Сега по същитя начин Буда и Горанов твърдят, че не знаят каква е печалбата на ЛУКОЙЛ и Валентин Ззлатев, но в същото време Борисов твърди, че знае каква е заплатата на карикатуриста Христо Комарницки. СТИГА БЕ!
Държавата се управлява от шепа олигарси, ченгета и мутри и един от тези кукловоди е Валентин Златев. Наред с Пеевски, Минев, Гергов, Гоце, Божков, Бориславова и тн. Борисов и Горанов са представители на съответните мафиотски кланове в управлението. Един вид те са гарантите, че всеки от „началниците“ ще получи парчето от баницата, което му се полага. А под началници разбирайте и Путин, и Ердоган…Това е едно динамично развновесие, на едни нива дебелите водят битки помежду си за кожата на народа и за контрол върху различни институции, на други нива интересите им съвпадат, а всички заедно пазят статуквото, което им дава възможност да крадат безнаказано.
Борисов не само че знае каква е печалбата на ЛУКОЙЛ, а и внимателно следи тези данни, защото десет процента от тази печалба заминава в неговите офшорни сметки. Около 120 милиона годишно. Толкова плаща Златев на Буда, за да си затваря очите мутрата за дрането на ЛУКОЙЛ. Одраните сме ние, а угоените са те. По същата схема Борисов получи и десет процента от БУЛГАРТАБАК. Както и Пеевски. По същият начин и десет процента от всяка по-голяма обществена поръчка отиват директно в сметките в офшорките на Буда.


Да се върна на темата за печалбата на ЛУКОЙЛ.
КАКВА Е СХЕМАТА?
Схемата е универсална и елементарна. По същата схема и ЕРП-тата надуват сметките ни за ток. Огромна част от печалбата се крие чрез изкуствено завишаване на разходите, което води до отчитане на минимална печалба, а в случая на ЛУКОЙЛ и дори до загуби в документалните отчети. Начините за това са много. От верижни кухи сделки с редица дъщерни фирми, които надуват цените за доставка на суровини и материали, до договори за външни услуги за огромни суми със свързани фирми. ТЕЗИ ФИРМИ по принцип са офшорни компании, които източват и насочват печабата на тези дружества в сметките на дебелите , а в края на веригата ЛУКОЙЛ, или ЧЕЗ отчитат загуби, или минимални печалби. И мафията гарантира ефективността на схемите чрез контрол върху уж независмите държавни институции и органи, които трябва да извършват контрол и проверки. Когато някой спре да плаща, или се поклони на друг господар, което нарушава мутренското равновесие следва война и проявленията на тези войни са случилото се с ЧЕЗ , с Дунарит, или с някои от така наречените олигарси. Тогава някой от дебелите се опитва да сложи ръка върху бизнеса на провинилият се , или поне да го смачка за назидание. Единственият начин за спасение е, да целуваш ръка и да си платиш (Дунарит) или да бягаш от страната (ЧЕЗ). В случая с ЧЕЗ, Борисов има и друг мотив. През 2013г. той разбра, че който държи шалтера, той може да сваля правителства и да контролира масата. Това е оръжие, което той се опитва да овладее чрез свързаната с него и СИК Гинка.
ДА ОБОБЩИМ. Няма никакво значение какви касови бележки ще получавате на бензиностанциите докато мафията стои начело на държавата. Няма дори никакво значение дали цената на бензизна е с десет стотиники по ниска, ако начело на държавтаа стои мафията, защото тя ще продължава да ви краде по десетки други начини. Ако искаме да излезем от балтото в което се давим първо трябва да отстраним мафията от властта. После следва всичко останало. Отстраняването става по един начин – протести с ясни цели и бой до дупка и след това съд, затвор и отнемане на незаконно придобитото имущество. Дебелите знаят това и се опитват да задушат всеки опит за реален протест и в същото време да подчинят и превземат напълно съдебната система, като смачкат последните оцелели независми магистрати.
БОЕЦ обединихме тези процеси и на 11.12. в 12.00ч. излизаме пред съдебните палати в страната и столицата, в знак на подкрепа за независимите български магистрати изправили се срещу мнозинството на мафията във ВСС и Цацаров. И поставяме няколко точни и ясни искания и цели в протест под надслов „НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА! ДА ЗАЩИТИМ ДОСТОЙНИТЕ“
– Прекратяване на репресиите над Лозан Панов, Методи Лалов, Бойко Аатанасов , Калин Калпакчиев и колегите им.
– Оставка на Цацаров.
– Оставка на Буда.
– Електронно гласуване.
– Граждански контрол върху изборният процес.
– Закон за Лустрацията.
– Независимо междунаросно разследване на ДДСгейт, ДжиПиГейт и убийството на журналистката Виктория Маринова.
И това е само началото. Излизаме с черни чадъри, като символ на чадъра, който прокуратурата е разтворила над мафията и символ на убийството на българското инакомислие от диктатурата на мафията и ченгетата.
И очакваме подкрепа от всички будни и непримирими граждани. Всички едновременно в цялата страна, в един ден и час, с едни и същи ясни цели и искания. Това е начина. Да защитим достойните и да се изправим срещу дебелите.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи на площадите, или по друг начин, публикуваме банковата сметка и координатите  на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА