Владислав Горанов ще проверява сам себе си за КръстникГейт!

Казуса с луксозният апартамент на кръстника на финсовият министър, който го използва, като собствен без да плаща наем в продължение на 6 години, се превърна в един от най-големите скандали. Става дума за няколко стотин хиляди лева, които Горанов си е спестил от наеми, както и за конфликт на интереси и корупция. Сумата не е огормна, свикнали сме да измерваме откраднатото и „усвоеното“ от нашите управници в милиони, а напоследък и в милиарди. Тук втрещяваща е ароганстността и наглостта на Горанов. И това предизвика лавината от възмущение в обществото.

Изтича 20 дневният срок, който Цацаров даде на КПКОНПИ, за да провери случая. Междувременно БОЕЦ внесохме и допълнителен сигнал във връзка с този казус, като добавихме и нова информация публикувана от сайтовете Биволъ и Фрогнюз, за още една вила на кръстника, която Горанов използва. Както и за това, че синът на кръстника е бил назначен на работа във финансовото министерство, по времето, когато Горанов е живеел безплатно в жилището му и е оглавявал министерството.  Добавихме в сигнала ни и сходният скандлал с общинското жилище на еврокомисар Мария Габриел, използвано от нея на занижена цена, като социално слаба по времето, когато е била евродепутат със заплата от над 30 000 лева. Щетите остават за Община София. Сайта Биволъ направи задълбочено разследване на този случай и публикуваха цялата информация.

Какво ще се случи?

БОЕЦ можем да дадем отговор на този въпрос на база на досегашният ни опит и информация. На 23.01.2018г. БОЕЦ внесохме първият сигнал в новосвормираната КПКОНПИ.

БОЕЦ в акция! СПОДЕЛЯЙТЕ И СЛЕДЕТЕ КАКВА ЩЕ БЪДЕ РЕАКЦИЯТА!

Сезирахме за неясният произход на средствата, активите и имуществото на депутата Делян Пеевски. Няколко месеца по късно след като шефа на КПКОНПИ бе провокиран от Георги Георгиев от БОЕЦ на една конференция посветена на борабата с корупцията, Пламен Георгиев заяви, че проверката срещу Пеевски е приключила.

Някой да не е разбрал? Борисов е държавата, а Пеевски е най-чистият в тази държава!

На пресконферения в средата на юни, председателят на КПНПОНИ, Пламен Гепргиев заяви, че Пеевски е най-чистият в държавата.

От думите  му стана ясно, че проверка по същество на активите, имуществото и произхода на средствата на Пеевски не е извършена. Единствено са разгледани докладите и ревизиите на НАП. За което БОЕЦ официално поискахме отстраняването му, с писма и сигнали до всички институции. На практика БОЕЦ постигнахме своята цел, която бяхме обявили още с внасянето на сигнала срещу Пеевски – разобличихме КПКОНПИ, като поредната маша на мафията и поредната имитация на структура за борба с корупцията, а на практика са на пряко подчинение на Пеевски и управляващата ни мафия. Като знаем, че Владислав Горанов е „най-яркият“ представител от групата на Пеевски в правителството, то е ясно и какво ще установи КПКОНПИ. След като Пеевски бе обявен за най-чистия в държавата, то очакваме Горанов да бъде обявен за най-честният! Има и още много важен детайл, Горанов в качеството му на министър на финансите е и председател на Управителният съвет на НАП! А именно НАП е основната институция, на базата на чиито проверки КПКОНПИ ще реши, дали Горанов е нарушил закона, като е живял безплатно 6 години в луксозният апартамент на своят кръстник. Поне така твърди той. Или казано директно, Горанов ще проверява сам себе си! В държавата на мафията, в държавата на Буда, Пеевски ми Цацаров тези абсурди са норма!

Така, както и Цацаров провери сам себе си по сигнала на БОЕЦ за ЦумГейт. И разбира се, НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Продължаваме, през следващата седмица БОЕЦ ще внесем сигнал по казусите КръстникГейт и СтокиранеГейт до Европейската Комисия, като ще изпратим сигнала си и до няколко френски и германски медии. Битката за Истината трябва да се води на всички фронтове и нива. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи на площадите, или по друг начин, публикуваме банковата сметка и координатите  на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА