БЛАГОДАРИМ! Обречени сме да спечелим битката срещу мафията!

БОЕЦ благодарим на нашите съратници, съмишленици и приятели, с които заедно водим битката срещу злото, което ни ограбва и убива. Срещу себе си имаме зло разполагащо с огромни ресурси – финансови, институционални и репресивни. Ние имаме само себи си. Те имат власт и милиарди, ние имаме чиста кауза и в това е силата ни! Не е по силата на никой бидейки сам човек, или органзиация да се пребори с това зло. БОЕЦ водим битките си и винаги сме срещали подкрепата на непримиримите граждани и отделни граждански движения. Тази помощ и подкрепа са много важни за нас, имало е моменти, в които сме били на ръба на силите си, но сме продължавали битката заради всички тези хора, чиито доверие спечелихме. Минали сме през целият ченгеджийски арсенал на дебелите -кофи с помия са изляти въху нас от свинските медии, арести, задържания, досъдебни производства, разпити, призовки, сигнали срещу нас, запори на сметки, ревизии, насилие, посегнаха дори на семействата ни и децата, но БОЕЦ никога не се отказваме. Свободата, справедливостта и истината нямат цена и си струват всяка жертва и усилие. Няма кой друг вместо няс да се пребори за свободата ни, няма кой друг да се погрижи за децата ни, няма кой друг да изправи срещу дебелите, освен ние самите. Свободата не може да ни бъде дадена даром,за нея сами трябва да се преборим и да платим цената.

От началото на тази година имаме над 40 акции и сигнали на БОЕЦ в София и страната. ДДСгейт и ракритите от нас 16 милиарда източено ДДС, сигналите ни срещу Пеевски, Горанов, Цветанов, Борисов и др. разобличиха прокуратурата и КПКОНПИ, като бухалки мафията и мутренски бригади за изпълнение на мокри поръчки. Ударите срещу нас само доказват, че сме на парв път и ни мотивират още повече. За 2018г. наши съмишленици са дарили по сметката на БОЕЦ, 2240 (две хиляди двеста и четиридесет лева). БЛАГОДАРИМ! Всеки лев е разходван в битката срещу Буда, Пеевски, Цацаров и бандата им. И сме благодарни за всяка стотинка. Битката срещу злото струва и пари, и човешки усилия, и понякога дори човешки животи. 

Продължаваме!

БОЕЦ отново завяваме нашите цели и стъпките за тяхното постигане:
БОЕЦ знаем, че дебелите няма да си отидат с добро. Ще се сблъскаме с тях и слугите им лице в лице и трябва да спечелим тази битка и да продължим нататък, за да спечелим и войната. А пътя е в поредица от стъпки и ясни цели.
– Отстраняване на мафиотското правителство на Буда от властта.
– Отстраняване на Цацаров – пазителя на мафията от поста му и отпушване на съдебната система.
– Независимо международно разследване на ДжиПиГейт, ДДСгейт и убийството на журналистката Виктория Маринова.
– Електронно гласуване.
– Граждански контрол върху изборният процес.
– Закон за Лустрацията.
 
Тепърва ни предстоят тежки битки, докато изринем цялото мафиотско блато и бъде изградена така нужната ни алтернатива, но целите трябва да бъдат отстоявани до край, а те са:
– Отстраняване на мафията от властта. Отстраняване на всички мафиотски кланове от властта – БСП, ГЕРБ, ДПС, ОП и тн., ако е нужно и след поредица от извънредни избори.
– Независима и работеща съдебна система.
– Реална борба с корупцията.
– Разделение на властите.
– Функциониращо и активно гражданско общество.
– Възмездие и справедливост – съд, затвор и конфискация на незаконно продобитото имущество от корумпираните ни управници.
– ВНС, конституционни промени и старт на реални реформи във всички системи – съдебна, социална, здравна, образование, сигурност.
 
БОЕЦ водим тази битки, знаем точно какво искаме и как да го постигнем. Събираме непримиримите и будим заспалите. Учредяваме наши комитети из страната и даваме пример, че страхът може да бъде преодолян! А това е най-важното, гражданите да осъзнаят силата си. Направим ли го, няма какво да ни спре! Бойци винаги е имало, дори и в най-мрачните времена, има ги и днес! 
Благодарим, приятели, продължаваме!
БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА