Около 20 МИЛИАРДА откраднати годишно! ПИСНА НИ, все Борисов и ГЕРБ да НЕ са виновни!

ПИСНА НИ, все Борисов и ГЕРБ да НЕ са виновни!
11 МИЛИАРДА „усвоени“ годишно от корупция!
1 МИЛИАРДИ и двеста милиона подарени на Путин за Белене.
1 МИЛИАРД и половина подарени на обръчите на Буда и Пеевски за „стоителство“, разбирайте за източване и крадлък.
1 МИЛИАРД и полоивна годишно източени от ДДС!
150 МИЛИОНА глоба за БЕХ.
1 МИЛИРАД по схемите на ДжиПи.
1 МИЛИАРД на година за Валентин Златев и Лукойл.
43 МИЛИОНА за Гергов.
4 тона суджуци лично за Буда, да не вдига кръвното.
И това само за последната година и половина – около 20 МИЛИАРДА откраднати. Поняга се чудим как смогват да крадат толкова много и тогава разбираме защо са им обръчите от фирми, калинки и плужеци. За да крадат все повече и повече! И да изграждат престъпната си империя от слуги, мързеливи некадърници, орки и корумпирани мишки.
И това е само част от откраднатото.
НЯМА други подобни паразити и крадливи боклуци в българската история. НЯМА по-долни, нагли и алчни престъпници.

НЯМА начин тези национални предатели и гнусни ченгета, мафиоти, мутри и комуняги да останат безнаказани! Ще плащат за всичките си престъпления и ще повръщат до последният одран от гърба на гражданите лев! БОЕЦ водим тази битка и дебелите знаят, че прошка и милост няма да има. И се опитват да си осигурят още време и хоризонт за безнаказан грабеж, като подчинят тотално съдебната система. Всичките усилия на мафията са насочени към смазването и отстраняването на последните честни и независми магистрати! Превзетата прокуратура на Цацаров им осигурява възможности да мачкат неудобните, а подчинените им слуги във ВСС се опитват да им поднесат и българският съд. Парламента приема законодателство, което налага диктатурата на мафията, а администрацията и службите превиват глава пред госпдоарите. Гражданите останахме единствената сила , която да се пребори с това зло! Обречени сме да спечели  тази битка.

БИТКА за свобода, справедливост и възмездие. 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА