Включете се и подкрепете! Следовател Бойко Атанасов – българският кандидат за Европейската прокуратура!

ДА ГО НАПРАВИМ! Пращайте писма и се гответе за битка!
Всички подкрепяме Лаура Кьовеши за ръководител на европейската прокуратура и тя заслужава нашето доверие. Но забравяме, че и България трябва да излъчи кандидат за европрокурор. Процедурата се администрира от Министерството на правосъдието в пълна мъгла и липса на прозрачност. Не знаем кои са останалите кандидати, но знаем един! Следовател Бойко Атанасов. Достоен! От малцината български магистрати, който имаше куража да се изправи открито срещу мафията превзела съдебната ни система и цацаратурата.

Правосъдното министерство се опитва да отстрани следовател Атанасов от кампанията, като изисква в ненормално къси срокове допълнителни документи за доказване на квалификация, стаж и опит, а ръководството на прокуратурата, което трябва да издаде тези документи умишлено бави издаването им. Жалки опити на жалки страхливци, като целта е да изпратят в Брюксел удобен и зависим човек, тип „ти си го избра“.
Европейската прокуратура, която се очаква да заработи от 2020 г., ще разследва и изправя пред съда извършителите на престъпления, които засягат финансовите интереси на ЕС, като и трансграничните случаи на корупция, пране на пари и данъчни измами, при които щетите са на стойност над 10 милиона евро. Аферата #ДжиПиГейт например, разкрита и внесена в европейските институции от журналистите отБиволъ влиза в компетенциите на този орган и управляващата ни мафия се страхува, че ще изпусне контрола върху процесите и разследването, ако нямат къртица в европрокуратурата. Бойко Атанасов е доказал своята независмост и професионализъм и е заплаха за дебелите и те ще направят всичко възможно да го отстранят от процедурата, както се опитват да отстранят и Лозан Панов от поста му!. Въпроса е какво ще направим ние. БОЕЦ стартираме кампания в подкрепа на кандидатурата на следовател Бойко Атанасов. Изпратете писма на ел. пощи на прокуратурата и Министерството на правосъдието с текст „АЗ ПОДКРЕПЯМ СЛЕДОВАТЕЛ БОЙКО АТАНАСОВ ЗА КАНДИДАТУРАТА МУ ЗА БЪЛГАРСКИ ЕВРОПРОКУРОР“
pr@justice.government.bg , priemna@justice.government.bg , press@prb.bg и prbcont@prb.bg.

Дано не се налага да публикуваме и телефонните номера на Цачева и Цацаров, за да бъдем чути. Но ако трябва ще излезем и пред съдебната палата.
Пращайте писма и се гответе за битка!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

НИКОЙ не е закривал повече болници от Бойко Борисов и ГЕРБ!

ИСТИНАТА – НИКОЙ не е закривал повече болници, училища и села от Бойко Борисов и ГЕРБ!
Освен болниците накрая ще закрият и държавата!
„По мое управление болници няма да закривам!“ – заяви Борисов преди дни.

За да лъжеш толкова нагло трябва или да си психически болен, или да считаш аудиторията за малоумни. Или тотално да си загубил връзка с реалността. Само през първият мандат на Борисов и ГЕРБ са закрити 19 общиснки и държавани болници и стотици отделения. Закрита е МБАЛ „Д-р Димитър Моллов – Елена“ в град Елена (от 25 януари 2013г.), закрити са болниците в Кула- 2010г., Трън, Брезник, Тервел, Генерал Тошево, Бобов дол, Дряново и др. Стотици отделения в останалите държавни и общински болници са закрити. Пример – видинската болница, закрити са отделенията инфекциозно, нефрология, урология и др. , единствени на територията на цялата област. Същото е положението из цялата страна! Хиляди са жертвите на този геноцид! Хората умират, защото не могат да стигнат до болница. Болници няма в над 160 общини, но партийни офиси на ГЕРБ и щатни партийци има във всяка община! Стотици са затворените училища по времето на трита мандата на Буда, а десетки са заличените от картата на България села.


Задълженията на държавните и общински болници са в размер на стотици милиони. Защото и здравеопазването бе превзето от мафията. Схемата „болница в болницата“, при която частни структури източват държавните заведения е патент на ГЕРБ! През първите години на управлението на Борисов хората недоумяваха защо е яростната битка на Борисов и Цветанов да се назначават партийни кадри за шефове на общинските и държавни болници. Тази практика днес е вече закон! След време картината стана ясна, целта е била да се осигури чадър над схемите за източване на тези болници, става дума за стотици милиони. От самото начало Борисов и бандата му са планирали грабежа на общинските и държавните болници! За тях здравеопазването е само кранче за точене на милиарди. И затова наливат с готовност нашите пари в тази система без да правят реформи, защото милиардите изтичат в техните джобове, докато българите мрат от лечими болести и липса на пари за лечение! Тези милиарди бяха източени както през вече посочената схема за „болница в болницата“, така и през договри за ремонти на тройни цени, спечелени и изпълнени от „наши фирми“, проекти за саниране и енергийна ефективност отново „усвоени“ от обръчите на Борисов и Пеевски и не на последно място чрез договори за външни услуги, от кетъринг до перални и лаборатотрии, като болничните структури за тези дейности бяха закривани. Темата за лекарствената мафия е за друг материал. Милиони бяха наляти в стиропор и дограма на пустеещи сгради във видинската болница например, а хората умират заради остарялата техника за хемодиализа, която струва двеста хиляди. За диализни апарати и здраве пари няма, но за крадене пари има.
Това е истината. Българите са най-болната, бедна и изчезваща нация, защото ги управляват най-алчните, нагли и лъжливи престъпници, които историята ни познава. Крадат дори от лекарствта на онкоболните, от храната на децата в детските градини, от помощните средства за инвалидите, от асфалт, стиропор и бетон. Това зло трябва да бъде изринато. БОЕЦ водим тази битка и разобличаваме лъжите на управляващата ни мафия.
Мафията убива.
Корупцията убива.
Некадърността убива.
Борисов убива.

http://www.cardiobg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1148&catid=48&Itemid=124

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ продължаваме кампанията „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям  страх от този, да им извикат в очите – МАФИЯ! УБИЙЦИ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА