ВСС прие заявлението на БОЕЦ да бъдем наблюдатели при изслушването и избора на български европрокурор!

Преди няколко дни БОЕЦ стартирахме акция за прозрачност в избора на български европрокурор и в подкрепа на следовател Бойко Атанасов. Действията ни бяха провокирани от опитите на прокуратутурата и останалите институции подвластни на мафията да отстранят следовател Атанасов от състезанието с нечестни средства.  Благодарим на гражданите, които се включиха и заляха пощите на институциите с писма в подкрепа на Бойко Атанасов. Когато каузата е справедлива заслужава всяко усилие и риск. Това е текста, който разпространихме:

„ПРОДЪЛЖАВАМЕ! ДА ГО НАПРАВИМ!
Дни преди изслушването на кандидатите за български европрокурор, на следовател Бойко Атанасов е наложено дисциплинарно наказание заради разкритията му за срамните споразумения на Иван Гешев с ОПГ-та за източване на ДДС. Припомняме, че именно след тези думи на следовател Атанасов, БОЕЦ разкрихме и огласихме с документи, че за последните години са източени над 16 милиарда ДДС, а прокуратурата е сключила 3125 споразумения с ОПГ-та за източване на ДДС и данъчни измами!
Същото се случва и в Румъния с кандидата за главен европрокурор Лаура Кьовеши. Целта е ясна, както вече алармирахме управляващата мафия в двете страни се опитва да отстрани честните и достойните магистрати, за да не бъдат разследвани престъпленията им.
Днес БОЕЦ внесохме Заявление до ВСС и МП да бъдем ситуирани, като независими наблюдатели по процедурите и избора на български представител в европрокуратурата.
СПОДЕЛЕТЕ И СЕ ВКЛЮЧЕТЕ!
Пращайте писма и се гответе за битка!
Всички подкрепяме Лаура Кьовеши за ръководител на европейската прокуратура и тя заслужава нашето доверие. Но забравяме, че и България трябва да излъчи кандидат за европрокурор. Процедурата се администрира от Министерството на правосъдието в пълна мъгла и липса на прозрачност. Не знаем кои са останалите кандидати, но знаем един! Следовател Бойко Атанасов. Достоен! От малцината български магистрати, който имаше куража да се изправи открито срещу мафията превзела съдебната ни система и цацаратурата.
Правосъдното министерство се опитва да отстрани следовател Атанасов от кампанията, като изисква в ненормално къси срокове допълнителни документи за доказване на квалификация, стаж и опит, а ръководството на прокуратурата, което трябва да издаде тези документи умишлено бави издаването им. Жалки опити на жалки страхливци, като целта е да изпратят в Брюксел удобен и зависим човек, тип „ти си го избра“.
БОЕЦ стартираме кампания в подкрепа на кандидатурата на следовател Бойко Атанасов. Изпратете писма на ел. пощи на прокуратурата, ВСС и Министерството на правосъдието с текст „АЗ ПОДКРЕПЯМ СЛЕДОВАТЕЛ БОЙКО АТАНАСОВ ЗА КАНДИДАТУРАТА МУ ЗА БЪЛГАРСКИ ЕВРОПРОКУРОР“
pr@justice.government.bg , vss@vss.justice.bg , priemna@justice.government.bg , press@prb.bg и prbcont@prb.bg.

Дано не се налага да публикуваме и телефонните номера на Цачева и Цацаров, за да бъдем чути. Но ако трябва ще излезем и пред съдебната палата.
Пращайте писма и се гответе за битка!“

Резултат с изображение за бойко атанасов

На 14.02.2019г. БОЕЦ внесохме Заявление до ВСС и МП да бъдем ситуирани, като независми наблюдатели при процедурите, изслушването и избора българските кандидати за европейската прокуратура. Днес бяхме уведомени от ВСС, че заявлението ни е прието и ни канаят, като наблюдатели на изслушването обявено за 18.02.2019г от 10.00ч. в сградата на ВСС, като на изслушването ще присъстват и медии. Важно е да бъдем там, защото и самият избор е важен. Важността му личи и от опитите да бъде отстранен  един достоен и честен магистрат. По същият начин и в Румъния управляващата мафия се опитва да попречи на Лаура Кьовеши да оглави европейската прокуратура. Защото ги е страх! Страх, че губят контрол, че схемите и далаверите им ще бъдат разкрити и ще трябва да плащат за престъпленията си. БОЕЦ ще бъдем там, като български и европейски граждани и ще информираме обществото за случващото се. И продължаваме с битката срещу мафията и корупцията превзели държавата ни!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Има още