Това не е стабилност, това е геноцид! Управляват ни най-долните престъпници, които историята ни познава!

Това е фиш за работна заплата на медицинска сестра в кардиологично отделение в общинска болница, с една година трудов стаж. Фиша е за месец демекмври 2018г. Изплатената сума е 461 лева и 47 стотинки. Това в ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА  наричат „стабилност“!

Само преди дни след поредните протести на медицински работници от държавни и общински болници управляващите гласуваха в министерски съвет и  „дадоха“ 30 милиона лева допълнително за всички общински и държавни болници и психиатрични диспансери и лечебни заведения.  Направиха го по познатия отвратителен начин, като години наред бяха глухи и слепи за проблемите в общинските болници и след като сестрите и лекарите обявиха протести, вожда излезе и „даде“ едни пари с очакване да му целуват ръка и да благодарят за милостинята. Убиеца се прави на спасител.

За сравнение без никакви протести преди няколко месеца същият Министерски съвет гласува и даде на Гергов 43 милиона лева. И още един МИЛИАРД и 300 МИЛИОНА лева за обръчите от фирми на Борисов и Пеевски, за да „строят“ магистрала „Хемус“.

И пак за сравнение заплатата на бившият министър на транспорта и настоящ банкер в Черноморска банка, Ивайло Московски е 12 600 лева. Колкото заплатата на всички медицински сестри в общинската болница в Козлудуй.

И пак за сравнение, държавата плаща годишно 4.8 милиона лева за охраната на Доган и Пеевски, но пари за здраве няма.

И пак за сравнение, заплатата на един депутат, който не стъпва нито един ден на работа е 2 240 лева. Тези обаче не се лекуват в България.

И пак за сравнение, една медицинска сестра се грижи средно за 30 пациента дневно, а за един депутат се грижат около 30 000 българи средно! Хранят го, поят го, угояват го, както гостоприемник храни паразитите си.

В държавата на мафията пари за здраве няма, но милиарди за крадена има. Пари за достойни заплати за медицинските работници няма, но комисионни за дебелите има. Крадат дори от лекарствата на онкоболните и храната на децата в детските градини. Управляват ни най-алчните и долни престъпници, които историята ни познава.

Как ви се струва, можем ли 467 лева заплата да запазим и задържим медицинските сестри? С дипломата си, на третият ден след пристигането си в Германия започват работа със стартова заплата от 2400 лева минимум. А без тях няма здравеопазване.

НА 01.03.2019г. медицински работници, сестри и рехабилитатори излизат на протест срещу системата, която убива здравеопазването и налага геноцид спрямо работещите в системата и болните хора в България. БОЕЦ заявяваме подкрепата си за справедливите им искания и призоваваме всички български граждани да излязат и да ги подкрепят. Тяхната битка е и за нашият живот!

БОЕЦ сме длъжни и да допълним, че според нас единственият начин да бъдат решени този и всички останали проблеми в държавата ни, е като отстраним мафията от властта. И първата стъпка е отстраняването на Борисов и мафиотското му правителство и отстраняването на Цацаров – пазителя на мафията!

А можете и да си умирате тихо, за да не пречите на стабилността Му.

Разпространете този призив и подкрепете медицинските работници на първи март. Те сами се наричат наши сестри, а ние какви сме им?

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА