ЦЕЦО, не се притеснявай за апартаментите!

Че си крал крал си, че си лъгал, лъгал си, че си ги купил тези апартаменти  на занижена цена и с крадени пари, вярно е. Че това е класическа престъпна сделка също. Че е далавера, далавера е. Че си алчен наглец също. Но това е последната ти грижа!


Когато Буда падне, има поне няколкостотин дела, грабежи и престъпления за които ще отговаряш. Първо за милионите, които всички ние, българските граждани плащаме по делата в Страсбург срещу България заради твоите малоумия и ченгеджийски изстъпления!

После за хилядите откраднати и съсипани бизнеси! Хората само чакат да се разклатиш и ще те разкъсат. След това за милиардите от рекет върху фирмите. И за милирадите източено ДДС. И за милиардите източени от общините, чиито кметове ти слагаше, за да крадат за теб и Буда. И за милиардите откраднати от обществени поръчки. И за милиардите „усвоени“ от еврофондовете. И за това, че превърна държавата ни в кочина и ченгеджийница. Няма да ти стигнат три живота, за да излежиш всички присъди за тези престъпления, та за апартаментите въобще не се притеснявай. Лично ще инициирам от името на БОЕЦ да внесем предложение един от апартаментите ти да бъде запазен и превърнат в ПАМЕТНИК НА  НАГЛИТЕ И КОРУПЦИЯТА! И там да се сложат в рамки присъдите от Страсбург. Снимки от катастрофата край Своге. От всички останали трагедии, доказали, че мафията и корупцията убиват. От стотиците села превърнати в гробища. От десетките фалирали и закрити болници. От всички затворени училища. И една слушалка ще сложим. Да помнят хората, че ги беше страх да си говорят по телефоните заради „дългото ухо на Цецоу“ и ужаса и мизерията в които живееха. И по стените да се изпишат имената на над един милион и половина българи, които ти, Буда, Пеевски и бандата ви прокудихте от родината им.
Пожелавам ти дълъг живот в добро здраве, за да излежиш при Бай Ставри остатъка от живота си. В частна килия с личен „масажор“. БОЕЦ ще имаме грижата! И милост и прошка няма да има Tsvetan Tsvetanov

Георги Георгиев – ГД “БОЕЦ“
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ
ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ

Бойко Борисов -“Няма да участвам в управление, в което полицията ще се бие с хората“ – 2013г. преди да подаде оставка.

По-сложно е.
“Няма да участвам в управление, в което полицията ще се бие с хората“ – думи на Бойко Борисов преди да подаде оставка през 2013г.


Голяма част от ченгетата са тъпи. Голяма част от началниците им са тъпи. Голяма част от началниците на началниците им са тъпи. Но не всички. Има едно правило, което не подлежи на съмнение – „Нищо случайно няма“.
Използването на лютив спрей, или сълзотворен газ срещу граждани е приложимо само след разпореждане и предварителни указания. Това, че тъпите ченгета са го направили по смехотворен начин не омаловажава факта, че са го използвали. Въпроса е защо? Имат числено превъзходство спрямо протестиращите, няма пряка заплаха за институциите (сградите са празни, протестиращите нямат запалителни средства, хладни оръжия и тн.) Няма дори задържани. Защо тогава ченгетата използват крайни средства? Вариантите са два.
Първи вариант – пряка и умишлена демонстрация на сила и брутални действия целяща да покаже, че властимащите са готови на всичко, за да пазят властта си. Сигнала е към всички, които трупат гняв и са готови да излязат на площадите – „Ще ви смачкаме, ще ви бием, задушаваме и малтретираме , това ви чака, ако излезете срещу властта на мафията“.
Втори вариант – на Буда му трябва повод да отстрани шофьора на Мето Илиенски от министерският пост. (Цецоу и Гешев са му предали съобщението от Вашнгтон) Няма как без нищо да му поиска оставката и играят цирка със сълзотворният газ. Да натръшкат няколко протестиращи, да предизвикат обществена реакция и Буда да излезе целият в бяло и да „вземе“ главата на Младен Маринов Илиенски.
Всъщност ИМА и трети вариант – на самият Буда му трябва повод да хвърли оставка и да се изниже от управлението сега с надеждата, че ще презавери властта си още веднъж на поредни извънредни избори докато все още владее положението. Когато тренда е на долу, колкото по-рано отидеш на избори толкова по-добре. Защото с всеки изминал ден губиш позиции и влияние. Буда добре разбира това. Рискован ход, но той го е играл вече , прекалено самовлюбен е и смята, че може още веднъж да го изиграе. Момента е важен, защото след половин година ще се избира нов главен прокурор. Или избори сега, или ще трябва да стиска властта на всяка цена поне още една година. А това изглежда все по малко вероятно. Именно затова смятам, че Буда е способен да изиграе подобен сценарий, дори е способен сам да си организира протести, да хвърли ченгетата срещу “протестиращите“ и после помним… “Няма да участвам в управление, в което полицията ще се бие с хората“ – думи на Бойко Борисов преди да подаде оставка през 2013г. Когато десет години обаче пълниш администрацията и службите с некадърници, корумпета и калинки, накрая се стига до там, че пръскат със сълзотворен газ срещу вятъра.
До дни БОЕЦ ще огласим факти и документи, както и следващите си действия, които във всяка нормална държава би трябвало да свалят всяко правителство. Но ние не живеем в нормална държава и ще се наложи вероятно да се сблъскаме челно с мафията и нейните пазители. Буда, господарите му, ортаците му и слугите му ще се опитат да ни неутрализират, но няма как да ни спрат. И със сигурност подготвят както удари спрямо нас, така и сценариите по които да се измъкнат. Оставката също е вариант, но този път сметките им няма да излязат. Остават броени дни, да видим. Милост и прошка няма да има.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ
ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ

Предстоят избори! СХЕМАТА – как ГЕРБ печелят избори.

СХЕМАТА!

Решихме да го публикуваме, за да не обясняваме  поотделно на всеки, как ГЕРБ правят избори. Някои от материалите сме публикували още 2016г. , допълнени към днешна дата.

Предстоят извънредни избори. Галопиращият рейд от гафове, гейтове, скандали и трагедии натрупаха огромно обществено напрежение и сринаха доверието в управляващите дори и сред най-фанатизираните им членове. Когато броим трупове, а ни говорят за стабилност и икономически растеж, доверието се губи, като милиарди ДДС от касата на НАП. Рейтингите вървят стремоглаво надолу и ако дебелите сами не си отидат, народа ще ги изрине. Парламента е в тежка криза, управляващата коалиция е под контрола на ДПС, а Лаура Кьовеши е на път да стане Главен европрокурор. Кошмара на дебелите.  БОЕЦ набираме подкрепа и съмишленици и страха в управляващите расте. В подобни моменти единственото спасение за мафията е да се ходи незабавно на избори, докато не са се сринали съвсем и докато не се е появил някой  неконтролиран от тях фактор. Проблема е, че тези избори вероятно ще са си техен сценарий, те ще редят събитията и нищо добро не ни чака. Единствените избори, които са заплаха за мафията, са изборите, предизвикани от хората на площадите, когато гражданите поемем инициативата, отстраним мафията от властта и гражданите редим събитията. БОЕЦ вярваме, че и това време идва.   И е добре всеки да знае СХЕМАТА, по която ГЕРБ печелят избори.
В края на август в ГЕРБ получават резултатите от вътрешно проучване за готовността за избори и прогнозни резултати. Резултатите показват, че структурите на ГЕРБ, са в трагично състояние, разяждани от страх, интриги, вътрешни борби и корупция. Цветанов реагира светкавично и след 01.09. из страната тръгва частният му ДАНС, тъй наречените „групи за бързо реагиране“, които са добре познати на актива на ГЕРБ по места. Това не са партийци, а бивши барети и ченгета, мутри, наемници, професионалисти, които вършат черната работа, а по време на избори се занимават с рекет, изнудване, купуването на гласове и натиска върху бизнеса и непослушните. Това което се оформя като извод е , че са нужни радикални действия. Отдавна обещанията и сладките приказки не вършат работа. Прилага се класическият метод, проверен и ефикасен – заплахата. Пуска им сини и червени лампи. После Борисов излиза и заявява (за много хора необяснимо защо го прави, но нищо случайно няма) , „Загубихме доверие, давам на народа да реши , подавам оставка и отиваме на избори“ . Това в превод за гербаджийската мафия означава – „ако не се размърдате , излитате от управлението“ Това е най големият им страх , да останат извън властта , да загубят хранилката, защитата и яслата си.

Борисов е страхливец и знае, че оставането му във властта зависи от тоталният контрол върху институциите и насажданият страх у хората чрез репресии и мачкане на недоволните. Ако усети, че властта му е разклатена, то той хвърля оставка и „презаверява” властта си през машината за избори на Цветанов, което му осигурява още малко време за безнаказан грабеж. Поетите ангажименти, зависимостта му от Пеевски, изтичащият мандат на Цацаров са допълнителни фактори, които карат Борисов да търси изход от кризата и да предизвика предсрочни избори, чрез които да закрепи властта си и да се отърве от излишните и неудобните. До следващата оставка.  Помните преди предишните избори как Борисов се изцепваше че ако няма 120 депутата, няма да прави правителство, след изборите нямаше и 90 депутата , но направи правителство, за да нахрани армията си от гладни комунисти и калинки . Същата схема. Още в края  на август от Паунов е спуснато „окръжно“ до всички общини да осигурят необходимият брой гласове, по предварително разработен план със заложени в него точни бройки за всяка община. (Обичайна практика, нищо ново, същото се случи и преди президентските избори през 2016г.)  Пример – Видин – 17000 гласа. , Монтана – 22 000 и тн. Схемата е елементарна и копира разработената от ДПС схема отпреди 15-20 години, когато партията на Доган навлиза агресивно във властта. Използва се институционалният ресурс на партията , като държавните и общински администрации са ангажирани да осигурят нужните гласове за изборите. Във Видин, като изключим  служба Земеделие (ДПС по традиция, нищо че шефа фиктивно е от ГЕРБ) , то цялата останала администрация е на ГЕРБ. Това са около 1000 човека. В изпълнение на партийното поръчение , всеки един от тях е задължен да представи по 25 човека по списък с имена и телефонен номер, които ще гласуват за БКП (ГЕРБ) . Проверено вече тази схема дава около 50% ефективност реално, което е добър резултат, предвид това, че са безплатни гласове. Тези 25000 човека , които ще бъдат подадени по списък , ще осигурят реално около 12 000 гласа за ГЕРБ. Останалите 5000 ще дойдат от кметовете по селата и останалите десет малки общини по същата схема. Всички работещи по мерките за временна заетост , също са задължени да гласуват за партията майка. В офисите на ГЕРБ има нарочни хора, които прозвъняват списъците (понякога и до 100%) и се проверява тяхната истинност. Мотива е – осигуряваш хора, оставаш на работа, няма списък -няма работа. Демократично. Това е само една от схемите. Тези дни ще качим материал за целият арсенал на ‘демократичните партии в България“ (разбирай ДС мафията) . Бизнеса също е част от изборният процес, като обръчите от фирми около управляващите осигуряват гласовете на своите работници по списък и под пълен контрол. Отплащат се на господарите си за обществените поръчки и милионите излети в касите им. Може да строят некачествено, да крадат и да убиват хора по пътищата, но гласуват качествено и под строй и за мафията това е важното. Фирмите на Буда и Пеевски владеят огромна част от строителният бранш, чрез подизпълнителите си, които са зависими от тях. Транспорт, земеделие, туризъм, всичко е под контрола на мафията.

Този материал е и за тези , които трябва да си зададат въпроса , какво се случва с гласа им , когато гласуват с „НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИКОГО“, ИЛИ ЗАДРАСКАТ БЮЛЕТИНАТА , в знак на протест срещу управляващата ни мафия. Още преди две години от БОЕЦ качихме материал по темата, но сега има развитие с въвеждането на задължителното гласуване.
.               Преди да гласуваме с „не подкрепям никого” , или да направим бюлетината си невалидна трябва да си зададем два въпроса – „Кому е нужно това? и Какво се случва с моят глас?“
Задължителното гласуване бе въведено с идеята по този начин да се обезсмисли купеният вот и ДПС да бъдат изхвърлени от властта. ГЛУПОСТИ! Единственият мотив за въвеждането на задължителното гласуване е ЛИПСАТА НА ЛЕГИТИМНОСТ НА ВОТА!Намаляващата изборна активност поставя управляващата ни мафия в ситуация , в която легитимността на тяхната власт е поставена под въпрос. Ако махнем купените гласове и контролираният вот, реално активността е не повече от 20 %. Дори и по малко. С въвеждането на задължителното гласуване се цели повишаване на активността и НИКОЙ да не може да оспори правото на управляващите ни престъпници да продължават да крадат и ограбват държавата ни. ( ярък пример е случилото се в Турция , един диктатор залива държавата с репресии скрит зад лозунга „АЗ СЪМ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНАТА ВЛАСТ И КОЙТО Е ПРОТИВ МЕН , ЗНАЧИ Е ПРОТИВ ДЕМОКРАЦИЯТА! Същото прави и Борисов в България. Диктаторите си приличат. Използват демократичните инструменти, като оръжие.
Сега по същество за номера с „Не гласувам за никой“ При броенето на бюлетините те се разпределят на различни камарки по партии , както и камарка с „невалидни бюлетини“. Това обикновено е вид „резерв“ с който се надуват резултатите на тези, които контролират СИК-овете. Има два начина , при първият , невалидната бюлетина се слага директно в камарката на определената партия, а при вторият , това се прави при вписването в протокола ,

пример – ГЕРБ 70 гласа , НЕВАЛИДНИ 26 , в протокола се вписва ГЕРБ 90 , НЕВАЛИДНИ 6. Всички контроли излизат, гласовете на другите партии също са си ок , а гласа на тези , които са теглили една майна на всички, заминава за ГЕРБ.

Това сме го виждали с очите си. И сега си задайте въпроса , „защо състава на много от комисиите е от полуграмотни хора, които не знаят какво правят там“. След няколкочасове броене и преброяване , те са готови на всичко за да приключат в секцията и да се приберат и тогава председателят или секретарят на комисията ( обучен предварителни и единственият, който има представа как се попълва протокол) оформя документите и всички са щастливи и доволни.

Тук ще повторим нещо , което сме казвали хиляди пъти „В РИК, ОИК И ЦИК , НИКОЙ НЕ БРОИ БЮЛЕТИНИ, НЕ Е ВАЖНО КАКВО ИМА В ЧУВАЛА , ВАЖНО Е КАКВО ПИШЕ В ПРОТОКОЛА!“ А в протокола всички си е ок. Тази схема е разработена от Фидосова и Цветанов преди местните избори през 2011г. (винаги са правени такива измами , но като организирана схема на национално ниво , тогава се прилага за първи път, макар и сложен вот през 2011г. , заедно с президентските избори, невалидните бюлетини бяха под средното ниво, познайте защо).
КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ВОТА „НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИКОГО“ ?
Същото. Това е един огромен резерв, а който контролира сиковете, МВР, ДАНС, Прокуратурата и цялата реална власт в държавата, ще го разпредели и обсеби , както си пожелае. За контрола върху СИК-овете – ГЕРБ и ДПС имат мнозинство. За съжаление нивото на застъпници и наблюдатели е трагично, в огромната си част тези хора са в секциите , само за да вземат едни бързи пари, а както описахме по горе, броя на гласовете за различните партии не се променя и тези хора по техните си разбирания , са си свършили работата.

Демокрация ли? – Докато ни управляват ченгета, мутри, комуняги и мафиоти, ще живеем в най корумпираната и проядена от лъжи, грабеж и измами държава. Най бедната държава в Европа.

В следващото продължение на „Схемата“ ще опишем и останалите схеми и начините за манипулиране и фалшифициране на изборните резултати, както и  разкритията на БОЕЦ за ролята на МВР , ДАНС, Прокуратурата , Гранична полиция, НАП, НОИ и Фонд Земеделие в изборният процес, или просто казано , как мафията гласува вместо вас, вие просто се подписвате в списъците. А в отделен материал ще разкрием начините и схемите за финансиране и купуване на гласове и избори.
ИЗБОРИТЕ са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията. Народа отдавна нищо не избира,
Споделете и дано повече хора се замислят. Не е решение да сменяме един клан на мафията с друг клан на мафията, все мафията ще ни управлява. Това правим вече 30 години. Решението е да изринем цялото мафиотско блато. Дори да са нужни поредица от избори, накрая ще  бъдат свалени и след това ще стигнем до тези избори, които ще са началото на истинската промяна.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ
ПОДКРЕПА ЗА БОЕЦ