Това е начина! Продължаваме!

Едно време направо си предлагаха Пеевски, а сега Пеевски предлага Гешев. Тогава питахме #КОЙ предложи Пеевски, макар всички да знаехме, че се е самопредложил, а сега питаме #КОЙ предложи на Пеевски да предложи Гешев. Със сигурност не е Борисов, той вече нищо не предлага, а само изпълнява. За пет години извървяхме пътя от Ореха до „орехчетата”. В интерес на истината Орешарски поне имаше куража да се гърчи по телевизиите и да  защитава господарите си при избора на Пеевски, а Борисов се крие в Туркменистан и не смее да покаже зурла в територията. Не смее дори името на Гешев, или Пеевски да произнесе! Преди три години Борисов ни каза, че „Пеевски си отива, Пеевски си заминава”, но не ни каза, че ще си избере главен прокурор преди да си замине!

Преди години въпроса , къде на шега, къде с доза надежда беше „кога ще ги стигнем американците”, сега въпроса е „кога ще стигнем дъното”, за да се оттласнем и да почнем да се издигаме. Някак неусетно дори стигнахме 111-то място по свобода на словото и много по осезателно разбрахме за апартаментите, балконите, терасите и къщите за тъщи на властимащите. И? Кервана си върви още по чумав.

Не са нужни много думи. Единственият шанс да се преборим с мафията е като се изправим срещу мафията. С разходки по вечерно времеи скандирания  пред празни сгради няма да стане. Доказано след шест години манифестации и маршировки. Времето на „митинговата демокрация” изтече преди да е дошло. Можем и да си продължим с разходките, докато дебелите стават все по дебели и си изберат Гешев и през следващите седем години да се питаме, къде сгрешихме. А можем да преодолеем страховете си и да изринем злото. Без рискове и битка няма стане, трябва да платим цената за свободата си. Това е начина, да вземем инициативата и ние да редим събитията, докато разградим кочината и преосновем държавата си без ченгета, мутри и мафиоти. План, стратегия, ясни цели и готовност да ги отстояваме до край. БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем.

На 12.09. в 15.00ч. БОЕЦ и непримиримите излизаме в столицата и страната на Национален безсрочен протест-блокади „СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ” пред съдебните палати със следните цели: Незабавно оттегляне на кандидатурата на Гешев, стартиране на нова процедура с възможност за граждански номинации (БОЕЦ вече издигнахме номинацията на следовател Бойко Атанасов), оставка на мутренското праввителство на Борисов, което предаде и продаде държавата на Пеевски и ДПС и приемане на закон за Лустрацията! И това е само началото.

https://www.facebook.com/events/372828420047452/

За няколко дни вече почти 12 000 души са заявили интерес и присъствие. Протеста е различен, не само по масово заявената подкрепа, а и със своят ефективен  формат и ясни цели. От години не се е случвало такова нещо и мафията е в паника. А техният страх и ударите срещу нас са най-силното доказателство, че сме на прав път!  Активирали са всички институции-бухалки срещу БОЕЦ, както и всички подли номера. След като събитието обявено от нас получи невиждана от години подкрепа и популярност, започнаха изведнъж да се обявяват протести в дните преди 12.09. след 12.09. както и дори паралелни протести със същата дата. Единствената цел е да се разсее енергията и дебелите да оцелеят и този път. Разделяй и владей, това го умеят. Но и гражданите натрупаха достатъчно опит и могат да различат кои са „клапаните”. Личи си по целите, или липсата на такива. Личи си и по липсата на разумни аргументи, ако споделят битката срещу мафията и в конкретният случай срещу избора на Гешев, защо не се присъединят, като съорганизатори към  протеста на БОЕЦ и заедно да се изправим срещу дебелите? От какво се притесняват, или ги е страх, че можем да  успеем ли?

Уважаваме решението и избора на всеки да изразява гражданската си позиция както намери за добре, но сега е време за важни решение и най-важното е – кой за какво и срещу какво се бори и до къде е готов да стигне. Пътя трябва да бъде извървян до край, да спечелим тази битка и това да е началото. С разум, сърце и кураж ще спечелим, страхът, хаоса и анархията са тяхната хранителна среда. Призоваваме за общи действия всички съмишленици и съратници, които споделят целите обявени от нас! 

От утре започваме да обявяваме организациите, които се включват, като съорганизатори в общата битка срещу мафията. От следващата седмица ще обявяваме и градовете, където има непримирими!

Продължаваме! Гражданите смке по силни от мафията!  12.09 – НАЧАЛОТО! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА