Протестите продължават! Мафията може да бъде отстранена само на площадите!

Изборите минаха. Но най-важният „избор“ още не е приключил!

Битката на гражданите срещу позорното назначение на Гешев продължава. Както преди дни обявихме, БОЕЦ сме запазили всички дати до края на годината за протести пред ВСС! Решението на президента за неподписване на указа за встъпване на Гешев в длъжност ще доведе до процедура по неговото прегласуване от Висшия съдебен съвет. И този път гражданите и бойците ще бъдем там! Очакваме решението на Радев, който вече е увдомен за нашата позоция и аргументи срещу избора на Гешев, както и за пороците на самата процедура по която той бе избран от чугуненото мнозинство на мафията във ВСС! Президента може и да подпише указа, като опозори и себе си и седне в скута на Пеевски. При подобен сцанарий, ще сменим тактиката и протестите ще са в друг формат.

Междувременно разкрития на Биволъ показаха, че между първият и вторият тур на местните избори 100 000 гласоподаватели „изчезват“ от базата на ЦИК за София! Това, заедно с десетките сигнали за купен и контролиран вот, както и огромният брой недействителни бюлетини са доказателства за тотално манипулиране на изборите в столицата и много други населени места! Ако и сега софиянци не излязат на паветата значи си заслужават шести пореден мандат на Буда и мафията  ГЕРБ – единственото населено място в България с подобна срамна серия и резултат.

БОЕЦ сме изразили своята позиция, че изборите отдавна са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията, която може да бъде отстранена от властта само от гражданите на площадите. За съжаление друго решение няма. Доказано!  

В територията на мафията купуването на гласове, гласуването под строй и заповед на държавни и общински служители,  контролиран вот от бизнеса в обръчите от фирми на управляващите превърнали работниците си в крепостни, репресии спрямо опоненти и медийните манипулации са основните характеристики на изборите в България от десетилетия. Информационно обслужване, МВР , ЦИК и прокуратурата са пряк участник в изборите в защита интереса на мафията и нейните кандидати. Затова пробивите, като във Видин и още няколко общини и областни центрове са изключително важни и дават кураж на мнозина! Показателни са за натрупаното напрежение, както и за възможностите на свободните граждани, когато осъзнаят своята сила. Въпреки тези пробиви обаче общата, голямата картина не се променя! Статуквото, мафията остава все така впита във властта и грабежа продължава със същата сила!

Гражданите имаме едно решение – на площадите! Стоп Гешев! Стоп Борисов! Стоп мафия! 

До дни БОЕЦ ще обявим своите действия и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА