Изборите минаха, грабежа продължава с нова сила!

Изборите минаха, грабежа продължава с нова сила!

Следете малките „общински парлаМ(а)ЕНЧЕТА “ . Думата идва от парлама и менчета. Менче по менче -имотче,имотче по имотче-общинско „олигархче“ (местен бабаит) Явно има около 6 милиона спящи,които не си дават сметка защо е тая борба по общинските съвети. Ама как защо драги граждани. Това е местен парламент където се гласува! Гласуват се решения за десетки и стотици милиони. Това са нашите пари. И там влизат зависимостите,кирията на всеки общински съветник и.т.н.! Не е заради заплатата за един час „работа“в месеца,не е! Кирията е огромна и за да гласуваш правилно ,има „бонуси“! Затова е много важно да се знае от гражданите,кой е общински съветник и как гласува в местния парламент и оттам да се атакува по места с протести и да си ходи своевременно. Да се знае, кои са достойните и кои са продажниците. Ще работим за тази кауза във Варна!

Стела Николова кани всички заинтересовани граждани на клетвата  на новоизбраните общиснки съветници и кметове в понеделник в 13 часа в зала пленарна в ОС – Варна. БОЕЦ ще бъдем там!

Граждански контрол върху управлението и изриване на корумпетата и калинките.

БОЕЦ – Варна

На 26.10. БОЕЦ внесохме Уведомление до СО и СДВР за протести за всички дати до края на годината. Според закона, ако Радев откаже да  подшише указа за назначаването ана Гешев, следва прегласуване от ВСС и този път ще бъдем там! Това е целта на внесеното Уведомление. Не знаем кога Президента ще вземе своето решение и кога ще се свика заседание на ВСС за прегласуване, затова заявихме всички дати до края на годината. Вече получихме съгласвуане за тези ни действия и от СО и от СДВР. Пооставихме ги в ситуация, в която нямат полезен ход. Гражданите трябва да бъдем чути и този път ще бъдем пред ВСС! 

ГЕШЕВ Е ПОЗОР!

Следете страницат и сайта на БОЕЦ. След отказа на Президента (ако се случи) ВСС ще обявявят дата за прегласуване на Гешев. Веднага след това ще обявим събитие и протест пред ВСС. И трябва да сме хиляди там в този ден! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА