ПОБЕДА! Посвещаваме я на вас – бойци, съратници, дарители и приятели!

БОЕЦ постигна важна победа! За нас е точно това, защото срещу ни беше мобилизираната цялата държавна  репресивна машина на мафията! 

Броени дни след като БОЕЦ внесохме Сигнала до ЦИК и започнахме делата във ВАС срещу участието на Пеевски в евроизборите заради липсата на уседналост, прокуратурата на Цацаров и Гешев образува досъдебно производство срещу нас, което бе възложено на ГД БОП. Тази преписка е класическа бухалково-поръчкова офанзива, като още в началото стана ясно, че е инициирана по доказано фалшив сигнал изфабрикуван от самата прокуратура! Типично за Гешев и шпицкомандите на Цацаров. В доноса под формата на въпроси се изразяват съмнения, че БОЕЦ се финансира от олигарси и произхода на средствата за нашата дейност е незаконен.

В хода на проверката прокуратурата разпореди на НАП да извърши цялостна ревизия на БОЕЦ, а цял екип на ГДБОП бе командирован във Видин да връчи призовки и разпитва членовете на Сдружението!

Прокуратурата удари БОЕЦ с цялата мерзост на която са способни!

Разбира се, проверката на ГДБОП се сгромоляса, а постановката с фалшивият сигнал се обърна срещу авторите му. БОЕЦ отвърнахме с нови сигнали, акции и протести!  Но ревизията на НАП остана. В допълнение прокуратурата разпореди на НАП да извърши и проверка на финансите на БОЕЦ и за текущата година! 

ПОЛУЧИХМЕ РЕВИЗИОННИЯТ АКТ И ПРОТОКОЛА ОТ ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ НЯМА НИТО СТОТИНКА ПРИХОДИ И РАЗХОДИ С НЕДОКАЗАН, ИЛИ СЪМНИТЕЛЕН ПРОИЗХОД! 

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ ВСИЧКИ ПРИХОДИ НА БОЕЦ СА САМО ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОСКИ И ДРЕБНИ ДАРЕНИЯ ОТ НАШИ СЪМИШЛЕНИЦИ И ДАРИТЕЛИ В РАЗМЕР ОТ 5-10 ЛЕВА (НАЙ-МАСОВИ) ДО 390 ЛЕВА!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ ВОДИ ПЕРФЕКТНА ОТЧЕТНОСТ И СЧЕТОВОДСТВО НА СВОЯТА ФИНАНСОВА ДЕЙНОСТ!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ ДЕЙНОСТТА НА БОЕЦ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НАСОЧЕНА В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЦЕЛИТЕ, ЗАЛОЖЕНИ В УСТАВА НА СДРУЖЕНИЕТО!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ НЕ ИЗВЪРШВА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ И НЕ ДЪЛЖИ НИТО СТОТИНКА НА БЮДЖЕТА!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ ВОДИ ПРОЗРАЧНО И СТРИКТНО СПАЗВАЙКИ ИЗИСКВАНИЯТА НА ЗАКОНА  СВОЯТА ОТЧЕТНОСТ!

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ Е СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ, С ДЕЙНОСТ В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА, КОЯТО СЕ РЕАЛИЗИРА И ФИНАНСИРА СЪГЛАСНО ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА! 

НАП УСТАНОВИ, ЧЕ БОЕЦ НЯМА НИТО СТОТИНКА ПОСТЪПИЛА ОТ ОЛИГАРСИ, ГРАНТОВЕ, СУБСИДИИ, ДЪРЖАВНИ, ЕВРОПЕЙСКИ, ИЛИ ДРУГИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ! 

БОЕЦ винаги сме заявавали, че не сме обвързани с нито една политическа партия, олигарх, или външен източник на финансиране. Единствените ни приходи са от членски вноски и дарения от наши съмишленици и приятели, които се извършват само по банков път, като нашите годишни финасови отчети са публични, както и дейността ни винаги е била публична и прозрачна! ВИНАГИ! Дори ни обвиняват, че сме прекалено прозрачни и тази публичност предупреждава мафията за нашите действия, което не е в наш интерес. НО! Когато каузата ти е чиста и действията трябва да са прозрачни и публични! В това е силата ни и това е принцип, който спазваме от първият ден, когато БОЕЦ бе създадена и отстояваме, което се оценява от нашите съмишленици.

БОЕЦ БЛАГОДАРИМ НА НАШИТЕ ДАРИТЕЛИ, СЪРАТНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ И СЪМИШЛЕНИЦИ, С КОИТО ЗАЕДНО ВОДИМ БИТКАТА СРЕЩУ МАФИЯТА И ЗЛОТО, ПРЕВЗЕЛО ДЪРЖАВАТА НИ! ВАШАТА ПОДКРЕПА Е БЕЗЦЕННА ЗА НАС!

В интерес на обективността, БОЕЦ благодарим и поздравяваме служителите в НАП извършили ревизията и проверката, които въпреки прокурорският натиск, си свършиха работата професионално.

Мафията разполага с целият властови ресурс, – прокуратура, НАП, ДАНС, финасово разузнаване, ГДБОП, МВР и тн, и ако е имало дори една стотинка с неясен или съмнителен произход, защо за 6 години не намериха нищо? А знаем, че ровят и дори сами фабрикуват помийнни клевети срещу нас! Констатациите на НАП са удар върху техните глави с техните бухалки!

По повод срещата на представители на БОЕЦ с Цветан Василев. Ние сме единствената неправителствена организация, която има куража да отиде в Белград и да се срещне с Ц. Василев. Намерението  за тази среща бе обявено предварително  публично в националният ефир на „Честно казано“. БОЕЦ публикувахме и снимка от самата среща. И отново в ефира на  покойната телевизия BIT, убита от Пеевски и мафията, отчетохме резултатите от срещата. НАЙ-ВАЖНИЯТ РЕЗУЛТАТ! БОЕЦ разкрихме и принудихме Борисов и Станишев да признаят, че са били лично уведомени за предстоящият фалит на банката, както и че зад него стои Пеевски и прокуратурата, за което внесохме сигнали до всички институции! Разкрихме, че Борисов и Станишев не са предприели НИЩО , а дори  с действия и бездействие са съучаствали във фалита на банката! Принудихме Борисов да признае, че Гриша Ганчев е докарал в багажника на колата си в гаража на Борисов в Банкя, Цветан Всилев, където е бил уведомен, че е в ход сценарий за фалита на КТБ! В битката за Истината трябва да имаш смелостта да потърсиш всички страни и да ровиш до дъно. БОЕЦ сме убедени, че обществото ни има право да знае истината за фалита на КТБ и от това наше убеждение бяхме водени при срещата ни с Цветан Василев, въпреки всички рискове. Това бе единствената среща и контакт с него, получихме информацията, която ни бе нужна и я огласихме пред обществото. И както и на него казахме – той е бил част от същата мафия и само това, че възникна конфликт между тях е причнината да не продължават заедно криминалните си схеми. Ще продължим да правим всичко по силите си, както Цветан Василев, така и всички отговорни за фалита и грабежа на КТБ да понесат отговорност за действията си! Василев носи своята отговорност, но и всички останали – Пеевски, Цацаров, Искров, Орешарски, Борисов, Писанчев, Станишев, носят вина за този грабеж и трябва да плащат солидарно за извършените престъпления!

И един малък детайл. На срещата в Белград, БОЕЦ си платихме дори и минералната вода. И можем да се явим публично на детектор на лъжата, че не сме получили нито една стотинка, или дори чаша вода от Цветан Василев, или който и да е олигарх! Цацаров, Борисов и Пеевски, могат ли? Готови сме да го направим заедно в ефира на която телевизия те си изберат!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! ПРЕДСТОЯТ ДЕЛА СРЕЩУ ВСЕКИ – МЕДИЯ, ЧОВЕК ИЛИ ИНСТИТУЦИЯ, ПОЗВОЛИЛИ СИ ДА КЛЕВЕТЯТ БОЕЦ И ДА ЛЪЖАТ ЗА НАШИ ВРЪЗКИ С ОЛИГАРСИ И НЕЗАКОННО ФИНАНСИРАНЕ! БОЙ ДО ДУПКА! 

БИТКАТА ПРОДЪЛЖАВА! СЕГА ГРАЖДАНИТЕ СМЕ НА ХОД ОТНОВО!
БОЕЦ внесохме още на 26.10. Заявление за протести пред ВСС до Столична Община и СДВР за всички дати до края на годината! Миналият път господарите на Гешев – Пеевски и Борисов не позлволиха на свободните граждани да изразим позцията си и блокирахме Орлов мост, за да бъдем чути! Сега ще бъдем пред ВСС! След отказа на Радев и категоричното изявление на подвластното на мафията мнозинство във ВСС, че ще прегласуват незабавно Гешев, то можем да очакваме, че още на следващото заседание на Съвета в четвъртък – 14.11. ще се опитат да повторят позорният избор на Гешев!
Всички аргументи са изречени! Всичко е изговорено! Показахме, че гражданите сме по-силни от мафията. Знаем какво ни чака, ако позволим това да се случи. Сега непримиримите и будните трябва да се съберем и да спрем мракобесието, което превзема държавата ни и чиито проводник е Гешев! Трябва да сме хиляди, трябва да ни видят, да ни чуят и усетят! Сега страхът е в техните сърца!
БОЕЦ ще бъдем там и призоваваме всички организации и граждани да излезем и заедно да спечелим тази битка! Битката срещу мафията! Гражданите да си върнем държавата.

Свобода, Светлина, Справедливост!
Ако заради страх от протестите и гражданите решат да променят датата за гласуване, ще уведомим своевременно и ще сменим и нашата дата за протеста! Ще бъдам там, за да спрем мафията да си избере главен прокурор.
ВСИЧКИ В ЧЕТВЪРТЪК В СТОЛИЦАТА ПРЕД ВСС!
ГЕШЕВ Е ПОЗОР!

#ГешевЕпозор

#СтопГешев

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА