БОЕЦ: „На блокажите ще отвърнем с блокади!“

Днес по време на организираният от БОЕЦ протест срещу избора на Гешев пред ВСС бяха блокирани за 30 дни и двата профила на Георги Георгиев – председател на Сдружението.

Георгиев в момента е в Гренобъл, където е със съпругата си на лечение. Пеевски, Борисов , Гешев и компания демонстрират страховете и подлостта си по най-долен начин! Докладван е пост на Георгиев от 2017г. , в който той описва  как по заповед на Цветанов (Борисов) са заличени осигуровките на съпругата му и тя е лишена от животоподдържащо лечение, което той квалифицира, като опит за убийство! Този пост бе споделен в мрежата над 8000 пъти още преди две години. Думите му изречени тогава се потвърдиха от действията на мафията и прокуратурата, които за трети път се опитаха да убият жената на Георги, като му наложиха забрана за напускане на страната, за да осуетят трансплантацията на Мариела, на която той е донор.

БОЕЦ ще отвърнем на всяко посегателство. На всеки блокаж с блокада! На мостове, магистрали, гари. И ще го правим с лицата си, а няма да се крием зад тролски профили!

Тази подлост е показателна за предстоящото след избора на Гешев – мракобесие и мутренски диктат!

Това е само повод да се мобилизираме още повече и да изринем самозабравилите се боклуци!

„Могат да ми блокират профилите или банковата сметка, могат да ми заличат адвоката по делото, могат да ми образуват дела и повдигат обвинения, могат дори да ми налагат забрани или да ме арестуват, но НЕ могат да ме спрат! Щом се върна от Франция след броени дни тръгвам на поредна обиколка из страната. Имам да учредя още няколко комитета на БОЕЦ и после бойците се дигаме на решителна битка. Имаме доверието и подкрепата на гражданите и няма какво да ни спре! Ще изринем мафията от властта по единственият възможен начин – на площадите! Гешев е камъка на шията Борисов, който ще го завлече в канала! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и с право дебелите се страхуват от нас! Продължаваме!“

Георги Георгиев – БОЕЦ

  • Междувременно от прокуратурата съобщиха, че прекратяват образуваната по сигнал на БОЕЦ и след разследване на Биволъ проверка срещу Гешев за престъпления срещу правосъдието! Ще обжалваме и пренасяме позора на Гешев на наждународно ниво

#ГешевЕпозор

#СтопГешев

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА