Хубаво е и сме готови. Продължаваме!

Хубаво е, че всички илюзии угаснаха.  Хубаво е, че всички заблуди се разпаднаха. Хубаво е, че блатото преля и заля всичко и всички. Хубаво е, че Гешев беше избран за главен прокурор. Хубаво е, че Радев подписа указа на назначаването му.  Хубаво е, че Пеевски превзе цялата държава и подчини всички власти, защото сега не може повече да дебелее, а само да линее докато се спихне. Хубаво е, че Борисов и бандата му вече разсеяха всички съмнения за своята мафиотска същност и подчиненост на ДПС. Хубаво е, че гражданите видяха, че са сами в битката срещу мафията и ченгетата превзели държавата ни! Хубаво е, че осъзнахме, че само от нас зависи да се преборим със злото, което ми смачква, ограбва и убива. Хубаво е, че разбрахме, че за свободата си сами трабва да се преборим и да платим цената. Готови сме! БОЕЦ винаги водим битките си до край! И това е хубаво. Когато каузата е чиста и справедлива и Революциите са хубаво нещо! 

Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА