ГЕШЕВ е фалшифицирал данните за своята дейност! (документи)

Както вече обявихме БОЕЦ осъдихме прокуратурата за отказа им да ни предоставят информация за дейността на Гешев и сключените от него споразумения!

След съдебното решение СГП бяха принудени да ни отговорят и Емилия Русинова, шефката на Софийска градска прокуратура ни изпрати частична справка по зададените въпроси! Получената информация е меко казано скандална! Тя бе огласена в предаването на Люба Кулезич по телевизия Евроком и от нея става ясно, че за периода 2009г. – 2016г. когато е работил, като прокурор в СГП, Гешев има общо внесени 20 (двадесет) обвинителни акта и по тях са осъдени 27 (двадесет и седем) лица! ОТКАЗВАТ да ни предоставят информация за сключените от Гешев споразумения, като очевидно, част от „осъдените” са именно и тези, с които е сключвал споразумения и те са с условни присъди!

КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?

Проблема става виден, след като тези данни се сравнят с представените пред ВСС данни за дейността на Гешев при неговото номиниране и избор! В специален доклад (публикуваме част от него, като той е публично достъпен на сайта на ВСС) се цитират други данни – за периода – 2006г. – 2016г. прокурор Гешев има внесени в съда 230 акта и по тях са били осъдени 233 лица! ДЕСЕТ ПЪТИ са завишени данните! Има малко разминаване в периода, защото на нас от СГП ни отговарят за 2009 – 2016, а там се цитира 2006-2016г, защото от 2006 до 2009г Гешев е бил в районна прокуратура, където няма внесен нито един обвинителен акт!

Това не е просто манипулация, или интерпретация на някакви данни, както при изборите например, защото тогава би трябвало да имаме някаква реална основа, която да интерпретираме. Тук става дума за тотална фалшификация и лъжа! Просто са си измислили тези резултати, за да представят Гешев, като някакъв суперпрокурор, а той всъщност е абсолютен позор! Този скандал няма аналог в съдебната история на България! Имали сме  случаи на калинки с фалшиви дипломи, но това е по-лошо! Сега имаме фалшив главен прокурор! Именно фалшивите данни за неговата дейност са най-силният аргумент за номинацията на Гешев, както става ясно от доклада на Атестационната комисия на прокурорската колегия към ВСС!

Мащабите на този скандал тепърва ще бъдат осъзнати от българското общество, институции, власти и медии. А отзвука от него до дни ще се чуе и в Брюксел! БОЕЦ ще заведем ново дело срещу Прокуратурата заради отказа им да ни предоставят и останалата информация касаеща сключваните от Гешев споразумения с ОПГ-та за източване на милиони ДДС, за да разкрием напълно неговият позор! Очакваме и поредните удари срещу нас. За подобни разкрития мафията убива.

Има само един изход след тези разкрития! НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГЕШЕВ и стартиране на нова процедура за главен прокурор. А Гешев и изготвилите доклада трябва да бъдат разследвани, защото това не е просто скандал, а престъпление! Представяне на документ с невярно съдържание пред държавен орган и тн.!

Буквално преди часове БОЕЦ получихме информация, която бе проверена и потвърдена официално, че лицето Николай Бареков е внесъл сигнал срещу телевизия Евроком и Гешев го е възложил на Специализираната прокуратура. Мафията се опитва да смачка последната свободна телевизия! ТРЯБВА ДА РЕАГИРАМЕ и да защитим свободата на словото и свободните журналисти, защото това е удар срещу всеки един от нас!

КАКВО ПРАВИМ?

На 23.01.2020г. в 10.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме пред ВСС с две искания – оставка на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и оставка на Гешев, слугата на Пеевски! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ВИЕ си мерете приказките, г-н кмете!

На 08.01. 2020 г. по покана на инвеститора Д. Георгиев в Пловдив се проведе обсъждане на предпроект за изграждане на “ Културно-исторически и обществен център“ за терен в близост до Понеделник пазара с лице към бул. Цар БорисIII Обединител.

Резултат с изображение за пловдив

Пловдив – красив град с нагли управници.

Беше открито от инвеститора с кратко представяне на намеренията за инв.дейност и представяне на екипите, работили по археологическите проучвания там и този на проектанта арх. Стефан Добрев. След експозиция от последния работещ там археолог и арх. Добрев последваха изказвани от гилдията на архитектите в града. Критично настроени към недостатъчната информация, която им е предоставена по темата и кратките срокове да подготвят становище. Проектът съдържа част, касаеща подземна археология, която да остане за ползвателите на комплекс от хотел и жилищни сгради, но достъпна за граждани. Не ясно при какви условия. Нямаше обсъждане. Типично за ГЕРБ. Имаше индивидуални хвалебствени изказвания за инвеститора и ползите за града от него в други културни инициативи. От две агитки в залата приветстваха предложение за заменка или обратно изкупуване от Общината на терена с цел изграждане на Музей на археологията, каквато идея е обсъждана преди години. Инвеститорът запази мълчание. Нямаше формулирани и адресирани въпроси. Агитките са инструктирани само да ръкопляскат, а не да питат. Хвалебствие имаше от хисарския кмет, за който Д. Георгиев е голям инвеститор.

След като заявилите изказвания пред водещият приключиха, излезе кметът З. Димитров. Не, за да заяви обществения и/или общински интерес по проекта или да очертае въпросите за следващо обсъждане, а да каже как в Пловдив се работи и строи. Как винаги ще има недоволни, но те развиват града. В Пловдив нямало дупки… Кмета подменя тотално темата и влиза в типичната за Борисов стилистика и тематика –  „асфалт, магистрали и едни гадове, дето все са недоволни и искат да ми вземат властта”.  В този момент в дискусията се включва  Милена Кишкова – представител на БОЕЦ, зядавайки конкретен въпрос и обръщайки се кмета:  “ Присъствието ви опорочава обсъждането. Вие представлявате престъпна организация (визирайки партия ГЕРБ)“ и той реагира светкавично: „МЕРЕТЕ СИ ПРИКАЗКИТЕ!”

Резултат с изображение за КМЕТ НА ПЛОВДИВ ЗДРАВКО ДИМИТРОВ

Кмета на Пловдив – Здравко Димитров и кмета на България Бойко Борисов.

В залата за секунди имаше конфуз, но се преодоля бързо. Последва закриването! На излизане в непосредствена близост на кмета и право в очите му боец Кишкова му каза : „Нищо непремерено не съм казала. Имаме корумпирана и суспендирана Прокуратура, но БОЕЦ работим срещу това.“ Нямаше реакции. Нито непосредствено, нито пред входа на залата, където повечето участници се бяха събрали  след събитието. Такава е поредната тъжна случка в един тъжен град в една тъжна държава.

Снимка на Milena Kishkova.

Милена Кишкова – член на пловдивският комитет на БОЕЦ

НЕ, г-н кмете, ВИЕ СИ МЕРЕТЕ ПРИКАЗКИТЕ! Докато гражданите ви плащаме заплатата, ние ще питам, искаме и изискваме, а вие ще отговаряте! Ще отговаряте пред БОЕЦ на въпросите ни, а пред компетентните институции за извършените престъпления! Краят на властта на мафията е близо, началото на този край идва с оставките на Борисов и Гешев, а след тях, г-н кмете следват и по малките марионетки на мафията. БОЕЦ винаги водим битките си до край!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Управляват ни най-наглите престъпници, които историята ни познава!

ОЧАКВАЙТЕ – в сряда – 15.01 в предаването на Люба Кулезич по телевизия Евроком, БОЕЦ ще предсатвим докумнети и информация за ужасяващи фалшификации и манипулации свързани с избора на Иван Геешв за галвен прокурор! Подобен скандал няма аналог в съдебната история на България! На 23.01.2020г. в 10.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме пред ВСС с две искания – оставка на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и оставка на Гешев, слугата на Пеевски! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА