И кмета на Варна на прицела на БОЕЦ! „Ще отговаряш, кмете!“

Вчера от БОЕЦ зададохме своите въпроси пред заместник кмета, (кмета не смее да се появява публично напоследък) на състоялото се обществено обсъждане на бюджета за 2020 за община Варна.

Резултат с изображение за портних

Иван Портних – малък кмет на голяма Варна

След като се изчетоха сухите цифри от проекто бюджета, които бяха качени предварително на сайта на общината,се премина към въпросите От името на сдружението те бяха два, зададени от  Ивайло Великов – член на варненският комитет на  БОЕЦ.  Единия беше какво се случва с общинското предприятие градски транспорт и защо директора му наскоро обяви,че може да се спре услугата в резултат на 7 милиона задължения. 2.5 от който към доставчика на гориво. Дадохме за пример период преди няколко години ,когато имаше частна фирма -Транстриумф . Фирмата беше на печалба и то не малка.

КАК ТАКА частната фирма е на печалба, а общинската е пред фалит?

Дали защото частника е добър стопанин, а общината е разграден двор, и хранилка за калинки, обръчи и „наши“ хора и фирми, източващи я за сметка на варненци? 

Общинското предприятие обаче е на загуба .Директно беше попитано ще има ли проблем с градския транспорт. Отговор нямаше.На вторият въпрос също нямаше отговор. Колко са задълженията на общината и какви са главниците по заемите, за лихвите дори не питаме. Знае се от предоставената таблица за сто милиона,но е видно че може да са с 50 отгоре, а може да са и двойно повече!

НЕ ЗНАЕМ колко дължи общината, но плащаме! Не знаем и ЗАЩО Общината  дължи тези над 100 милиона , но плащаме! Каой и за какво е изхарчил тези пари? 

Граждани питаха всевъзможни неща, адекватни отговори обаче,така и не получиха. Имаше някакви думи , навързани в изречения с неясен смисъл ,но отговори по същество,нямаше. Залата беше напълнена с администрацията от сградата, стари ГЕРБ-ерски номера само и само да не могат да влязат повече желаещи ,а то и нямаше много такива. Парлама е точната дума, но от БОЕЦ няма да оставим нещата така. Щом няма отговор на нашите въпроси, ще им ги зададем по ЗДОИ и ще ги съдим до дупка! Гражданите имаме право да знаем.

Снимка на Ивайло Великов.

БОЕЦ – Варна – „СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“

Кмете, ние няма да те возим с джипката, само ще те питаме някои неща и няма къде да се скриеш. БОЕЦ не приемаме откази, а колкото са по-алчни, крадили и нагли управниците, толкова сме по амбицирани! Управляващите трябва да осъзнаят, че в България има гражданско общество и че краят на властта на мафията е близо. Гражданите имат право да питат, да изискват, да искат, настояват, контролират и предлагат. Защото те плащат. А избраните от нас управници трябва да се вслушват, да отговарят, да приемат, да се отчитат пред нас, да защитават нашите интереси и да управляват нашите пари ефикасно и прозрачно! Ще ги научим, по трудният начин, а корумпетата и некадърниците ще си заминат!

Браво на варненските бойци и на нашите приятели Стела Николова и Милена Пехливанова!

Преди дни и бойците в Пловдив и Стара Загора показаха на местната власт, че идва краят на задкулисието и безконтролното източване на нашите градове и общини!

Продължаваме! БОЕЦ ще бъдем активни в градовете и общините, където имаме свои комитети и ще защитаваме общественият интерес и разобличаваме далаверите на управляващата ни мафия!

На 23.01. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме в 10.00ч. пред ВСС с искане за Оставките на Гешев и правителството на Борисов и мафията. Ще добавим и още една цел –  ЗАЩИТА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ДОЛУ РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА ОТ ЕВРОКОМ И СВОБОДНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ! 

Продължаваме!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА