А него как? Битов инцидент? Катастрофа? Самоубийство? Следовател Бойко Атанасов отново е привикан на разпит в прокуратурата!

А С НЕГО как ще се справите?
Катастрофа? Битов инцидент? „Нещо“ в храната?
Преди седмица БОЕЦ обявихме акция в подкрепа на следовател Бойко Атанасов. Цялата съдебна палата в София бе затворена и блокирана от полиция и жандармерия заради нашето присъствие и разпита на следовател Атанасов, призован по сигнал на свинските медии на Пеевски.


Днес от 11.00ч. Бойко Атанасов отново е привикан на разпит, този път в апелативна прокуратура на площад „Възраждане“. Като каскета е сменил тактиката и сега са се „самосезирали“ отново по публикация на пеевски парцал, поръчана от самите тях. Така работи мафията – сама си поръчва сигналите и после се „самосезира“. Прокуратурата се е превърнала във фабрика за фалшиви сигнали и доноси, в мутренска бригада за мачкане и преследване на неудобните и непримиримите. Поръчкови журналисти и поръчкови прокурори в паразитна симбиоза. Така бяха поръчани няколко сигнала срещу БОЕЦ, сигнал срещу журналистите от Биволъ, сигнал срещу телевизия Евроком, сигнали срещу следовател Бойко Атанасов и други неудобни и отсотяващи истината. Има цял отдел за фалшиви сигнали, по който шпицконадите сформирани още от Цацаров и наследени и развити от Гешев, които изпълняват поръките на господарите Пеевски и Борисов. Хора, като Петьо „Еврото“, Дани „Л@йното“ и тн. са високо ценени в гешевтурата.

Бойко Атанасов след 3 часа разпит в прокуратурата

Благодарим на всички граждани и бойци, които подкрепиха следовател Бойко Атанасов!По анонимни писания на ПИК и "Монитор" прокурори си позволяват да привикват следовател Бойко Атанасов и с часове да го разпитват за отношението му към процеси, които се водят в друга държава!Ясно, че страхът е голямо шубе, но на съвсем неанонимни сигнали същите пъргави прокурори изобщо не реагират!Три часа той бе разпитван, като следващата седмица тормоза над него продължава! БОЕЦ бяхме там през цялото време и нашето присъствие предизвика огромно струпване на полиция и жандармерия. СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА и с право ги е страх дебелите! Ще плащат за всичките си престъпления! #БОЕЦ#БОЕЦсрещуМафията

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Четвъртък, 16 април 2020 г.


Страх ги е и затова репресиите ескалират и действията им стават все по брутални и демонстративни. Свободни журналисти, независими магистрати, непримирими граждани, това е „целевата група“ за размазване определена от мафията и спусната на прокуратурата за изпълнение. Тестват и следят обществото, дали ще реагираме на мракобесието. Проверка срещу журналист – нищо. Пребит журналист – нищо. Убит журналист – нищо. Значи може да продължат и с магистрати, граждански лидери, журналисти и общественици. Само гражданите можем да ги спрем. Мафията използва епидемията, извънредното положение и страховете на хората, за да разчисти неудобните, разчитайки, че хората няма да излязат на площадите и да реагират.
БОЕЦ призоваваме да бъдем разумни и отговорни, да спазваме мерките за лична хигиена и защитни средства и да бъдем непримирими към всяко престъпление и посегателство на управляващата ни мафия. Вируса е опасен, но свинете са несравнимо по-опасни и вредни. Бъдете готови да защитим непримиримите и свободата си на площадите. Истината е по силна от страха.
Бойко Атанасов, не си сам!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Управляват ни престъпници. Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! 

БОЕЦ призоваваме всички граждани стриктно да спазват мерките обявени от СЗО за лична хигиена, социална дистанция и защита. Защото НЯМА кой друг да ни защити! Затова трябва да сме още по-отговорни. Без паника и без страх, с отговорност и решителност. Пазете се и реагирайте яростно и незабавно на всички лъжи, репресии и посегателства на управляващата ни мафия въху свободата, правата ни и демокрацията. Трябва да се преборим с вируса и да потърсим отговорност на управниците ни за всички извършени престъпления. Трябва да получим незабавно отговори на поставените въпроси и виновните да понесат отговорност!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА