БОЕЦ до Валери Симеонов – ти си рецидивист в говоренето без факти и конкретика!

След разгарянето на скандала „Божков – Борисов Гейт“ и внесеният от БОЕЦ сигнал в прокуратурата и европейските институции по казуса, Валери Симеонов, като част от управляващото статукво изрече твърдение внушаващо, че протестите срещу избора на Гешев са били платени от Васил Божков. БОЕЦ, като основни организатори на протестите срещу позорният избор на Гешев се обръщаме с настоящото писмо към Валери Симеонов. Закъсняхме с няколко дни с реакцията си, защото Симеонов не е важне фактор и не се занимаваме със слугите на властимащите, но поради изразеното желание на нашите членове и съмишленици да не подминаваме изцепките на този индивид решихма да отговорим. Публикуваме писмото до Валери Симеонов:

ДО: ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НФСБ

ПОКАНА ЗА ДОБРОВОЛЕН ОТГОВОР

ОТ

 ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”

ЕИК 176949776, с адрес: гр. Видин к-с ”Панония” блок 4 вх.З ап. 157 тел. 0899591399

БОЕЦ сезирахме прокуратурата за съществуването на организирана престъпна група в състав: Бойко Борисов, Васил Божков, Владислав Горанов и Менда Стоянова, с цел извършване в страната на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние. Сигналът беше изпратен и до Европейската комисия и Европейския главен прокурор Лаура Кьовеши.

Още при подаването на сигнала очаквахме от подчинените на управляващите медии и правителствения слугинаж да бъдем обявени, че сме „платени от Божков”. В ролята на дежурния поплювко този път влезе Валери Симеонов, който се прояви отново в типичния си арогантен и надменен стил. В изявление за Българската национална телевизия от 04.06.2020 г. той заяви, че протестите срещу Иван Гешев били платени, като съпостави провеждането на същите „от средата на октомври“ с твърденията за извършени на 23 и 29 октомври тегления от банка на огромни шестцифрени суми от Васил Божков-Черепа. По този начин Валери Симеонов намекна, че Васил Божков е „платил“ протестите срещу Иван Гешев.

 

Преди от БОЕЦ да коментираме тези негови твърдения, ще припомним, че Валери Симеонов е рецидивист в говоренето без факти и каквато и да е конкретика, в обобщенията и в използването на реч на омразата, съпътствана с обидни и нецензурни квалификации. Заради непремереното си поведение той многократно се е замесвал в скандали, например:

  • бе осъден от Районен съд Бургас за дискриминационен тормоз заради свое изказване от 17 декември 2014 г. от трибуната на Народното събрание с думите: …нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, изискващи право на заплати, без да полагат труд, изискващи помощи по болест, без да са болни, детски за деца, които играят с прасетата на улицата, и майчински помощи за жени с инстинкти на улични кучки…;
  • през април 2017 г. коментира, че като ученик и той вероятно би си направил майтапчийски снимки от концлагера Бухенвалд;

– отправи безпочвени упреци и заплахи към медии и журналисти в тях (към Нова телевизия и намеци за уволнение на Виктор Николаев от октомври 2017 г., към БТВ и намеци за „корумпираност“ на Венелин Петков/Антон Хекимян – януари 2020 г.);

  • през февруари 2018 г. нарече евродепутатът Ска Келер „нагла и самонадеяна особа с неоправдано самочувствие“ по повод нейната подкрепа за протестиращите срещу застрояването на парк „Пирин“;

– загуби позорно поста си на вицепремиер през октомври 2018 г. заради негово сравнение на протестиращите майки на деца с увреждания с „група кресливи жени“, спекулиращи „с уж тежко болни деца“;

– през август 2018 г. се зарече пред медии, че ако и следващата инстанция потвърди решението на тричленния състав на ВАС за отмяна на промените в плана за управление на Пирин, приети от кабинета през декември 2017 г., той ще се върне в Бургас, ще отиде на бургаския мост, ще си закачи релса на врата, ще скочи и ще се удави. На 08.03.2019 г. петчленен състав на ВАС окончателно се произнесе и отмени решението на МОСВ по приемане на новия план, но Валери Симеонов не спази обещанието си.

И този път твърденията на Валери Симеонов са повече от манипулативни, като това се установява от общоизвестните факти около избора на Иван Гешев за главен обвинител. Още през март 2019 г. БОЕЦ обявихме кампания за номиниране и избор на гражданска кандидатура за нов главен прокурор. През месец юни бе обявена гражданската кандидатура, издигната от БОЕЦ и група граждански организации, на следовател Бойко Атанасов. Последва официалното внасяне на тази номинация до институциите. И през следващите месеци продължихме почти с ежедневни акции, срещи и протести да отстояваме издигнатата от нас кандидатура и да се борим срещу мафията и нейното желание да си назначи поредната марионетка в лицето на Иван Гешев за главен прокурор. Ще припомним, че протестите срещу Иван Гешев започнаха още с неговата номинация на 22.07.2019 г., а основните бяха през месец септември 2019 г. пред ВСС, Министерски съвет и блокадата на Орлов мост. В тези месеци Васил Божков-Черепа все още беше галеникът на властта, над който се простираше законодателният и управленски чадър и 20%-те процента от приходите му стигаха до адресатите си. По това време Борисов се срещаше и прегръщаше с Божков, на него и на Горанов Божков твърди, че е плащал рекета. Докато ние водихме битка срещу мафията на площадите, мафиотското управляващо статукво, част от което е и Симеонов, обслужваше интересите на бизнеса на Божков и си получаваше подаръците…

Със своето изказване Валери Симеонов за пореден път премина всякакви граници на търпимото. БОЕЦ, като основни организатори на протестите срещу позорния избор на Иван Гешев, убедено заявяваме, че членовете на сдружението и хората, които ни подкрепиха на площадите, бяхме водени единствено от своето възмущение от този нелеп и срамен избор и от силно засегнатото ни чувство на справедливост. Шест месеца по-късно, поведението на Иван Гешев, пълната подчиненост на Прокуратурата на Репубика България на задкулисието, засилващата се безкомпромисна разправа с неудобни журналисти, свободни граждани и политически опоненти, завземането на бизнеси с помощта на обвинението, са ярко доказателство, че протестите ни са били основателни.

От ГД “БОЕЦ“ настояваме Валери Симеонов да спре с подмятанията и говоренето с недомлъвки, неприсъщи за един политик, а открито да заяви – разполага ли с данни за купуване на протестиращи срещу номинацията и избора на Иван Гешев и за съпричастност на Васил Божков-Черепа в тази дейност и ако да – настояваме да запознае обществеността с тези данни. В противен случай, ако не стори това незабавно, от ГД “БОЕЦ“ ще предприемем необходимото за защита доброто име и репутацията на сдружението в обществото, градено с упоритост и преследване на справедливи каузи.

06.06.2020г.      Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ“

Писмото е изпратено до централата ан НФСБ.

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Три въпроса от БОЕЦ към Борисов! За клетвите на една мутра.

БОРИСОВ да отговори на тези три въпроса!
За клетвите на една мутра.
През 90-те години, когато нашите мутри и мафиоти раздирани от параноя и страхове се избиваха показно по софийските улици, поръчките се даваха и изпълняваха без думи. Умишлено поръчителите не искаха да знаят подробности за това, как килърите смятат да изпълнят поръчката и да убият поръчаният за отстраняване. При поръчването също не се използват тези думи, само се дава снимката, или се посочва името и се задрасква. Не от някакво суеверие, а защото така, дори и да стане издънка, дори и преките убийци да бъдат заловени и да посочат поръчителите, те могат да отричат, че са поръчали убийство и че имат нещо общо, или знаят нещо за убийството. Могат дори да издържат детектор на лъжата и това е целта. Могат да се кълнат и кръстят. Така, както Борисов вчера се кълнеше и кръстеше цял ден, че не е „взел нито лев, нито едно евро, нито един долар от Божков, само една пура съм взел“!


Помните как след сигнала на БОЕЦ и публикациите на испанската преса, че каталунската полиция и прокураурта са започнали разследване срещу Борисов за пране на пари заради Къщата в Барселона, той се кълнеше, че „нямам къща в Барселона“ и дори се отрече от детето си. Защото наистина къщата не е на негово име, а детето не е вписано, като негово.
Вчера, след внесеният от БОЕЦ сигнал и публикуваните от Биволъ подробности от сигнала на Черепа по същият начин цял ден Борисов се кълне, „във всичко свято, в живота си, във внуците си“ и се кръсти лицемерно, че не е ВЗЕЛ пари от Божков. Само една пура бил взел. И това е вярно, вероятно Борисов е взел със собствените си ръце само тази една пура, а милионите от Божков ги е прибирал чрез своите посредници. Така, както милионите от Цветан Василев предназначени за Борисов са прибирани от Сталийски и Пеевски, така и милионите от Божков са прибирани от Горанов и Арнаудова. В извратеният мозък на мутрата това му дава основание, да се кълне във всичко свято и във внуците си, че не бил взел. И знаете ли, може би си и вярва. Патологията на подобни извращения е ужасяваща. Не е просто игра на думи, а начин на мислене. Щом не си взел парите със собствените си ръце, значи може да се кълнеш във внуците си, че не си взимал. Щом лично не си натиснал спусъка, а само си дал едно име, или снимка, значи не си убил. Само че, тези милиони са влезли в неговите офшорки и сметки. Божков до вчера бе част от същото мафиотско статукво и дори Борисов, самоопределил се за бос на босовете сигурно вярва, че тези пари по презумция са си негови!
А кръстенето и позоваването на Бога, всеки път, когато те разобличат и обвинят в някакво престъпление е богохулство. Това също не е проблем за Борисов, агент Буда, член на БКП, партията избила стотици свещенници заради вярата им!
В помощ и за улеснение на журналистите, които се решат да питат Борисов по тематата от БОЕЦ формулираме три въпроса на които да се закълне и да отговори:
1. Искал ли си чрез Владислав Горанов и Менда Стоянова пари от Васил Божков – Черепа, за да не му „закачаш“ бизнеса?
2. Взимали ли са Горанов и Арнаудова пари от Васил Божков – Черепа, които са били предназначени за теб?
3. Поръчвал ли си чрез Горанов, Менда Стоянова и парламрентарната група на ГЕРБ законодателни промени касаещи хазартният бизнес, с които да рекетираш Васил Божков – Черепа, за да ти плаща рекет „спокойствие“?
И да се закълне и отговори публично.
Когато една мутра и престъпник стигне до там, че да се отрича от децата си и да се кълне във внуците си, значи е отчаян и готов на всичко, за да спаси кожата и властта си. Тези клетви народа може и да ги забрави, но децата и внуците на Борисов едва ли ще ги забравят.

БОЕЦ изпратихме и официално запитване с тези въпроси до Министерски съвет и до премиера Бойко Борисов.
Но важни са едни други клетви. Тези, които той ще полага в съдебната зала, когато бъде обвинен и влезе, за да отговаря за престъпленията си пред бългаският съд и българските граждани. И тогава никакви лъжи няма да му помогнат. БОЕЦ няма да спрем докато това не се случи, както за Борисов, така и за цялата престъпна банда превърнала страната ни в територия на мафията!
Управляват ни изроди. Споделете, да се пробудят заспалите. С това зло гражданите ще се преборим на площадите.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА