ЕК е образувала проверка срещу България по сигнал за корупция и „престъпления срещу интересите на ЕС“.

БОЕЦ разполагаме с информация потвърдена от кабинета на изпълнителният заместник председател на ЕК, Франс Тимерманс, че срещу България е образувана проверка по сигнал за корупция касаеща издаване на български (европейски) документи за самоличност – свидетелства за управление на МПС. 

Проверката е образувана през месец март 2020г. от изпълнителният директор на генерална дерекция „Правосъдие и потребители“ към ЕК, г-жа Сала Саастамойнен. БОЕЦ разполагаме със сигнала, подаден от българска държавна институция от служител, който е уволнен веднага, след като българските власти разбират за подаденият сигнал. Разполагаме и с официален отговор, потвърждаващ образуваната проверка.

В сигнала са посочени конкретни схеми и практики за издаване (купуване) на български документи за самоличност – шофьорски книжки, като са приложени и конкретни доказателства – документи, видеоматериали, доклади и прокурорски материали и постановления. Посочени са и конкретни имена на чужди граждани, които са се възползвали от тези схеми, като част от тях са квалифицирани, като „ислямисти“, или хора свързани с държави, финансиращи терористични организации. Посочени са доказателства за чадър над тези корупционни схеми, осигуряван от прокуратурата и конкретни държавни служители на най-високо ниво, стигащо до министър. Представени са данни и доказателства, включително и от разследване на български служби, за създадена организирана престъпна група с цел корупция, подкупи и продажба на документи за самоличност – шофьорски книжки на лица, които не владеят бългаски език и не притежават нужното право за това. Замесено е и имато на премиера Бойко Борисов, като осигуряващ перманентен чадър и закрила над хората реализиращи и организиращи въпросните корупционни и криминални схеми.

Името на Бойко Борисов се съдържа и в приложенията към сигнала, като прикриващ извършените престъпления чрез назначения в държавната администрация на хора, чиято задача е продължаване на престъпните корупционни схеми, приходите от които възлизат на над 100 милиона лева на година. Едно от доказателствата представлява прокурорско постановление констатиращо данни за организарана престъпна група и потвърждаващо всички представени в сигнала  факти и обстоятелства. По това прокурорско постановление липсва развитие, което е още доказателства за чадъра на прокуратурата над тези схеми и участниците в тях. 

Особен интерес за ЕК представляват данните, че тези схеми и престъпления крият реална заплаха за европейските граждани на територията на целият Европейски съюз.

БОЕЦ отправихме запитване дали публикуването на документите би представлявало заплаха за сигналоподателя и извършваната от ЕК проверка.

Ще проследим действията по разследването на ЕК и ще информираме българското общество за неговото развитие.

Накрая и Брюксел ще си свали капаците и ще осъзнае, че Буда и политическата  мафия в България са заплаха за целият европейски съюз, защото освен, че крадат парите на всички европейски данъкоплатци, рушат доверието в Съюза и проправят пътя на всякакви хибридни атаки от Москва до Анкара. Едно проядено от корупцията и превзето от мафията управление на една държава заразява, като тумор целият европейски организъм. Вместо да внесем ценности, стандарт и демокрация, ние изнасяме корупция, схеми и заплахи.

Борисов и управляващата ни мафия ще се удавят в собственото си блато от престъпления и лъжи. Никой не знае коя искра ще запали искрата на натрупаното обществено напрежение и недоволство. БОЕЦ събираме непримиримите и продължаваме с действията си по организиране на Национален граждански протест за свобода и справедливост и срещу мафията превзела държавата ни!

Помните ли убийството на Милен Цветков, или вече го забравихте? Считаме, че е пряко свързано с темата и прилагаме материал на БОЕЦ, който осветлява връзките на корумпираните ни управници и институции с убийците на пътя.

КОЙ УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ – Част 1

На сайта на БОЕЦ ще намерите и следващите части от тази поредица материали.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ поиска официално Бойко Борисов да бъде изследван с детектор на лъжата.

БОЕЦ внесохме до прокуратурата (№ PRB202005985624I) и Министерски съвет(вх№1548/20) , лично до премиера,  Искане за процесуално действие – изследване с полиграф (детектор на лъжата) на Бойко Методиев Борисов по негово предложение. Искането ни е приложено към сигналите на БОЕЦ за „Божков – Борисов Гейт“ и „Къща в Барселона гейт“. Взимаме повод от предложение направено лично от Борисов на конференция под негова егида проведена през 2004г. в София.

Бойко Борисов – Буда

 По време на конференциятя, в качеството си на главен секретар на МВР той прави следното официално предложение:

Експертизата от детектора на лъжата да се използва, като доказателство в съда и да има важна тежест

 В хода на дискусията Борисов представя и своите аргументи:

 Полиграфското изследване помага изключително много в работата на МВР и досъдебното производство, особено при заплетени случаи.”

БОЕЦ считаме, че въпросните случаи са достатъчно заплетени и даваме възможност на Борисов на практика да докаже ефикасността на своето предложение, като помогне  в хода на досъдебното производство да бъде установена истината.

БОЕЦ настояваме и въпросното изследване с полиграф (детектор на лъжата) да бъде извършено публично, така, както прокуратурата публично огласява данни от различни прокурорски проверки, включително и демонстративно и публично извършва различни процесуални действия по изземване на доказателства, задържане на обвиняеми и тн. Публичността в случая е гаранция за прозрачност и ще потвърди аргументите на Бойко Борисов за направеното от него предложение за въвеждане на детектора на лъжата, като важен метод за събиране на доказателства. БОЕЦ заявяваме готовност да ангажираме независим експерт с международен опит в използване на полиграф за установяване на истината, както и да заплатим самото изследване с детектора на лъжата, както и да осигурим медийно време в национална медия за излъчването на процедурата.

Бойко Борисов и Васил Божков

Прилагаме текста на писмото изпратено до ВКП и Министерски съвет:

ДО : ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

БОЙКО БОРИСОВ – ПРЕМИЕР

ИСКАНЕ ЗА ПРОЦЕСУАЛНО ДЕЙСТВИЕ-

ИЗСЛЕДВАНЕ С ПОЛИГРАФ (ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА) НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ПО НЕГОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

Приложено към сигнал на БОЕЦ с вх.№PRB202005898682I/03.06.2020г.

За съмнения за извършени престъпления – корупция, незаконно забогатяване, укриване на доходи, рекет, изнудване и други престъпления от общ характер извършени от премиера Бойко Борисов.

С цел установяване на обективната истина за изнесените данни за поисканият и получен от Бойко Методиев Борисов подкуп в размер на 60 000 000 лева от обвиняемият бизнесмен Васил Божков, БОЕЦ изискваме провеждане на изследване с полиграф (детектор на лъжата) по принципно предложение на Бойко Борисов.

На 16.11.2004г. в София е проведена  международна конференция „Правни и практически аспекти на използването на полиграфа”. Форума е под егидата на Бойко Борисов, главен секретар на МВР към този момент. По време на конференцията той прави следното официално предложение:

Експертизата от детектора на лъжата да се използва, като доказателство в съда и да има важна тежест

 В хода на дискусията Борисов представя и своите аргументи:

Полиграфското изследване помага изключително много в работата на МВР и досъдебното производство, особено при заплетени случаи.”

В момента самият той е част от „заплетен случай” и би могъл да помогне изключително много.

Прилагаме линк към изказванията и направеното от Бойко Борисов предложение:

https://www.mediapool.bg/detektorat-na-lazhata–glavno-dokazatelstvo-pred-sada-poiska-gen-borisov-news11271.html?fbclid=IwAR1k3pOUQb_84S_j8mAr-OWUslQCmM9N9lFtUUqcySMs0uQOd2BmQvzpz4o

    БОЕЦ напълно се солидаризираме с направеното от Борисов предложение и въпреки своята склонност да се отмята от думите си и да променя своето мнение в зависимост от конкретният негов интерес и конюнктурата, считаме, че общественият интерес изисква именно прилагането на това предложение на Борисов спрямо самият него с цел установяване на обективната истина за поисканият, даден и получен подкуп и рекетьорска схема, които са обект на внесеният от нас сигнал.

БОЕЦ настояваме и въпросното изследване с полиграф (детектор на лъжата) да бъде извършено публично, така, както прокуратурата публично огласява данни от различни прокурорски проверки, включително и демонстративно и публично извършва различни процесуални действия по изземване на доказателства, задържане на обвиняеми и тн. Публичността в случая е гаранция за прозрачност и ще потвърди аргументите на Бойко Борисов за направеното от него предложение за въвеждане на детектора на лъжата, като важен метод за събиране на доказателства. БОЕЦ заявяваме готовност да ангажираме независим експерт с международен опит в използване на полиграф за установяване на истината, също така да заплатим самото изследване с детектора на лъжата, както и да осигурим медийно време в национална медия за излъчването на процедурата.

БОЕЦ предлагаме и като част от самото изследване и в помощ на прокуратурата и интерес на текущото разследване по наши сигнали, на Бойко Методиев Борисов да му бъдат зададени следните въпроси:

  1. Искал ли си чрез Владислав Горанов и Менда Стоянова пари от Васил Божков – Черепа, за да не му „закачаш“ бизнеса?
  2. Взимали ли са Горанов и Арнаудова пари от Васил Божков – Черепа, които са били предназначени за теб?
  3. Поръчвал ли си чрез Горанов, Менда Стоянова и парламрентарната група на ГЕРБ законодателни промени касаещи хазартният бизнес, с които да рекетираш Васил Божков – Черепа, за да ти плаща рекет „спокойствие“?
  4. Ти ли си баща на детето на Борислава Йовчева?
  5. Вярно ли е, че Пеевски е господар на прокуратурата и управлява страната, а ти си само негова марионетка?
  6. Вярно ли е, че притежаваш над 4 милиарда лева в офшорни компании, сметки и имоти в чужбина чрез подставени лица?
  7. Имаш ли нещо общо със смъртта на Ваньо Танов и Михаил Михов – Мишо Бирата?

След консултация със специалист сме формулирали въпросите така, че отговорите да бъдат с „да” или „не”, за да са подходящи за изследване с детектор на лъжата.

Очакваме отговор от прокуратурата и Бойко Борисов. Който няма какво да крие, няма и от какво да се страхува. Невинните не се страхуват  от Истината.

09.06.2020г.                Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА