Лъжите на Борисов не са забавни! Патологията на един лъжец.(снимки)

Да се забавляваме, това си пожела днес Бойко Борисов, след като обяви, че от 10 години има само един телефон, който няма кирилица и апарата стои при охраната му. Само че, случващото се е не е забавно, а отвратително и цинично.

БОЕЦ публикуваме снимки, от които става ясно, че Борисов ползва поне 4 мобилни телефона през последните години, като поне два от тях са смартфони.

Това е най-безобидната лъжа на Борисов, но е показателна за патологията, която той прогресивно развива.

Припомняме, че преди два дни Борисов се кълнеше по медиите във внуците си, а след сигнала на БОЕЦ и образуваното от испанската прокуратура и полиция разследване, той се отрече от собственото си дете!

В медицината тази патология е добре изучена.

Диагноза патологичен лъжец

Съществуват няколко типа патологични лъжци с различни характеристики. Но според много психолози, съществуват типични симптоми, които помагат да се открие патологичният лъжец. Още повече, че думите и говорните маниери на човек могат да ни разкажат за него много повече, отколкото поведението и външния вид.

Основните признаци:

1.Създаване на зони на комфорт

Патологичните лъжци обичат да създават около себе си комфортна атмосфера. Само когато се чувстват спокойни, могат да се настроят за идеална лъжа. В комфортни условия техните измислици се раждат с удвоена честота и маниакално убеждение. Личността, склонна да лъже, най-добре се разкрива в общуването с хората, които ѝ симпатизират или се намират под нейно влияние. С тях е по-лесно да се установи контакт и да бъдат убедени във всяка измислена история.

2. Преувеличаване

Патологичните лъжци много добре умеят да общуват. Един от основните трикове, които използват са лъжата и навикът да се преувеличава, да се измислят невероятни детайли или по-скоро да ги украсяват. Но понякога историята изглежда напълно безсмислена. Ако някой от познатите постоянно ни кара да се изненадваме, е напълно възможно той да е патологичен лъжец, и от него е най-добре да стоим далеч.

3. Внимание към собствената личност

Характерни симптоми на лъжците са самолюбието и жаждата за постоянно внимание към собствената личност. Техните измислици могат да се сравнят с капризно дете, което иска възрастните да го забележат. Много хора харесват да слушат увлекателни и невероятни истории или сантиментални драми. Патологичните лъжци често се възползват от това и нарочно поставят акцент върху измислените чувства, за да си представят по-ярко собствените си постъпки. Дори и такава личност напълно да осъзнава своята лъжа и възможните последствия, тя не се отказва от нея, само за да привлече максимум внимание. Тези хора обичат да бъдат в центъра на събитията и до тях да има много хора. Но предавайки чутата информация, те добавят задължително нещо измислено от себе си. Често се представят като жертви на обстоятелствата, което също им позволява да станат по-забележими.

4. Капризно его

За някои патологични лъжци е характерно его, което се удовлетворява само когато слушателите се дивят и възхищават на думите на човека. Ако лъжецът кара хората да повярват в това, което говори, то започва невероятно да се гордее със себе си и да става по-уверен. А ако на неговите измислици не повярва никой или бързо се разкрие, тогава неговото самолюбие ще бъде засегнато.

ПОЗНАТО ЛИ ВИ Е? Разпознавате ли тези симптоми в действията и поведението на Бойко Методиев Борисов?

БОЕЦ внесохме официално Искане за изследване на Борисов с детектор на лъжата. Това искане е присъединено към сигнала на БОЕЦ за ОПГ в състава Борисов, Божков, Горанов и Менда Стоянова за рекет, подкупи, корупция и финансови престъпления. Искането е изпратено освен до прокуратурата, така и до лично до Бойко Борисов. Мълчание. Най-големият страх на патологичният лъжец е лъжите му да бъдат разобличени!

БОЕЦ внесе сигнал срещу Борисов, Божков, Горанов и Менда Стоянова за корупция и създаване на ОПГ с цел извършване на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние!

БОЕЦ разобличаваме лъжите, схемите и престъпленията на Борисов, Пеевски, Гешев и мафията ежедневно. И го правим с една цел – пробуждане на гражданското общество и събиране на непримиримите за национални граждански протести за сваляне на мафиотското правителство на Пеевски с премиер Борисов и отстраняване на Гешев – пазителя на мафията. Първи стъпки към изриване на мафията от властта и продължаваме.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА