Пеевски спечели анкетата на БОЕЦ за „Най-крадлив дарител“!

На 20.05.2020г. БОЕЦ стартирахме анкета на страницата ни във „Фейсбук” за „Най-крадлив дарител”.

https://www.facebook.com/groups/gd.boec/

БОЕЦ считаме за изключително лицемерие и наглост обявяването на различни „дарения“ от корумпирани и компрометирани типове, откраднали стотици милиони и милиарди от народ и държава, които в ситуация на криза се правят на „дарители“ с откраднатите и одрани от нашият гръб пари.

Стратирахме анкетата „НАЙ-КРАДЛИВ ДАРИТЕЛ“ с номинациите на Делян Пеевски, Бойко Борисов, Кирил Домусчиев и Георги Гергов, като имаше възможност нашите последователи на правят и  допълнителни номинации.

БОЕЦ се прекланяме пред човечността и добрината на хилядите българи, които чрез лични дарения са спомогнали за различни обществено полезни каузи, или за спасяването на нечий човешки живот и лечение! Не искаме техният жест и дело да бъде опорочен чрез ПР-ските и демонстративни „дарения“ на хора, които с тези си действия целят единствено да изперат мутренският си образ и по никакъв начин. Не искаме и думата „дарител“ да бъде превърната в мръсна дума.

С убедителна преднина анкетата бе спечелена от Делян Пеевски събрал почти 300 гласа! На второ място е Бойко Борисов с 95, трети е Домусчиев с 64 гласа. „Честито” да им е! До дни ще обявим и „наградите” за призьорите. 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове!
До дни БОЕЦ ще обявим и дата за Национален граждански протест и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!
Споделете това видео и се стягайте.


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА