БОЕЦ даде и снимките с пачките на Борисов на прокуратурата! #BudaOver

И пак няма кой друг! БОЕЦ отново в директен сблъсък с мафията. Бой до дупка! 

БОЕЦ внесохме сигнал до Върховна касационна прокуратура за публикуваните днес от сайта „Афера“ и други български медии снимки, на които се виждат пачки с банкноти с номинал 500 евро в чекмеджета в спалнята на правителствената резиденция изпозлвана от Бойко Методиев Борисов от десетина години. Вижда се и самият Борисов спящ в същото помещение, като на шкафчето до леглото му има пистолет.

Борисов: Парите и пистолетът са нарочно поставени (СНИМКИ и ВИДЕО ...

След снимки от спалнята му премиерът обеща да спи с пистолет ...

БЕЗ КОМЕНТАР: След записа, още по-скандални снимки на чекмедже ...

Това ли са парите взети от Божков? Това ли са парите, с които е купена Къщата в Брселона? Това ли се товари на Фалкона?

Да видим и гърча на Гешев как ще изпере за пореден път Буда. Накрая ще се удавят в собствените си л@йна, пачки, престъпления и зависимости!

Това е важна улика и за испанската прокуратура разследваща Бойко Борисов за пране на пари по сигнал на БОЕЦ и ще се погрижим да стигне до тях!

Прилагаме текста на сигнала:

ДО : ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА

                                                                    СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, незаконно забогатяване, укриване на доходи, рекет, данъчни и финансови престъпления, незаконно съхраняване на оръжие и други престъпления от общ характер извършени от премиера Бойко Методиев Борисов.

На 17.06.2020 в сайта „Афера” и други  българските медии бяха публикувани снимки, за които се твърди, че са от помещение ползвано от премиера Бойко Борисов. На снимките се вижда самият Бойко Борисов по време на сън, както и същото помещение, в което са разположени „нощни шкафчета” в чиито чекмеджета са пълни със златни кюлчета и  пачки банкноти с номинал от 500 евро, като общата стойност на банкнотите по визуална преценка е няколкостотин хиляди евро. Вижда се и огнестрелно  оръжие – пистолет поставено в нарушение на материалният закон за използване и съхраняване на огнестрелно оръжие.

Прилагаме линк към публикацията на сайта „Афера” :

https://afera.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7/?fbclid=IwAR1JphF8GrqBxaWIA5On9oFOH6KFXIY9-uIBSYKx6w6PpACcVQPT7hrGj3s

Също на 17.06.2020г. премиера Бойко Борисов на нарочна пресконференция по повод публикуваните снимки призна, че снимките са от спалнята на правителствената резиденция, която той е използвал през последните почти десет години.

БОЕЦ изразяваме своите обосновани съмнения, че въпросните снимки показват огромни парични суми и златни кюлчета, наличието на които може да бъде обяснено само с престъпна дейност – корупция, рекет и изнудване. За подобни престъпления извършени от премиера Бойко Борисов и други лица, БОЕЦ вече сезирахме прокуратурата на Република България. Няма как по друг начин да си обясним, че човек, който от десетилетия работи на държавна заплата разполага със стотици хиляди  в пачки и копюри от 500 евро. Това е част от подкупите и рекета събиран от Бойко Борисов от  бизнеса и други корупционни и престъпни схеми. На същият извод навежда и миналото на премиера Бойко Борисов, като охранител, мутра и член на мутренската групировка СИК. От снимките се вижда серийният номер на една от банкнотите част от една от пачките намиращи се във спалнята на премиера Бойко Борисов. По този номер, може да бъде установен и произхода на тези средства, като бъде изисквана справка от БНБ, която регистрира всяка банкнота с такъв номинал.

На основание чл. 207 от НПК, БОЕЦ изискваме от прокуратурата да образува досъдебно производство срещу премиера Бойко Борисов за корупция, рекет, незаконно забогатяване, финансови и данъчни престъпления, незаконно боравене и съхраняване на огнестрелно оръжия и други престъпления от общ характер. Изискваме прокуратурата да поиска отстраняване на Бойко Борисов от неговият пост и постоянното му задържане под стража с цел да не се укрие., да не извърши други престъпления и да не повлия на свидетели или да унищожи доказателства за извършените престъпления възползвайки се от своето служебно положение. По повод публична информация на чужди бизнесмени и компании за прилаган над тях рекет от българските институции и изпълнителната власт, на чиито връх стои Бойко Борисов, както във връзка с последните разкрития за извършени от Борисов престъпления, за които сме сезирали българската прокуратура през последните години, месеци и седмици, БОЕЦ ще сезираме и Европол и други международни институции.

БОЕЦ изискваме от прокуратурата да бъдем информирани за всички нейни действия и резултатите от тях и заявяваме своята готовност да представим допълнителна информация по случая.

#ГЕШЕВеПОЗОР

17.06.2020г.                Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Битката продължава! На днешната пресконференция Борисов показа, че е в паника. От харизмата вече няма и помен, останал е само селкият хитрец и зверският страх, че трябва да плаща за извършените престъпления. По унизен, обясняващ и гърчещ се червей българските граждани не са виждали в последните години. Големият бабаит се оказа просто един жалък престъпник възползвал се от търпението на българите, за да лъже, краде,  граби и издевателства над народ и държава. 

Този, който преди дни се кълнеше във внуците си и всичко свято, че не е взимал пари от Божков и не му е пращал СМС-и, като дори с това занимаваше министерски съвет с „телефончето си“ и уверяваше, че няма как да е пратил тези СМС-и, днес призна, че той е техен автор! 

Дано внуците му простят, ние не можем!

Очакваме поредните удари на мафията срещу БОЕЦ и бойците, знаем, че са способни и на убийства, както и знаем, че краят им е близо! Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове!
До дни БОЕЦ ще обявим и дата за Национален граждански протест и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Прокуратурата обяви Васил Божков-Черепа за НЕВИНЕН след сигнал на БОЕЦ! Изключително важно. (документи)

На 30.01.2020г. БОЕЦ внесе Сигнал до Върховна касационна прокуратура срещу Делян Пеевски, Кирил Домусчиев и Васил Божков за участие в организирана престъпна група с цел организиране на мащабна измамна схема за производство, продажба и реклама на лотарийни билети от „Национална лотария”  и въвеждане в заблуда на българските граждани, че чрез покупката им могат да спечелят огромни суми. Като чрез престъпната схема са реализирали печалби в размер на стотици милиона лева и са нанесли щети на държавата за над половин милиард лева! 

Резултат с изображение за ПЕЕВСКИ И ДОМУСЧИЕВ

БОЕЦ сезирахме ВКП за следните факти и обстоятелства свързани с продажбата и реклама на продажбата на билети на „Национална лотария”.

„Ежедневно от няколко години сме подложени на агресивна рекламна кампания от ефира най-вече на НОВА телевизия, собственост на бизнесмена Кирил Домусчиев , която рекламна кампания ни убеждава, че с търкане на талончета от ‘Национална лотария” може да се спечелят милиони, както и ни си показват видео клипове на подобни „късметлии”,  за което сега прокуратурата твърди , че е било лъжа и измама. Българската прокуратура изнесе информация, че тези клипове са били манипулативни, а така наречените „милионери на късмета“ са били мними и всичко това е една огромна измама.  По същото време във всички търговски обекти на „Лафка”, собственост на депутата-олигарх Делян Пеевски от години се рекламира чрез видео монитори и плакати продажбата на билети за „Нацинална лотария”, както и се извършва продажба на лотарийни  билетчета. От рекламните видеомонитори на „Лафка” постоянно се излъчват видеоклипове на „спечелили’ милиони от лотарията и се подмамват хората да си купят билетчета с измамни  обещания за огромни печалби.  БОЕЦ изразяваме своите съмнения, че лицата Васил Божков, Делян Пеевски и Кирил Домусчиев са членове на организирана престъпна група с цел масова и брутална измама на българските граждани, като ги въвеждат в заблуда, че със закупуването и търкането на билетчета на „Национална лотария” могат да спечелят милиони. Тримата са организирали стройна престъпна схема за производство, реклама и продажба на лотарийни  билетчета, които не съдържат заявените печалби и гражданите биват измамени, като по този начин се реализира незаконна печалба от организираната престъпна група за стотици милиони лева! Публично известно е, че Васил Божков е плащал десетки милиони на НОВА телевизия, за да рекламира лотарийните игри на неговата компания, както е плащал и десетки милиони на фирмата-дистрибутор на Пеевски, за продажбата на същите билетчета. С последните си изявление прокуратурата твърди, че този бизнес на Божков е ощетил държавата с над половин милиард лева, което означа, че той е плащал на Пеевски и Домусчиев с пари придобити по престъпен начин, което само по себе си е престъпление и прави Пеевски и Домусчиев съучастници в това престъпление!“

БОЕЦ сезира Прокуратурата срещу Домусчиев, Пеевски и Божков за ОПГ!

Днес БОЕЦ получихме и отговора на Специализираната прокуратура – ОТКАЗ да бъде образувано досъдебни производство, като изрично е посочено, че НЯМА ДАННИ за извършени престъления от лицата посочени в сигнала (Васил Божков, Домусчиев и Пеевски)! След тази прокурорска индулгенция автоматично няколко от обвиненията срещу Черепа отпадат. Буквално в рамките на една страничка, с две изречения Специализираната прокуратура ОТКАЗВА да извърши проверка и обявява тримата олигарси за невинни! Така работи мафията и слугите и. 

Прокурор Мария Борисова твърди, че Георги Георгиев – председател на ГД „БОЕЦ“ не разполага с данни за извършена корупционна дейност от лицата посочени в сигнала. Абсолютна лъжа! Точно обратното, докато Специализираната прокуратура извършваше тази проверка, БОЕЦ внесохме допълнителен сигнал за огромна корупционна схеме и самопризнанията на Божков, че е дал 60 милиона лева на Бойко Борисов през Горанов и Арнаудова. Същитя сигнал бе внесен и до г-жа Лаура Кьовеши, ръководител на Европейската прокуратура, както и до Европейската комисия.

Този отказ на прокуратурата да разследва по същество сигнала на БОЕЦ е изключително важен и ни дава нужното правно основание да изискваме разследването да бъде поето и извършено от Европейската прокуратура. Освен за корупция, става дума и за данъчни и финансови измами, включително и с ДДС, което е в ресора на Кьовеши! 

Демократична България: Всички бг депутати в Брюксел да гласуват за ...

В  стремежа си да изпълни нарежданията на своите господари за изпирането на Домусчиев и Пеевски, прокуратурата бе принудена да изпере и Божков! Този сигнал на БОЕЦ и полученият ОТКАЗ е много по силен и разобличаващ за мафиотската същност на прокуратурата от някаква фиктивна проверка. Такава обаче по същество не е извършена, защото иначе би лъснала цялата престъпна схема на Божков с властта и приближените до нея олигарси и бизнесмени. Каскета падна в капана на БОЕЦ  и на собствените си зависимости и обвързаности. Гешев не може дан разследва Пеевски, защото Гешев е назначен от Пеевски за главен прокурор именно, за да пази мафията и да покрива извършените от нея престъпления! БОЕЦ доказахме, че властта, в лицето на Борисов и Горанов са разтваряли чадър над схемите на Божков чрез НАП и другите подчинени им институции!

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над тях и бизнеса на Божков! (документи)

От Божков вече разбрахме каква е била цената за този чадър и как е бил изнудван от Борисов и е плащал 20 % данък „спокойствие“ – общо 60 милиона лева на Буда и Горанов. Разбрахме и как е бил изнудван от Домусчиев за да „плати“ за реклама на лотарийните си игри 120 милиона лева на НОВА, собственост на олигарха – почетен гражданин на Разград. Разбрахме и че Пеевски е паяка, който дърпа конците на всички играчи и участници в тези схеми. Ние това го знаем, показваме, доказваме и повтаряме от години, но на Божков са му трябвали 30 години, за да го разбере. И когато довчерашните му авери  се обръщат срещу него и се опитват да го унищожат, за да нахранят глутницата той изведнъж получи пристъп на съвест и прозрение.

Очакваме с нетърпение и постановлението за ОТКАЗ на прокуратурата по сигнала на БОЕЦ за ОПГ между Божков, Борисов,. Горанов и Менда Стоянова, в който сигнал сме приложили самопризнанията на самият Божков, че е извършил престъпление давайки 60 милиона лева подкуп. Да видим как Гешев и каскетите ще обявяват, че „няма данни за извършено престъпление“! 

БОЕЦ внесе сигнал срещу Борисов, Божков, Горанов и Менда Стоянова за корупция и създаване на ОПГ с цел извършване на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние!

Дори и за най-заблудените и зомбирани слуги и поддръжници на управляващата ни мафия вече е ясно, че прокуратурата и Гешев са инструмент в ръцете на мафията, в ръцете на Борисов и Пеевски! Бухалка срещу неудобните и пералня за господарите.

Ще обжалваме този отказ на СП, за да дадем възможност на българските граждани сами да се убедят, че прокуратурата е превърната в мутренска бригада за репресии и мачкане на непримиримите и е абсолютно неспособна да се противопостави на корупцията! Прокуратурата е превзета и подчинена на мафията. Тези прокурорски постановления за откази да се образуват досъдебни производства срещу олигарси и мафиотски босове са нейните самопризнания!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове!
До дни БОЕЦ ще обявим и дата за Национален граждански протест и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

 

 

 

ПОКЛОН! Да почетем Пламен Горанов, българският Ян Палах – инициатива на БОЕЦ и гражданското общество във Варна.

На 15.06.2020г. представители на Сдружение БОЕЦ заедно с Милена Пехливанова внесоха в Община Варна предложение за поставяне на мемориален знак – паметна плоча  в памет на Гражданина Пламен Горанов, който се самозапали на 20.02.2013г. в знак на протест срещу криминалното управление на град Варна и страната ни.

ПОКЛОН! Да помним и да не забравяме! Пламен Горанов – българският ...

Пламен Горанов е човекът, стигнал през 2013-та година във Варна до крайност в своя протест срещу непрозрачното управление на града, срещу мафията, корупцията и неспазването на закона. Името му се превърна в символ на свободомислие и непокорност. В искра за мислещите хора. В постоянен стремеж към истина, справедливост и свобода. Тъкмо затова искаме паметна плоча, която да напомня това на всички ни – варнеци, гости на града, общинари, управленци и чиновници. Да не забравяме и да не прощаваме. Само че от години срещаме от управляващите  само отпор, лицемерие, лъжи и мълчание. След като от 2016-та година върви подписка с това искане, през 2017-та е входирана в община Варна, през 2018-та е внесен проект, а през 2019-та – допълнение към искането, подкрепено от множество сдружения, организации, журналисти и граждани, общинската тишина продължава. Затова от Сдружение БОЕЦ имаме ново предложение за място на плочата и продължаваме инициативата.

Представители на БОЕЦ – Варна се срещнаха с  главният архитект на Варна, Виктор Бузев, който ги увери, че подкрепя идеята, както я е подкрепял през годините. Обеща да съдейства с нужните разрешителни за поставяне на плочата до Сцена Раковина в Морската градина и пред Експертния съвет по естетизация на градската среда, който трябва за пореден път да разгледа въпроса и одобри проекта. Обещанията на местната власт сме ги чували много пъти.

Тази инициатива на БОЕЦ е продължение на битката на гражданското общество във Варна, която е изключително важна. Да покажем, че и в най-мрачните времена в България е имало и сега има хора непримирими с неправдите. Да помним, да се борим срещу мафията и злото превзело държавата ни и да не забравяме! Призоваваме за подкрепа всички будни варненци, всички българи, запазили своят човешки стремеж към свобода и справедливост!

Пламен Горанов, поклон! 

Публикуваме текста на внесеното Предложение:

ДО : Община Варна – Г-н Иван Портних

         Общински съвет Варна

         Главен архитект на Община Варна

П И С М О – П Р Е Д Л О Ж Е Н И Е

                                от  ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

               Дами и господа,

          Гражданско Сдружение БОЕЦ, като неправителствена организация, извършваща дейност в обществена полза и в качеството ни на представители на гражданското общество в Република България, чрез настоящият документ  изразяваме  желанието на българските граждани и жителите на град Варна за поставяне на мемориален знак в памет на Гражданина Пламен Горанов, който се самозапали на 20.02.2013г. в знак на протест срещу криминалното управление на град Варна и страната ни. На 03.03.2013г. той умира от получените 80% изгаряния във Варненската Военноморска болница. Паметни остават неговите думи „Освен правителството, мисля, че  основния виновник за този протест е ТИМ”.    Няколко подобни инициативи до момента в продължение на над три години  останаха нечути от общинарите на град Варна.  БОЕЦ предлагаме  паметната плоча да бъде поставена в Морската градина на град Варна, в близост до сцена „Раковина”. Мястото е подходящо, достъпно и свързано с живота и дейността на Пламен Горанов. БОЕЦ изискваме от Община Варна и ОС Варна само да вземат необходимото решение, а всичко останало ще бъде реализирано с наши средства и сили.

     Разбираеми са страхът и нежеланието в някои хора за поставянето на такава паметна плоча, защото същите, срещу които бе насочен протестът на Пламен Горанов и неговата саможертва, и до днес продължават на управляват България и Варна по същият начин. С право той е сравняван с Ян Палах, самозапалил се по време на Пражката пролет.

         Гражданското общество дължим този знак на  почит и признание пред саможертвата и смелостта на един непримирим гражданин! Пример за всички ни, че битката срещу корупцията и мафията, превзели държавата ни са граждански дълг и отговорност на всеки един от нас!

Да помним и да не забравяме!

        Това предложение на БОЕЦ е продължение на усилията и инициативата на множество организации и граждани – Милена Пехливанова,  Сдружение „СОПА”, журналистът Спас Спасов,  Кънчо Бонев, екипа на сайта „Биволъ”, Сдружение „Зелен Младост”,  Обединение „Демократична България”, Асоциация на парковете в България и др.

Дата: 03.03.2020г.      Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Ивайло Великов – Представляващ месният комитет на БОЕЦ във Варна

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове!
До дни БОЕЦ ще обявим и дата за Национален граждански протест и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА