Борисов избяга от БОЕЦ и отказа пресконференция! Акция „Ще ви намерим!“ Преследвайте ги навсякъде!

БОЕЦ В АКЦИЯ –  освен на площадите, трябва да почнем да  преследваме управляващите и по залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“. Няма по-голям мутренски страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Борисов.  Когато се изправиш лице в лице с тези самозабравили се престъпници, тогава разбираш колко слаби и жалки са. Разбираш, че техният страх е по-голям от твоите страхове. Че само нашето мълчание крепи тяхната власт и им дава шанса да продължават да ни крадат, лъжат и убиват безнаказано. Години наред не ни чуваха под прозирците на парламента и министерски съвет, подиграваха се с нас. Месеци и години се гаврят с майките. Преследваха ни, мачкаха ни, маскаряха ни. Сега ние ще ги преследваме! Това е същата битка и същата цел – да отстраним мафията от властта.

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

На 03.02.2019г. премиера Бойко Борисов бе на посещение в Стара Загора, за да среже лентата на поредният обект на ТРЕЙС – фирмата ремонтирала пътя край Своге, където миналата година загинаха 20 човека при ужасна катастрофа. Тогава правителството заяви, че ще съди ТРЕЙС, но няколко месеца по-късно разбрахме, че ТРЕЙС съдят медии и граждани, които са коментирали темата с катастрофата и отговрорността на фирмата изпълнител, а раследването на прокуратурата потъна в мъгла и забрава. Вместо отговорност и дела срещу ТРЕЙС, Борисов им ходи на крак, за да им реже лентичките. Почти. При своето посещение, Борисов бе посрещнат от групата на БОЕЦ, които искаха да му зададат няколко конкретни въпроса, както за катастрофата край Своге, така и за конкретният обект в Стара Загора, но премиера се уплаши и избяга  с 200 от отговорите и срещата с бойците. Обявеното публично ленторязане не се състоя, гражданите не бяха допуснати до събитието, а след няколко минути премиера напусна града. Много страх, много. БОЕЦ отразихме случващото се и срамното и страхливо  бягство на премера -слънце.

На 20.06.2020г. БОЕЦ отново посрещна Борисов подобаващо! „Бойко, ти си убиец!“ и „Мафия“!  Борисов отново избяга веднага след като видя и чу бойците. Обявената пресконференция не се състоя и мисирките останаха без възможност да се докоснат до Вожда. Ако се чудите, защо нямаше репортажи от това посещение на Борисов в Стара Загора, вече знаете причината – защото мутрата избяга от бойците и гражданите!

ПОДОБАВАЩО ИЗПРАТИХМЕ БОРИСОВ ОТ СТАРА ЗАГОРА, А ТОЙ ИЗБЯГА!?

Публикувахте от Митко Трайков в Събота, 20 юни 2020 г.

Посрещайте Борисов, Гешев и останалите наглеци и престъпници навсякъде из страната и при срещите им в чужбина по този начин. Посрещайте ги с истината за тях и тяхното престъпно управление. Посрещайте ги с плакати и викове „УБИЙЦИ! МАФИЯ, ОСТАВКА! И ги питайте! Питайте Борисов – ти ли си баща на детето на Борислава Йовчева с къщата в Барселона? Питайте Гешев – Защо, като прокурор нямаш внесен нито един обвинителен акт, а си сключвал само споразумения с престъпниците? Затова ли Пеевски те избра и назначи за главен прокурор?
ПИТАЙТЕ ГИ! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ГИ! НАМЕРЕТЕ ГИ! НАВСЯКЪДЕ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове! БОЕЦ имаме решение за  Национален граждански протест „ГРАЖДАНИТЕ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ“, до дни ще обявим датата и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА