БОЕЦ заяви среща с посланик Херо Мустафа.

Днес БОЕЦ внесохме официално заявление за среща с Нейно Превъзходителство, г-жа Херо Мустафа, посланик на САЩ в България.

БОЕЦ желаем да  обсъдим възможностите за сътрудничество с гражданското общество, проблемите пред които е изправена България,  както и теми, свързани с подадени от БОЕЦ сигнали до международни институции във връзка с тежките корупционни скандали в България, в които са замесени българският премиер, главният прокурор, финасовият министър и други висши представители на различни власти и институции. Готови сме да дискутираме и конкретни примери за репресии и потъпкване на гражданските и човешки права на български граждани, журналисти и общественици по политически причини и заради тяхната гражданска позиция. Писмото на БОЕЦ е и във връзка с широко прокламираното желание на американското правителство при встъпването на посланик Мустава на нейният пост за подкрепа на действията и усилията в борбата срещу мафията и корупцията в България.

Като представители на гражданското общество и в резултат на собственият ни опит, БОЕЦ вярваме, че българските граждани сами трябва да се изправим срещу мафията, превзела държавата ни и да спечелим тази така важна битка. Но искаме да разберем защо правителства на демократични и съюзни нам държави чрез своите контакти легитимират властта на мафията и правят нашата битка още по трудна. Дълбоко сме убедени, че американското правителство, както и правителствата на европейските държави и Европейската комисия са запознати от техни разузнаватели служби и дипломатически представители с мафиотската същност на българското правителство на Пеевски с премиер Бойко Борисов. Убедени сме и че разполагат с точна информация за това, че мафията си назначи за главен прокурор Иван Гешев, за да прикрива извършените от нея престъпления, а така също и прокуратурата да се използва, като бухалка срещу всеки, който не приема престъпната власт на Борисов, Пеевски и Гешев. Това се потвърждава и от грамите на американското посолство публикувани от сайта Биволъ. Тогава възниква въпроса, защо тези правителства и международни институции си затварят очите за  пороците и проблемите на българското общество и държава, който засягат и тях пряко, защото нашата мафия краде и парите на техните данъкоплатци чрез източването на европейските фондове.

БОЕЦ вярваме, че нашите общи евро-атлантически ценности, като солидарност и взаимна подкрепа за отстояване на демокрацията и върховенството на закона се изразяват не в чиновническа солидарност и слепота към корупцията, а в истинска солидарност между гражданите за решаване на възникналите пред нашите общества проблеми. Всичко друго е лицемерие. Не може никой народ да бъде заложник на своите управници, или на геополитически игри и сметки.

Искаме да дадем знак, че гражданското общество в България е изчерпало своето търпение и след като години наред не бяхме чути ще продължим своята битка за свобода и справедливост и срещу мафията превзела държавата ни на площадите.

Ще информираме за полученият отговор, както и за темите и резултатите от проведената среща след нейното осъществяване. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове! БОЕЦ имаме решение за  Национален граждански протест „ГРАЖДАНИТЕ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ“, до дни ще обявим датата и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА