Гешев се клонира във ВСС! Поредният позорен избор!

Утре, 19 септември, както и следващата събота, на 26 септември 2020г., в град София ще се проведе Общо събрание на прокурорите от страната за избор на нов член на Висшия съдебен съвет, след като доскорошният член на Съвета и един от най-яростните застъпници за Иван Гешев – прокурор Даниела Машева, зае длъжността заместник главен прокурор.
Единствен предложен кандидат за поста е прокурорът от Военно-апелативна прокуратура и председател на Асоциацията на българските прокурори (АБП) – Евгени Иванов. Други номинации не бяха направени. Във времето прокурор Евгени Иванов и представляваната от него АБП многократно са заявявали безрезервната си подкрепа както към Сотир Цацаров, така и към Иван Гешев, като същевременно са ги бранели от отправяните към тях критики. С номинирането на Иванов, Гешев се клонира във ВСС!
Шефът на асоциацията на прокурорите Евгени Иванов отново е кандидат за член  на ВСС - Lex.bg News

Евгени Иванов и Гешев.

Като гражданска организация, която фокусира своите усилия за осигуряване независимостта на съдебната власт и на ВСС от политическо вмешателство, от БОЕЦ отправихме към кандидата свои питания, които изпратихме до прокурорската колегия на ВСС и настояваме същите да бъдат поставени при изслушването му на общото събрание, а именно:
1. Срещал ли се е кандидатът за поста с главния прокурор Иван Гешев по повод неговата номинация, изразявал ли е на такава среща последният своята подкрепа към него?
2. Ако като прокурор и председател на АБП кандидатът подкрепяше номинацията на Иван Гешев за нов главен прокурор, запознат ли е той в детайли с професионалната му кариера и в частност – знае ли колко обвинителни актове и колко споразумения има внесени в съда Иван Гешев за периода 2009-2016г., като прокурор от СГП? Ако обвинителните актове за този период са нула, как кандидатът би коментирал този резултат?
3. Счита ли кандидатът, че у нас не е имало правосъдие в последните пет години, каквото твърдение направи Иван Гешев в интервю за БНТ от 03.04.2020г. в предаването „Още от деня“. Запознат ли е кандидатът с това интервю и изявленията на Гешев в него? Намира ли, че те уронват престижа на съдебната система, нарушени ли са основните принципи на независимост, безпристрастност, вежливост и толерантност, на почтеност и благоприличие, и на конфеденциалност от Кодекса за етично поведение на българските магистрати. Ще съдейства ли кандидатът за иницииране на проверка за извършено от Иван Гешев дисциплинарно производство по случая във връзка със сигнал на БОЕЦ с номер 3884/13.04.2020 г. във ВСС ?
4. Каква оценка дава кандидатът за скандала от 2017г. „ЦУМ-гейт“, при който имаше твърдения, че главният прокурор Сотир Цацаров е присъствал на среща, инициирана от Георги Гергов, и открито е заплашвал Сашо Дончев за критичната позиция на притежавания от него в. „Сега“ и заради работата на карикатуриста Христо Комарницки.
5. Като успешен ли оценявате мандата на Сотир Цацаров, като главен прокурор на Р. България? Ако това е така, как си обяснявате обществените нагласи и проучванията от м. 03.2019 г. на социологическа агенция „Глобал Метрикс“, от което става ясно, че 69% от българите не виждат никаква обществена полза от работата на главния прокурор, а над 76% продължават да считат, че по време на мандата на Сотир Цацаров прокуратурата е била използвана за политически цели? Как си обяснявате резултата от друго социологическо изследване от началото на 2019 г. на социологическа агенция „Алфа рисърч“, от което се сочи одобрение за Сотир Цацаров като главен прокурор от едва 6% от обществото?
6. Познавате ли депутата от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски? Ходил ли сте в хотел „Берлин“ в град София?
7. Какви форми на отчетност трябва да има занапред спрямо главния прокурор? Пред кого, кога и как следва той да се отчита?
8. Споделя ли позицията на Иван Гешев, който изрази мнение, че не е привърженик на разедлението на властите?
9. Ще подкрепите ли инициирането на проверка от ВСС за бездействието на прокуратурата по сигнала на БЕОЦ за „Къщата в Барселона“ и разследването на испанската прокуратура срещу премиера Бойко Борисов за праен на пари?
10. Считате ли едни избори за легитимни, честни и нормални, когато участва само един кандидат?
Въпросите са дълги, но ясни, точни и важни.
БОЕЦ вече обавихме събитие за събота, 26.09. от 08.00ч. 
На 26.09.2020г. ОТ 08.00ч. в Съдебната палата ще се проведе събиране на прокурорите от цялата страна за избор на нов член на ВСС от прокурорската квота. В ход е същият позорен сценарий, както с избора на Гешев, като имаме съзтезание само с един кон – прокурор Евгени Иванов.
БОЕЦ призоваваме гражданите, въпреки ранният час да дойдат и заедно да посрещнем каскетите, като ги замеряме с нашите въпроси и оставките на Гешев.
Всеки сам нека напише своите въпроси, както и оставката на Гешев, заедно с аргументите си и да го посрещнем, за да му ги връчим. Оставката и отстраняването на Иван Гешев е неотменима част от първата цел на протестите – ОСТАВКИТЕ НА БОРИСОВ, ГЕШЕВ, ЦАЦАРОВ И КОШЛУКОВ!
Да се изправим заедно очи в очи срещу мафията и нейните слуги и да поискаме оставката на най-презряният слуга на Пеевски – Иван Гешев!
Ще бъде… удовлетворяващо!

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

„Тричане“ за Гешев в Брюксел! Ще отговаря за лъжите и корупцията.

Гешев е призован да отговори за БарселонаГейт, аудиозаписите на Борисов, фалшивите новини от сайта на Прокуратурата и публикуването на материали по разследвания.

Въпросите са част от общо 29 питания, като освен към Прокуратурата, въпроси има и към заместник министър-председателя Захариева, заместник-министъра на правосъдието, заместник-главния прокурор, комисията за защита от дискриминацията, както и към българското правителство. Питанията са провокирани и предизвикани и от многобройните сигнали и докумнети, с които БОЕЦ сезира европейските институции, включително и за позорният избор на Гешев и скандалите с „успехите“ на Гешев. Още в началото на 2020г. БОЕЦ разкрихме с докумнети и факти, че информацията подадена от Гешев пред ВСС при кандидатурата му за главен прокурор са били фалшифицирани. За седем години „дейност’ в СГП той няма нито един внесен обвинителен акт, като прокурор, а само е сключвал споразумения с престъпници. С този сигнал може да се запознаете тук:

http://www.boec-bg.com/archives/2853?fbclid=IwAR1KTUxheuZOl1S183EDhKotNy5T5KclRCwVz01TKOUBZGY1tVkhL25G2Wc

Днес  Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на правото и основните права (DRFMG) към Комисията за граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) в Европейския парламент отправи въпросите към Гешев, по които той бездейства, докато ходи по селски площади, ромски квартали и дворове на възрастни хора, цинично използвайки ги за рекламен фон.

Само че в Европейския парламент репортажите за лъжлива борба с битова престъпност не вършат работа. Напротив, след като не се яви лично на заседанието на 28 август, на което беше извикан, заедно с Борисов, към Гешев  сега са зададени въпроси относно Барселонагейт, аудиозаписите на Борисов, фалшивите новини от сайта на Прокуратурата и публикуването в медиите на материали, изпратени официално от Прокуратурата по настоящи и дори незапочнали разследвания.

В конкретика,синтезирано въпросите гласят:

– Какви конкретни действия е предприела Прокуратурата в борбата срещу корупцията? Има ли разследвания и обвинения срещу политици и предимно от кои политически партии са те? Дали са срещу политиции от партии, участващи в правителството, и такива от опозицията?

-Работи ли Българската прокуратура по случая с предполагаемо пране на пари в Барселона с участието на Борисов, имайки предвид, че има получен сигнал още през 2019г. Ако да, на какъв етап е разследването?

Да припомним, че става въпрос за сигнала на БОЕЦ и да уточним, че БОЕЦ започнахме да сезираме институциите още през 2018-та, след като Биволь публикува записите от ЯневаГейт две години преди това. Хронологично:

* 27 юли 2018г. БОЕЦ сезира чрез испанското посолство испанските институции и Пркуратурата в Испания.

* 21 ноември 2018г. БОЕЦ сезирахме българската антикорупционна комисия – КПКОНПИ.

* 20 март 2019г. БОЕЦ сезирахме и каталунската антикорупционна полиция.

* 21 февруари 2020г. сезирана беше и Прокуратурата в България, вече с гл. прокурор Иван Гешев.

На 24.02. 2020г. БОЕЦ сезирахме и ЕК и ЕП за разследването в Барселона срещу Борисов.

БОЕЦ сезира ЕК и Лаура Кьовеши за „Къщата в Барселона“ и разследването срщу Бойко Борисов за пране на пари в Испания. (документи)

Пълна хронология на действията на БОЕЦ по случая БарселонаГейт можете да откриете тук. От страна на българските институции единствената реакция до момента е мълчание.

Останалите въпроси към Гешев от европейските депутати

-Във връзка с изтеклите аудиозаписи с глас, който изглежда, че е този на премиера Борисов, в които се чува как той заплашва да ‚изгори‘ политик от опозицията, към момента настоящ евродепутат, в ход ли е някакво разследване или предварителна проверка по случая? Ако да, на какъв етап са те?

– Как се оценява практиката по публикуване на материали, изпратени официално от Прокуратурата до медиите, като публикуваните материали са по текущи разследвания и дори по незапочнали разследвания?

– Възнамерява ли Прокуратурата да коригира фалшивата информация на началната страница на сайта си, че събитието на Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на правото и основните права (DRFMG)от 28 август в Европейския парламент е организирано по предложение на българската прокуратура?

(Превод и коментар – Николай Филипов – БОЕЦ Лондон) 

Уточнява се, че срещата е организирана, не от Прокуратурата, а от Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на правото и основните права, а поканеният главният прокурор е изпратил свой заместник.

Както знаем Гешев се крие от журналистите в България, които са готови да му зададат тези въпроси, докато пред него се строяват послушните медийни слуги, които от селските дворове докладват за конфискувани дърва за огрев и ракия. Нищо за КТБ, нищо за 16-те милиарда източено ДДС, нищо за ДжиПиГруп, нищо за танкера БАДР, нищо за Осемте джуджета, нищо за Лукойл, нищо за АпартаментГейт, нищо за БарселонаГейт…

Само от началото на 2020г. БОЕЦ внесохме 6 сигнала до европейските институции, включително и за схемите за източване на средства по мерките за борба с COVID 19, видеото пуб ликувано от Биволъ, в което замеделският министър Танева увещава земелските производители да крият от Брюксел информацията за злоупотреби. Сезирахме Брюксел и за прекратените проверки по #АпартаментГейт
, както и за скандала със снимките на пълните с пачки по 500 евро чекмеджета и записите на Борисов.

БОЕЦ сезира ЕК и Лаура Кьовеши за скандала и престъпните корупционни схеми на Борисов, Божков, Горанов и Менда Стоянова.

Мнозина ни упрекваха, че е загуба на време, но БОЕЦ винаги си водим битките до край, последователно и упорито. 

БОЕЦ сезира ЕК и Лаура Кьовеши за публикуваното от Биволъ видео с разговора на министър Танева, разкриващ огромни схеми за залоупотреби с европесйки средства.

Ето защо БОЕЦ за пореден път призовахме европейските институции да сторят необходимото от своя страна, като през юни изпратихме своя Апел до Европейската комисия, до Европейския парламент и до посолствата на държавите членки на ЕС, в който призоваваме за продължаване на мониторинга над България и въвеждане на конкретни санкции, а именно спиране на европейското финансиране към страни, които не изпълняват своите задължения за борба с корупцията, подкрепазареформи, осигуряващинезависимосттанасъдебнатасистема, подкрепазаспазванетонагражданскитеправа, свободатанасловото и върховенствотоназакона. Целия текст на Апела можете да прочетете тук.
А пълния текст с 29-те въпроса от днес в оригинален вид – тук.

Годините постоянство и неспирни усилия на БОЕЦ и гражданите да си отвоюваме държавата от мафията вече събудиха и европейските институции, а този международен натиск ще става все по-голям, защото от корупцията в България губи целият Европейски съюз и става все по-трудно дори и подкрепящите властта в България европейски политици да останат пасивни. Нашата мафия краде парите на всички европейски граждани и французите, германците и тн. започват да питат и търсят отговорност от своите управници, защото търпят българките мутри и корупцията в България да се вихри безнаказано!

На 10.09 БОЕЦ заявихме срещи с няколко посолства, след което ни предстои и посещение в Брюксел.

Ще продължим докрай борбата за общата ни кауза – свободна, правова, демократична, достойна, европейска България!

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

СХЕМАТА – как и с какви пари се купуват избори!

ЗАТОВА Борисов иска отново мафията да организира и контролира изборите!
За първи път материала е публикуван през 2016г., като част от поредицата „СХЕМАТА“ в която БОЕЦ изследваме и показваме всички механизми и наичини за фалшифициране и манипулиране на изборите през последните години. Сега допълваме материала и поставяме темата отново.
Кой плаща за да ни управлява мафията – легенди и истини.
Обществена тайна е, че по време на избори партийните лидери наливат милиони в купуване на гласове , а парите са от черните каси на партиите, пари които са от рекет, корупционни схеми, контрабанда, различни схеми за източване на бюджета, корупционни обществени поръчки, европейските фондове и тн. – АБСОЛЮТНА ЗАБЛУДА!
Партийните лидери не дават НИТО лев за своите партии, тези хора не ДАВАТ, те само ВЗИМАТ. Това е закон. Пример – проверете в сайта на ГЕРБ, Бойко Борисов, Цветанов, Цачева, Караянчева, Данаил Кирилов и всички гербаджийски „лидери“ не са дарили на собствената си партия НИТО ЛЕВ. Всички пари от контрабанда, рекет, схемите за източване на европейските фондове чрез кръговете и обръчите от фирми на мафията, както и ограбването на общинските и държавни бюджети, отиват директно в джобовете на партийните феодали! Всичко откраднато прибират за себе си! Помните ли празненствата още 2011г. за първият милиард на Борисов? Легенди се носят, но истината е, няма по алчни и нагли от нашите управници (споменете си шефа на ДАИ, апартаментите и частният асансьор на Цветанов, дворците на партийните кметове, депутатските имоти, петте тераси на Каракачанов, тризонета на Пламен Георгиев, къща на Борисов в Барселона, вилата на Цацаров, сарая на Доган, КръстникГейт, ДДСгейт, КумГейт, ДжиПиГейт, Къщите за гости, чекмеджетата с пачките в спалнята на Буда и тн.) .
Черните каси на партиите се пълнят от … ВСИЧКИ НАС ! Ние плащаме и с нашите пари мафията си купува гласовете, изборите и властта!
КАКВА Е СХЕМАТА?!
Една от най важните „дейности“ на мафията е прането на пари. При този процес пари от престъпна дейност, чрез различни схеми се „осветляват“. В случая мафията прилага обратната схема. Белите пари на българските данъкоплатци, дадени на партиите като субсидии биват КРАДЕНИ и с тях се пълнят черните партийни каси, това са парите за купуване на гласове, за купуване на избори -нашите пари! Схемите са няколко. Най масовата схема е чрез поръчването на рекламни материали. ГЕРБ реализират до преди няколко години (материала е от 2016) тази схема основно (но не само) чрез фирмите на майката на депутата Танчев, вече бивш гербаджия. Пример – ако стойността на материалите е ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА, то фирмата издава фактура за ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА, един милион са за реалната доставка на материалите, триста хиляди са за данъци и двеста хиляди са „комисион“ за услугата, останалите ЕДИН МИЛИОН И ПОЛОВИНА се връщат в черната каса на ГЕРБ.
НЯКОЙ НЯКОГА ДА Е ЧУЛ ЗА ОТКРИТА ПРОЦЕДУРА ОБЯВЕНА ОТ НЯКОЯ ПАРТИЯ ЗА ДОСТАВКА НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ? ЗА НАБИРАНЕ НА ОФЕРТИ? ЗА ПРОЗРАЧНОСТ НЯКАКВА? Не само това, а и никой не е чувал или виждал финансов отчет на някоя партия. Такава е системата. През изминалите три години (към 2016г.) в страната бяха проведени 4 национални избора. В страната има около 12 500 СИК-а . Всяка партия има право да регистрира по един представител и един застъпник в секция. Всички големи партии го правят. Това прави около 25 хиляди човека на избор или около 100 000 ангажирани и платени от всяка партия за тези три години. По 50 лева средно възнаграждение за застъпник, това прави по около ПЕТ МИЛИОНА НА ПАРТИЯ! Има един малък проблем, тези длъжности не са платени по закон ( всеизвестно е , че им се плаща) и в отчетите на партиите пред Сметната палата НЕ СА ОТЧЕТЕНИ ТАКИВА ПЛАЩАНИЯ! От къде са парите тогава? Всички знаем, че партиите плащат на застъпниците си, но явно не знаем, че това е незаконно и тези пари в порядъка на милиони са незаконни и партиите не дават отчети за тях! Вече описахме една от схемите. Следващата схема за източване на партийните субсидии е чрез фиктивни граждански договори за хиляди лева на месец, като малка част от парите остават за „наетия“ , а другите са връщат в черната каса на партията. Някой от вас знае ли , колко хора се водят на работа в партийните офиси и централите на партиите и на какви заплати? ХИЛЯДИ! Третата основна схема е чрез фактуриране за фиктивни услуги и доставки. Още през 2014г. от БОЕЦ внесохме сигнал в прокуратурата за тези схеми. След повече от две години прокуратурата прекрати проверката, поради „липса на конкретни данни“. БОЕЦ внесохме в прокуратурата информация за тези схеми, списъци на „отговорници “ за плащане на застъпници (ГЕРБ) , както и конкретни имена на фирми , хора и схеми. Пример- Поискахме от прокуратурата да провери има ли фактури издадени от фирма „Розовата къща“ на ПП ГЕРБ? На каква стойност са тези фактури – хиляди лева, десетки хиляди лева, стотици хиляди лева? Това същата „Розова къща“ ли е , намираща се в близко до Видин село, която стана скандално известна като публичният дом на моста по време на строежа му? Вярно ли е, че тази „Розова къща“ е собственост на общинският председател на ГЕРБ Видин? За какво ГЕРБ плаща на собственият си местен председател? Няма ли нормални хотели във Видин? Кой , кога и защо е „спал“ в тази „Розова къща“? ГЕРБ партия ли са , публичен дом ли са или мафия, която източва чрез незаконни схеми и фиктивни фактури партийната си субсидия, платена от българските данъкоплатци? Питахме за всичко това прокуратурата, но тя не откри КОНКРЕТНИ ДАННИ! БОЕЦ продължихме със своите разследвания и открихме същите схеми във Пловдив, Благоевград, Плевен, Варна и тн. Има и още една схема, която Цветанов превърна в запазена марка на ГЕРБ. Чрез рекетиране на бизнесмени той ги принуждава да осигурят определен брой гласове, като сами плащат за тях, ако се налага това. Цветанов използва НАП, МВР, ДАНС, прокуратурата и други служби и контролни органи, за да мачкат набелязаните бизнесмени и след това им поставят конкретните условия и брой гласове, за да спре проверките и натиска. Това е различно от контролирания вот на близките до властта фирми и обръчи. При тази схема мотвацията не е доброволна, а хората биват принуждавани да осигуряват гласове безплатно за партията. След оттеглянето на Цветанов (след разкритията на АКФ И „Свободна Европа“ и внесеният от БОЕЦ сигнал до прокуратурата за #АпартаментГейт“) функциите му са дублирани от Дончев и Паунов. Само за последните десет години партиите са получили около ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА субсидии. ГЕРБ са „шампиони“ с НАД СТО МИЛИОНА ЛЕВА субсидия. Това са ВАШИТЕ ПАРИ. През миналата година разбрахме, че Владислав Горанов е разпределил още милиони, като държавна субсидия на партиите над определената от закона! Скандал за който той би бил вече в ареста, ако живеехме в нормална държава! Никой никога не е видял или прочел отчет за разходването на тези пари, от нито една партия. Парите от субсидиите, нашите пари „почернени“ ( обратното на изпрани) откраднати и превърнати от бели в черни пари се ползват за купуване на гласове. В ГЕРБ тази схема се изпълнява от частният им ДАНС, хора професионалисти, бивши ченгета, барети, хора от системата, не членове на партията, наети специално за тази цел. Дори и да бъдат заловени от медии или външни организации, те не могат да бъдат свързани пряко с ГЕРБ, макар че тези хора са добре познати на партийният актив по места. Ако някой е свидетел или има информация за подобни схеми, нека се свърже с нас на страницата на БОЕЦ-гражданско движение, или на електронната ни поща gdboec@abv.bg . Сега се замислете какво , кого и как избирате. Замислете се когато плащате данъци, замислете се , когато тези хора ви говорят за законност и демокрация, замислете се Кой ви управлява. И не се лъжете, тези схеми се прилагат и от БСП, ДСП, патриотите и всички останали ченгеджийски банди на статуквото. Те са си едно – различни кланове на една мафия.
ТОВА СА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА ОСИГУРЯТ ВЛАСТТА НА МАФИЯТА, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО! Отдавна изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията.
Сега ясно ли е защо Буда е готов на всичко, за да може мафията отново да организира и следващите избори? С това зло ще се преборим само по един начин – на площадите!
БОЕЦ водим тази битка!
Споделете и нека повече хора се замислят!
Продължаваме!

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА