БОЕЦ инициира срещи с редица посолства преди посещението в Брюксел!

БОЕЦ продължаваме със своята активност за предизвикване на външна реакция срещу мафиотският режим на Борисов, Пеевски и Гешев. На събитието организирано от нас вчера под надслов ‘Европейците търсим Европа!“ информирахме Европейската комисия  с обстоен документ, подписан и от Калин Крулев , Кирил Чуканов и други граждани и организации с нашите аргументи за исканите оставки на Борисов, Гешев, Цацаров и Кошлуков и представяме конкретни сигнали и данни на БОЕЦ за корупция, източване на европейските фондове, насилие и репресии над граждани и журналисти. 

Протестиращи внесоха сигнал до европейските институции за случващото се в  България - По света и у нас - БНТ Новини

Ще запознаем  посолствата и правителствата на редица водещи европейски държави с мракобесието на управляващите и че българите живеят реално в диктатура на мафията, а корупцията е превърната в стил на управление. Много ги е страх дебелите, когато отвън им размахат пръст, или се заговори за корупцията и мафията в България. Това е така, защото тези процеси са извън техният контрол, а международната изолация и разобличаване на Борисов изначава политичека присъда и смърт за него. И следват другите присъди, за извършените престъпления!

Предстоят и срещи на БОЕЦ в Брюксел, като тяхната подготовка и организация вече е в ход.

Няма налично описание.

В същото време продължаваме и битката тук! Протести, акции, блокади всеки ден! Следете страницата и сайта на БОЕЦ и се включете в битката срещу мафията и злото, което ни ограбва и убива!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА