За нас

„Идва момент, в който човек трябва да заеме позиция, която нито е безопасна, нито политична, нито популярна, но той трябва да я заеме, защото съвестта му казва, че така е правилно.“
Мартин Лутър Кинг

„БОЕЦ” се създаде от неколцина непримирими българи още през 2013г. по време на протестите срещу кабинета Орешарски. Две години по късно успяхме, въпреки всички спънки и да регистрираме движението, като гражданско сдружение в обществена полза „БОЕЦ – България Обединена с Една Цел“ .Първата ни акция бе на 27.05.2013 г. пред Парламента и това бе първият граждански протест тогава, след който последваха протестите срещу назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС и т.н. и продължаваме битките си вече пета година. От самото начало БОЕЦ формулирахме своите цели, като борба срещу политическата мафия, корупцията и престъпният модел на управление, подчинил всички власти и институции на шепа олигарси, мутри, мафиоти и ченгета. Това е борба за справедливост и реално правосъдие, за защита на човешките свободи и демократичните ценности.

За тези години БОЕЦ доказахме, че гражданите сме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и макар да останахме почти сами на гражданският фронт, не се отказахме. Цената, която плащаме за това, че не приемаме властта на мафията е жестока, но ударите срещу нас доказват, че сме на прав път и ни амбицират още повече. Десетки сигнали за корупция по високите етажи на властта, десетки акции и протести, това е само част от дейността на БОЕЦ. Трупаме опит, учим се от грешките, събираме съратници и сподвижници и реагираме на всяка неправда.

Мнозина са недоволните, но малцина са готовите чрез реални действия да се борят за свободата си, срещу злото превзело държавата ни!

Непримиримост, разум, сърце и любов към род и родина, това притежава всеки боец. Силата ни е в чистата кауза, винаги водим битките си до край и никога не се отказваме.

Продължаваме, първата цел днес е –  гражданите да си върнем държавата!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА