Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2013. и 2012г.! (документи)

От документите изпратени до БОЕЦ и анализирани и публикувани от сайта за разследваща журналистика Биволъ става ясно, че Цветан Цветанов е укрил над 505 000 лева доходи за периода 2003г. – 2013г. КОНПИ и НАП официално констатират несъответствие за 119 000 лева ,но прекратяват проверката, като прикриват и манипулират данните. 

https://bivol.bg/tsvetanov-konpi-1.html?fbclid=IwAR3mJkUAyKY-Z_gkKTLhb9bm3KKStc1x3KJtuImmNOe8dNV4HYc_JwlRelE

Тези разкрития се случват на фона на разразилият се скандал #АпартаменГейт , в който Цветанов е „главен герой“ и заради който беше изхвърлен от парламента, а Цачева подаде оставка , като министър и още двама зам. министри си заминаха!

В неделя от ефира на националната телевизия Цветанов заяви „НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“. И сега разбираме защо! Защото мафията е превзела цялата държава и всички власти са подчинение на шепа самозабравили се ченгета, мутри и мафиоти. Документите на КОНПИ разкриват как институциите прикриват престъпленията на управляващите! След разкритията на СВОБОДНА ЕВРОПА и Антикорупционният фонд за #АпартаментГейт, БОЕЦ внесохме сигнали до КПКОНПИ и прокуратурата. Още тогава казахме, че не очакваме институциите да се задействат реално, много пъти сме виждали как се имитира дейност и накрая обявяват „господаря“ за най-чистият в държавата. Този път има доказателство, че Цветанов, който предложи Пламен Георгиев за шеф на КПКОНПИ е контролирал комисията и нейният шеф. Всичко това с благословията и пред погледа на Бойко Борисов. Самият Борисов носи отговорност, защото той лансира Цветанов и той го запази и след последният мегаскандал. Може да се тълкува по същият начин, че Цветанов контролира и има влияние над Борисов.

Биволъ са приложили и статистически и счетоводен Модел, от който всеки може да види по месеци и години какъв е укритият доход на Цветанов. Общо над половин милион лева!

НА ТОЗИ ФОН в документите на КОНПИ е посочено, че за 2012г и 2013г. Цветан Цветанов е получил обезщетение за безработица в размер на 1490  лева!

Цветанов с шестте апартамента, Цветанов, който през този период беше минстър и се возеше в бронирана лимузина с охрана на НСО е взел и пари от НОИ! Колко трябва си алчен и безочлив, за да го направиш?! Дори не можем да си предсатвим извратеният мозък на тези хора. Като паразити, които изпиват кръвта и ресурса на държавата и в същото време тровят организма от който се хранят! Народа за тях е просто стадо за доене, стригане и дране. Нищо повече.

В четвъртък  в 16.00ч. излизаме пред Министерски съвет с едно послание – ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ! Гражданите срещу мафията, за да си върнем държавата!

https://www.facebook.com/events/467014590502624/

БОЕЦ призоваваме всички будни граждани – чуйте, вижте, осъзнайте случващото се, свържете се с нас и реагирайте! Време е ,ще се става! В следващите дни трябва да се организираме и в четвъртък  да се преборим с наглите и алчните.  Да ги накажем за десетилетия лъжи и грабеж, като им вземем най-ценното – властта.

#ИмаКойДаВиНакаже

#БорисовУбива
#УбийциГейт
#МафиятаУбива
#КорупциятаУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА