БОЕЦ с поредна награда за гражданска доблест! КЗЛД ни глоби с 1500 лева!

Комисията за защита на личните данни удари БОЕЦ, като ни глоби с 1500 лева! Поредната бухалка на мафията се изправя срещу нас. До сега срещу БОЕЦ има образувани проверки, ревизии и досъдебни прозиводства от МВР, ГДНП, ГДБОП, НАП и прокуратурата. Или може да кажем, че мафията е активирала всичките си мутренски бригади срещу нас. Това не е наказание, а своеобразна награда, признание за нашата борба и оценка за дейността на БОЕЦ! Щом мафията ни счита за свой основен враг, значи сме на прав път и усилията ни дават резултати. Страх тресе кочината , страх от пробуждащото се гражданско ощество. А БОЕЦ се превърнахме в символ на гражданската непримиримост. Всеки ударен от мафията трябва да се счита за награден за гражданската си позиция и съпротивата срещу злото. И всеки оправдан или похвален от мафията, трябва да счита това за присъда!

На 05.09.2018г. БОЕЦ бяхме призовани да се явим на заседание на Комисията за защита на личните данни по жалба на министър Московски (онзи дето си уби детето и го наградиха, като го направиха банкер)  срещу БОЕЦ заради подкрепата ни за Николай Колев – Босия, заради протестите и акциите, които организирахме и инициираната от нас СМС кампания „Живот за Босия! Оставка Московски!“, като публикувахме мобилният номер на Московски.

(Георги Георгиев – БОЕЦ, Димитър Стоянов – журналист от сайта Биволъ и Вихрен Михайлов след заседанието на КЗЛД по делата срещу БОЕЦ и Биволъ)

Предварително БОЕЦ бяхме изпратили писмен отговор до Комисията , в който обясняваме мотивите си за своите действия и категорично отхвърляме жалбата на Московски, като недопустима и неоснователна. Изразяваме и позицията си, че опита на Московки да се представя за жертва на фона на 80 дни гладна стачка на Босия и 20-те жертви от катастрофата в искърското дефиле е жалък и недостоен. Както и че заведеното срещу БОЕЦ дело е поръчково и Комисията е използвана като бухалка срещу нас заради дейността ни и борбата ни срещу корупцията и управляващата ни мафия.

Поредният подъл удар на мафията срещу БОЕЦ! Зов за подкрепа!

За същитя ден и час бе насрочено и заседание на КЗЛД срещу сайта Биволъ! Бухалката на мафията се бе задействала с пълна сила. 

Самото заседание бе обявено за открито, но на място категорично бе забранен достъпа на медиите до залата и след реакцията и намесата на БОЕЦ журналисти бяха допуснати, като наблюдатели, но без камери и микрофони. Страхът бе голям. Страхът от Истината!

По време на заседанието стана ясно, че членовете на комисията не бяха прочели и не се бяха запознали с отговора на БОЕЦ и с нашите аргументи за несъстоятелността на жалбата срещу нас и бяха взели решение за допустимост на делото само по жалбата на Московски, което е доказателство, че действията им са поръчкови. БОЕЦ бяхме представени от председателя на сдружението Георги Георгиев, присъстваха и бойците Анжела Адамова и Весислава Танчева и дебата с комисията премина остро, като разбрахме, че часове преди заседанието, Московски е внесъл нови „доказателства“ в комисия.

ДЕСЕТ МЕСЕЦА КЗЛД чакат удобният момент, за да ни ударят и сега се включват в офанзивата на останалите институции-бухалки. Разбира се, че ще обжалваме, не те нас, ние тях ще мачкаме.  Московски отдавна не е министър. Цачева също. Порожанов също. Дори Цветанов не е в парламента вече.Тях ги няма, но нас ни има и ставаме все по силни.  И за всички тези оставка БОЕЦ има своят принос. В момента Биволъ и БОЕЦ са посочени за врагове номер едно на управляващата ни мафия. Посочени от мафията на Борисов, Пеевски и Цацаров. И с цялата си мощ държавата на мафията се опитва да ни смачка. Фабрикуват сигнали срещу журналистите, които ги разобличават и бойците, които заплашват статуквото им. Заливат ни с помия, с проверки, ревизии, запори и дела, целият ченгеджийско-мутренски арсенал в впрегнат срещу нас.

Не могат да ни спрат! ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите акции на БОЕЦ. ВСЕКИ УДАР СРЕЩУ НАС САМО НИ АМБИЦИРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ! Изграждаме наши комитети из цялата страна и събираме непримиримите. Дните на дебелите са преброени, а тяхната агресия показва огромният им страх. Страх от възмездие и справедливост.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА