БОЕЦ смени табелата на КПКОПНИ – „ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА“! (снимки и видео)

Причината: решението на КПКОНПИ да „изпере“ всички участници в #АпартаментГейт

Табелата на входа на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) беше допълнена с още една:
„КПКОНПИ – ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА!
Тук перем, избелваме и препираме корумпирани политици и магистрати!
За контакти, цени и тарифи:
Главен перач – Пламен Георгиев – Терасата.
Зам. главен перач – Антон Славчев- Балкона.“
  
 
Тази наша акция е провокирана от решението на конпирите да обявят „героите“ в #АпартаментГейт за невинни, изпирайки по този начин корумпетата.
Припомняме, че всички сигнали за имотните далавери на пилитици и магистрати са внесени от БОЕЦ , а голямата част от тях са по разследвания на Биволъ, което означава документи и железни доказателства!
РАЗОБЛИЧИХМЕ И ОБОЗНАЧИХМЕ СТАТУТА НА КПКОНПИ и разбунихне гнездото на осите. Това не е просто гавра с мафията и слугите и, БОЕЦ казваме на глас без страх и показваме ИСТИНАТА!

Минути след като сложихме табелата, точно под камерата за наблюдение и под официалната табела на КПКОНПИ служители и охраната излязоха и не знаеха какво да направят. Никой не е очаквал подобна дързост, свикнали са да „перат“ на тъмно и спокойно, а ние ги разобличаваме публично и показно! Не посмяха да ни задържат, не поискаха дори личните ни документи за проверка. Паника. А БОЕЦ бяхме там, спокойни и сигурни в действията си и шепа граждани поставихме конпирите в жалка ситуация пред собствената им сграда! Охраната направи опит да свали табелата, но от БОЕЦ я поставихме отново от страни на тяхната  и до нашето тръгване табелата остана на сградата, за да могат гражданите да прочетат какво всъщност се крие и стои зад тези врати – поредата мутренска бригада на мафията, която обслужва нейните интереси за сметка на обществото! 

Истината е най-силното ни оръжие!
(В този материал са използвани и части от публикация на сайта No Comment)

Очакваме с готовност следващите удари срещу нас. И мафията очаква със страх нашите удари.
Гражданите сме по силни от мафията.
В акцията се включиха бойците Георги Георгиев, Весислава Танчева, Камен Добрев и Анжела Адамова – бързи, яростни и неспираеми! Повече и не бяха нужни! А представяте ли какво ще се случи, ако излезем няколко хиляди граждани-бойци в битка срещу престъпната мафиотска шайка превзела държавата ни? Скоро!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки