Колите на НСО са изминали над 2 МИЛИОНА и 500 000 километра само за 2019г! (документи)

Темата за НСО е изключително чувствителна за българското общество. Това е една структура със самостоятелен  бюджет от десетки милиони, която „охранява” властимащите. НСО е личната преторианска гвардия на Борисов и Пеевски, наследник на УБО на ДС!

Резултат с изображение за борисов охрана нсо

Информацията, която стига до българските граждани за тази служба и нейната дейност е изключително оскъдна, въпреки, че тя се издържа с обществени средства. От време на време гръмва по някой скандал с неин автомобил, или служител и тогава завесата се повдига за малко. Иначе всички сме ги виждали – черните бронирани лимузини и мъжете с тъмните костюми и черните очила, които разбутват гражданите при публичните появи на нашите мутроупарвници, или затварят улиците и кръстовищата, когато минават техните кортежи.

Резултат с изображение за коли на нсо

БОЕЦ поискахме информация по реда на Закона за достъп до обществена информация и получихме частичен отговор. Макар и непълен, информацията, която получихме е меко казано скандална и показва степента на извратеност на изпълняваните от тази служба задачи.

Това са въпросите, които БОЕЦ зададохме:

 1. Какъв е броят на охраняваните от НСО лица по години за последните десет години, влючително за 2019г. към дата 2019г.?
 2. Поименен списък (Две имена, или само инициали) на охраняваните от НСО лица по години за последните десет години, влючително за 2019г. към дата 20.12.2019г.?
 3. В какъв размер са направените от НСО разходи за охрана на всяко от охраняваните лица през 2019г. към дата 20.12.2019г. по отделно?
 4. Какъв е общият брой на личният състав на НСО? Какъв е броят на охранителите в НСО?
 5. Охранявано ли е към дата 20.12.2019г. от НСО и на какво основание лицето Ахмед Демир Доган – почетен председател на ПП ДПС?
 6. Охранявано ли е към дата 201.12.2019г. от НСО и на какво основание лицето Делян Славчев Пеевски – депутат от ПП ДПС?
 7. Осигурява ли към 20.12.2019г. НСО охрана и на какво основание на лицето Сотир Стефанов Цацаров – председател на КПКОНПИ?
 8. Колко пътни транспортни произшествия с коли на НСО е имало по години за последните десет години, включително за 2019г към дата 20.12.2019г..? Колко са пострадалите служители от НСО, колко са пострадалите граждани? Колко от произшествията са по вина на НСО?
 9. Колко посегателства срещу охранявани от НСО лица са регистрирани по години за последните десет години, влючително за 2019г. към дата 20.12.2019г.?
 10. Колко километра са изминали общо служебните автомобили на НСО при изпълнение на служебните задължения на службата през 2019г. към дата 20.12.2019г.?
 11. Колко километра общо са изминали служебните автомобили на НСО при охраната на Делян Славчев Пеевски през 2019г към дата 20.12.2019г.

Не получихме отговор на поставените въпроси касаещи Пеевски и Доган.

Резултат с изображение за борисов охрана нсо

От представената ни информация обаче разбираме, че колите на НСО само за 2019г. са изминали над 2 500 000 километра! ТОВА Е НАД 60 ПЪТИ обиколката на Земята по екватора! Километраж немислим и за много международни транспортни фирми! В отговора е посочено, че по закон НСО охранява около 35 лица заемащи висши държавни постове плюс чужди дипломати и мисии при техни посещения. ДВА МИЛИОНА И 500 000 изминати километра обаче означава, че служителите на НСО и самата служба са превърнати в таксиметрова компания и сигурно возят и жените, децата и кучетата на охраняваните лица, на Пеевски, Цацаров, Гешев, или Борисов, за да изминат тези километри за една година. Задачите от охранителни отдавна се преминали в обслужващи – изключително скъпоплатени прислужници на нашите политици-олигарси. Легендите, че служители на НСО пазаруват на охраняваните от тях лица и водят децата им на училище може да е окажат верни и проблема е, че ние плащаме за всичко това!

Има и още няколко детайла в отговора, които трянва да бъдат посочени. Разбираме, че НСО охранява и Марешки, и Валери Симеонов например – ясно е посочено в отговора  „петима зам. Председатели на Парламента”! Тези двамата, единият от които е със свален имунитет и повдигнати обвинения, не бяха ли мултимилионери, които се хвалят при всяка поява в медиите, че са много богати и сами са постигнали богатството си? Защо тогава трябва ние да им плащаме охраната и транспорта? От какво ги пазят и кой ги заплашва? Същите въпроси можем да зададем и за Доган и Пеевски? Хем бил много успял корпулентният млад мъж, хем ние му плащаме охраната, колата и шофьора!

Друг момент също е важен! За последните 10 години са станали 254 катастрофи с коли на НСО, а само за 2019г. те са 26, като 8 от тях са по вина на служителите на НСО! ЗА КОЛКО ОТ ТЕЗИ КАТАСТРОФИ СТЕ ЧУЛИ? Това означава, че всеки месец е имало по две катастрофи на коли на НСО. Имайте предвид, че тези коли се движат със специален режим, че всички ги пазят и осигуряват предимство, че се движат по предварително подготвени маршрути и няма нужда да бързат, защо не са линейки и не возят пострадали, или умиращи! И въпреки това – 26 катастрофи, като има пострадало и едно дете. Защо МВР не оповестява тези катастрофи в своите ежедневни сводки? Защо тази информация се крие от обществото? Кого са возили тези автомобили, когато са се случили тези катастрофи, или това е причината да се пази омертата?

Най-важното от получената информация обаче е друго! Имаме доказателство, че Борисов е излъгал от трибуната на Парламента! Че Борисов е патологичен лъжец е ясно отдавна, но да се докажат лъжите му с официални документи от компетентни служби е нещо друго! На 21.02.2013г. лицето Бойко Методиев Борисов заяви от трибуната на народното събрание, че разузнаването и службите имат данни, че Доган е поръчал убийството му!

Резултат с изображение за борисов доган иска да ме убие

Към този момент Борисов все още, макар и в оставка е премиер! От отговора на НСО разбираме, че през последните поне десетина години НЯМА НИТО ЕДНА РЕАЛНА СИТУАЦИЯ, ПРИ КОЯТО НЯКОЕ ОТ ОХРАНЯВАНИТЕ ЛИЦА ДА Е БИЛО ПОД ЗАПЛАХА! Ако Доган е бил поръчал убийството на Борисов, службата , която би трябвало да знае това е именно НСО! В същото време точно Борисов е човека по чието управление Доган получва охрана от НСО, като почетен председател на ДПС и национално богатство…

БОРИСОВ Е ИЗЛЪГАЛ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛО ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА!

БОЕЦ сме убедени, че ако Борисов, Доган или Пеевски имат възможност да го направят безнаказано и без да бъдат разкрити, те биха се избили по между си на секундата! От отговора на НСО става ясно, че никой от охраняваните лица никога не е бил под заплаха! ЗАЩО ТОГАВА ГИ ОХРАНЯВАТ? Защо харчим десетки милиони публични средства (над 44 милиона за 2019г.)  за напъна на шепа хора да се държат и демонстрират мутренската си същност  и комплекси! Ще ви кажем защо! Защото НСО ги пази от тях самите! Иначе са нещо като партизаните – никой не ги преследва, но те се крият. Така е и с Борисов и Пеевски – никой не ги заплашва, но те ги пазят! Никой, освен те самите! Всъщност в момента НСО се грижи не за живота и здравето на дебелите, а за тяхното „достойнство“. Никой не иска да ги убива, но много хора искат да им „подарят“ по един домат, или развалено яйце, или директни да ги заплюят в лицето! От това днес НСО пази нашите избранници – от народната любов! И да им носят торбичките на пазар. А народа плаща! Подобно поведение е присъщо на диктаторите от третият свят, или на мафиотските босове от латинска Америка. Няма да видите в нормална държава депутат заобиколен от десетина гарда! И то депутат, който не стъпва на работа. А някои премиери и президенти на европейски държави пък си ходят на работа с велисипедите или метрото. На демократични, свободни и правови еропесйки държави. В мафиотските територии има НСО, кортежи , заграждения, кевларени одеала и лимузини за властници. И нови самолети за десетки милиони. А в същата тази държава във  Видин закриха дори отделението по неврология, защото няма пари за лекарски заплати…

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

На 23.01.2020г. в 9.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме пред ВСС с две искания – оставка на Борисов и мафиотското правителство на Пеевски и оставка на Гешев, слугата на Пеевски! 

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки