ПЪЛЕН СПИСЪК на депутатите и изминатите от тях километри със служебните автомобили на Парламента!

След разкритието на БОЕЦ, че колите на НСО са изминали над ДВА МИЛИОНА И ПОЛОВИНА километра за 2019г. возейки охраняваните от службата лица (Пеевски, Доган, Борисов, Цацаров, Гешев, Пламен Георгиев, Цецка Цачева, Радев и др.), БОЕЦ решихме да получим и огласим и информация за изминатите от народните представители километри със служебните коли на парламента. Изисквахме по ЗДОИ пълна справка и публикуваме резултата. Всеки сам може да анализира информацията.

Това е своеобразен рекорд за последните години. За 2018г. Изминатите от депутатите километри да 1.3 милиона, а за 2017г. – 1.2 милиона. Афинитета им към ползване на служебни коли расте заедно с недоверието към Парламента. Колкото е по-нисък рейтинга на Народното събрание, толкова да по-нагли нашите народни избранници!

Резултат с изображение за „депутати“

Абсолютни анонимници са изминали десетки хиляди киломерти със служебните лимузини, а рекордьорите са обикололи екватора и са им останали километри да отидат  и до Австралия! Вижте ги!

Общо над два милиона изминати километра! Рекордьор е депутата Борис Ячев с изминати над 52 000 км за 2019г. Обиколката на Земята по екватора е 40 000 км. Не знаем дали и с какво сте чували и запомнили името на този депутат, но той със сигурност знае как да се вози в служебна лимузина. Дали знае как се пишат закони не е сигурно. Голяма част от депутатите – пълнеж, тези, които никой не е чувал да се изказват от парламентарната трибуна, или да са направили каквото и да е за своите избиратели, освен да им харчат парите и да мишкуват са превърнали депутатстването си във ваканцуване. Безплатни жилища, безплатна храна, безплатни коли и тн. Това е положението.

Още малко информация за 2019г.  – за „напитки, кафе, чай и други хранителни стоки са изразходвани 258 445 лв.“ За тоалетна хартия – над 12 600лв (над хиляда лева на месец!) За вода на ВиК са платени над 20 621 лв, като са изразходвани почто 8000 тона вода. На перничани ще им хареса! 

Тези данни може да звучат и да се тълкуват различно. БОЕЦ сме убедени, че всеки лев похарчен от този парламент превзет от мафията е грешно похарчен! Както сме убедени и че този парламент трябва незабавно да бъде разпуснат, а мнозинството от ‘депутатите“, ако не и всички трябва да бъдат разследвани, съдени и осъдени за корупция, национално предателство и вредителство. Паразити, които изпозлват служебното си положение за лично облагодетелстване и обслужване на интересите на олигархията и партийните мафиотски босове.

На този фон  една друга картина – в България няма нито един хеликоптер-линейка! Във Видинската болница затвориха поредното отделение – неврология и болните с инсулти ги извозват в Монтана, около час и половина път – 99% умират преди да стигнат в болница. 

Управляват ни най-наглите престъпници, които историята ни познава! И това зло може да бъде изринато само от гражданите на площадите! БОЕЦ водим тази битка!

#БОЕЦ

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки