БОЕЦ внесе сигнал срещу Константин Пенчев по разследванията на Биволъ. (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Мълчат!

Прокуратура, институции, медии, органзиации, „борци“ срещу корупцията и мафията, всички мълчат за „Люксембургсата афера“ и българската връзка – разкритията на Биволъ за фирмата на сина на Конституционният съдия Константин Пенчев с активи за 1.2 милиона! Пенчев е и бивш омбудсман, като по време на своят мандат семействотом му се сдобива с два апартамента  в центъра на София за над 600 000 лв. Общо почти два милиона лева активи с неясен прозиход на средствата за тяхното придобиване.

Конституционният съд е една от най-важните институции. Случайни там няма. Решенията на този орган обслужващи и защитаващи интересите и властта на мафията са всеиззвестни. Едно от най-знаковите е решението, че Пеевски може да остане депутат в парламента, след като бе избран за шеф на ДАНС и се отказа след това под натиска на гражданските протести. Противоконституционно решение в полза на господаря, срамна страница в съдебната история на България.

Разследване на Биволъ по изтеклите от Люксембург документи показва, че Любомир Пенчев, син на Константин Пенчев има регистрирана фирма в Люксембург с активи за 1.2 милиона лева. Биволите припомнят и за придобитите апартамента от Пенчев и син през 2014г. за над 600 000. Сумарно двамата имат имоти и активи за почти два милиоа лева. Важният въпрос е  „От къде са им парите?“. И БОЕЦ това питаме.

Това разследване на биволите изведнъж принуди всички да замълчат. Почти всички медии, опозоция, управляващи. Уж „мутри вън“, уж всички се борят с мафията и корупцията, но се оказва, че някои „мутри“  остават недосегаеми.

БОЕЦ не правим компомиси, внесохме сигнал до главният прокурор и ВКП (вх. № PRB202108942606I)  и изискваме от Гешев и прокуратурата незабавна процедура по сваляне на имунитета на Пенчев и образуване на досъдебно производство срещу него по сигнала ни. Да видим!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА