Кьовеши върна на Гешев калинките и корумпетата!

От кабинета на европейският главен прокурор, Лаура Кьовеши,  обявиха, че не приемат седем от десете български кандидатури за делегирани европрокурори. Може би Борисов, Пеевски и Гешев си мислят, че могат да пробутват номерата и каскетите си на Кьовеши, както при Юнкер, но не им се получи. 

През февруари в България бе проведен конкурс за делегирани еврорпокурори. Традиционно непрозрачно и без яснота по критериите и тн. Задачата на Гешев бе да пробута на Кьовеши верни, удобни и послушни хора, които от една страна да пазят господарите и от друга да подават информация на управляващата ни мафия за разследванията на Европрокуратурата. Ама номера не мина.

“Това не е добър знак. Когато искаме допълнителна информация, това не е, защото някой недостатъчно добре си е попълнил автобиографичните данни, или не му е ясно мотивационното писмо. Това е ясен знак, че не сме доволни от предложените кандидатури” –   коментира шефа на кабинета на Лаура Кьовеши. Един от примерите за слабост на българските кандидати е, че част от тях са следователи, а те не пледират в съда. БОЕЦ припомняме, че Иван Гешев е прокурор, но няма внесен нито един обвинителен акт и никога не е пледирал в съда, само споразумения е сключвал. Такава е българската действителност, някои от следователите са по опитни от много безгръбначни прокурори. Друга забележка на европрокуратуарата към напи кандидати е, че нямат опит в наказателните производства бидейки съдии по граждански дела. БОЕЦ отново припомняме, че за България това е нормално, предишният главен прокурор, Цацаров, беше съдия, което не е проблем за Пеевски, Доган и Борисов, те си го харесваха. 

Кьовеши обаче държи на професионализъм и независимост! Силен знак към управляващата българска мафия какво ги чака. Три от сигналите на БОЕЦ до Брюксел също са в вниманието на Кьовеши и нейният екип и очакваме развитие!

Успех на Европейската прокуратура! Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки