На предишните избори искаха по 20, сега искат списъци с по 30 имена!

Подкрепете  БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ГЕРБ с нов рекорд в изборните машинации и манипулации. На хората от държавната и общинска администрация, които са под контрола на ГЕРБ е разпоредено да представят списъци с по 30 имена на техни близки, приятели и познати, които ще гласуват за ГЕРБ. Служител на Областна дирекция „Земеделие” Враца се свърза с БОЕЦ и разказа за упражнения натиск.

Бойко Борисов: В програмата на ГЕРБ няма лъжи и популизъм - Flashnews

„На предишните избори  (2017г.) искаха списъци с по 20 човека за гласуване. Директно ни се казва в лични разговори, че ако не осигурим нужните гласове и ако ГЕРБ не постигнат заложеният резултат „местата ни ще изстинат”. Тогава намерих 10 човека, роднини и близки, които обещаха да гласуват за ГЕРБ, но повече не можах и не ми се говори през какво трябваше да мина, за да  събера и осигуря и останалите десет. За всеки човек представяш три имена и мобилен номер. После в щаба на ГЕРБ прозвъняват по списъците и проверяват дали хората и номерата са истински и дали потъвърждават, че ще гласуват за ГЕРБ. Направо гестаповска организация, няма мърдане. Сега искат по 30 човека. Шефовете са бесни и напрежението е огромно. От къде да ги вземем? Дори и онези 10 роднини и приятели, които предишният път обещаха сега не искат и да чуят за ГЕРБ! Срам ме е от хората вече. А иначе е ясно защо началниците беснеят, защото знаят какви проекти сме пускали и как минаваха проверките. Ние и проверяващите от ДФЗ сме последна дупка на кавала. Само се караме с хората и обираме негативите. Началниците и консултантите прибират комисионните и рестото. Всички знаем как и какво се случва. От както ДПС взеха земеделието преди почти 20 години всичко си е по едни и същи схеми. Само се отчитат на различни, зависи кой е на власт. Това е положението – власт и пари се печелят с власт и пари…”

Класически пример за контролиран вот. Щом управляващите увеличават натиска върху администрацията значи страх тресе кочината! Значи Буда и бандата му осъзнават, че краят им е близо. Борисов няма полезен ход. Номера с джипката не минава вече , хората го подиграват. Остава само един вариант, за да спечели изборите – да играе по мутренски, това го знае и може. 

До няколко дни БОЕЦ ще излезем в акция и ще покажем и припомни един от най-големите корупционни гейтове обхващащ проекти за над  милиард и половина лева. Следете страницата и сайта ни. Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки