Извикайте Гешев за „Турски поток”! (документи)

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Още на 05.04.2021г,. веднага след изборите, БОЕЦ публикувахме своята официална позиция за резултатите и предстоящите събития. Една от темите, които изискваме от новият Парламент да разгледа бе темата за „Турски поток”. Упражнихме граждански натиск, изпратихме официални писма до всички политически партии и ги принудихме да вкарат тази тема в дневният ред на народното събрание.

Вместо сериозни действия ставаме свидетели на личен ПР на Мая Манолова и компания от ИСМВ. Изключително подло е да крадеш чужд труд, или да си правиш ПР на чужд гръб. От почти една година БОЕЦ водим битка срещу грабежа за три милиарда  „Турски поток”. Десетки са нашите посещения на място по трасето на тръбата,  разкрихме ужасяващи неща, публикувахме и направихме публична огромен обем информация разкриваща криминалният характер на този проект поемайки всички рискове и плащайки тежка цена за тази наша активност. БОЕЦ направихме 14 публични акции , които отразихме на живо на нашата страница, един протест и една 24 часова блокада на компресорната станция в Расово. Освен ДБ и Зелените нито една партия, или политик не подкрепи БОЕЦ  в тези наши битки и действия. И Манолова, и Хаджигенов и останалите от тяхната формация не обелиха нито дума месеци наред. Докато ние се борихме срещу този грабеж за милиарди, те се бореха за депутатски и министерски кресла.  Сега, с имунитетите си им е лесно да се правят на „герои” в кабинета на министърката. Това е безопасно и напълно безсмислено! Тези хора не са стъпвали на Турски поток! Нито веднъж не ни подкрепиха до сега в разследванията и битките ни. Сега играят цирк с ясното съзнание , че нищо няма да направят, напротив, ще съсипят и нашите усилия и труд, като удавят в мъгла целият проект.  Какви документи търсят? БОЕЦ осъдихме ДНСК и извоювахме и получихме над 2500 документа за строителството и изграждането на „потока”. В тях на всяка страница пише „транзитния газапровод”! В тях има достатъчна информация за незаконното строителство на тръбопровода! БОЕЦ дигитализирахме и направихме тези документи публично достъпни, а нашите приятели от bird.bg направиха електронна търсачка, която дава възможност за анализ и работа с документите. Всички видеоматериали от нашите граждански инспекции на Турски поток заедно с Биволъ и Булфото са публични и достъпни. Никой обаче нито споменава БОЕЦ, нито ползва тези документи и данни при това „ревизиране” в парламента! Защо? Страх ги е, че наистина може да разкрием истината за престъпният характер на проекта? Нас  привикват в прокуратурата и МВР по сигнали на руската ADC и нас съдят и осъждат. А Манолова и компания си правят ПР на наш гръб. Стига лицемерие и лъжи.

През последната половин година БОЕЦ сезирахме редица европейски институции за Турски поток. Брюксел реагира бързо и в серия от отговори и писма темата е поставена на най високо ниво, включително на вниманието на Лаура Кьовеши, а от отговорите на OLAF и ЕК разбрахме, че са наложени санкции на български фирми работили по строителството на Турски поток след сигналите на БОЕЦ! За това също не чуваме нито дума в парламента. На 02.11.2020г. сезирахме и Гешев и българската прокуратура за престъпленията при строителството на Турски поток. Има образувана проверка, но Каскета мълчи, като комунист на разпит.

БОЕЦ сезира прокуратурата за „Турски поток“! Битката продължава.

Ако наистина искате да стигнете до истината за Турски поток, поканете БОЕЦ в Парламента, извикайте Гешев за отчет по действията на прокуратурата по нашия сигнал и разгледайте документите на БОЕЦ, както и разследванията на Биволъ, bird.bg, Капитал, Сега,  Илиян Василев и тн. Скоро парламента ще бъде разпуснат и гражданите ще се усетят, че действията на така наречената „комисия”, или „ревизия” са били просто пушилка и ПР и умишлено е пропуснато времето и възможността да се направи нещо конкретно и реално. Поканете в парламента и изслушайте БОЕЦ и извикайте Гешев за отчет! Сезирайте и вие Брюксел и подкрепете усилията ни за разобличаване на този колосален грабеж, вече сме свършили основното. Ето нещо конкретно! Иначе си спомняме и как Борисов „ревизираше“ приватизацията и знаем какви са „резултатите“. Популизъм и подмяна.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА