БОЕЦ в Министерството на енергетиката: Подарихме памперси на Росен Христов, да си има за следващите ни срещи!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ отидохме в Министерството на енергетиката, за да проведем среща със служебния министър на енергетиката Росен Христов, назначен от президента Румен Радев. Срещата беше част от поредица срещи, които БОЕЦ миналата седмица заявихме с представители на управляващите българската енергетиката. Основните ни въпроси са насочени към действията в посока „Газпром“ и „Лукойл“.

Разбира се, Христов не се появи. Същото се случи вчера в ДАНС, където председателят на агенцията Пламен Тончев не се срещна с нас, след това в „Булгаргаз“, където Деница Златева се отказа в болничен, днес се случи и в Министерски съвет, където търсехме Гълъб Донев.

Очаквано, Христов не беше в сградата, нямаше го. Нямаше и кой да разговаря с нас.

росен христов

В институциите не обичат да дават – било то отговори на въпроси, било нещо друго, там обичат предимно да вземат. Затова БОЕЦ обръщаме тактиката и започваме да ходим с подаръци при министрите и държавните чиновници на различни нива. Днес поставихме началото на тази традиция, като подарихме на министър Христов качествени памперси за възрастни – да си има за следващите срещи със сдружение БОЕЦ. Оставихме ги в деловодството, откъдето може да си ги получи.

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA