ИВСС крият бонусите! БОЕЦ заведе дело!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ днес влезе в Инспектората към Висшия съдебен съвет!

6 379 406 лв. за заплати и  652 847 лв. са си раздали съдебните служители и членовете на ИВСС за 2022 г.!

Тази информация получихме официално и по реда на Закона за достъп до обществена информация. За сравнение – председателят на Народното събрание и министър-председателят получава около 8800 лева заплата, а главният инспектор Теодора Точкова и инспекторите са си раздали заплати от по над 10 000 лева! В случая сравнението е много удачно, защото и Рашидов, и Гълъб Донев получават също толкова незаслужено и по милостта на същите господари своите заплати, които гражданите плащаме. Увеличението сравнение с миналата година е сумарно над 600 000 лв.! За капак – Инспекторатът разполага с 9 служебни автомобила.

ИВСС е с изтекъл мандат от повече от три години и половина и този орган е нелегитимен! За този период инспекторите са получили по над  400 000 лева на човек заплати и бонуси! Така мафията награждава слугите си за това, че изпраха Гешев и Цацаров по всички сигнали на БОЕЦ – и за „ЦУМгейт“, и за „Недосегаемите“, и за „Pi ar Sevi Boiko“. През 2022 г. „съдебните инспектори“ отчетоха още „заслуги“ – изпраха Гешев по сигналите на БОЕЦ за ЖОСИгейт и ГешевКилърГейт!

Видео от влизането на БОЕЦ в ИВСС от днес – 30.01.2023 г.:

https://fb.watch/inq96qBLwU/

Миналата година огласените от БОЕЦ бонуси в ИВСС, ВСС, НАП и други институции предизвикаха тежък обществен скандал и дебат и затова сега нашите разкрития са подложени на тотално медийно затъмнение. Междувременно ТЕЛЪС се грижи и ФЕЙСБУК страницата ни да е заглушена. Но не могат да ни спрат.

Сега Точкова и ИВСС отказаха да предоставят данни за заплатите и бонусите на самите инспектори, а ни дават обобщени данни, с което умишлено крият своята алчност, наглост и незаслужено получените милиони.

БОЕЦ заведохме дело в Административния съд и ще съдим Инспектората! Ще съдим за нарушаване на закона тези, които трябва да следят да не се нарушава закона от други магистрати.

Миналата година потърсихме главния инспектор Теодора Точкова именно за да даде обяснение с какви мотиви и на какви основания те получават тези огромни възнаграждения и бонуси. Потърсихме я още, за да получим отговор как и защо изпра Цацаров и Гешев по редица сигнали на БОЕЦ!

Видеото от миналата година може да видите тук:

Служителите от деловодството отказаха да предадат на Точкова за нашето желание да се срещнем с нея. Поискаха писмено заявление за среща. Най-любопитното е, че писменото ни заявление, подадено преди три години – през 2019 година, остава и до днес без никакъв отговор.

Опитахме се да открием Точкова, както и някой от 11-те инспектори. Оказаха се неоткриваеми.

Служителите на ИВСС днес пък отказаха да бъдат снимани, но са прибрали тлъстите бонуси, които всички ние им плащаме.

Публикуваме официалния отговор на ИВСС по въпросите, поставени от нас по реда на ЗДОИ за бонусите и заплатите за 2022 г.:

ОТГОВОР от ИВСС по ЗДОИ за БОНУСИ 2022

Това трябва да спре! Тези хора трябва да си ходят незабавно, да връщат неправомерно получените пари и да отговарят пред закона!

За съжаление и 48-ото Народно събрание не намери сили и време да прекрати мандата на този паразитен състав както на ВСС, така и на ИВСС! Смятаме, че инспекторите са получили тези милиони неправомерно, предвид факта, че след жалбата на Методи Лалов, Софийският районен съд постанови, че Теодора Точкова не е главен инспектор, актовете ѝ са незаконосъобразни, а Инспекторатът към Висшия съдебен съвет към настоящия момент не е действащ орган.

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки