Нашият граждански кандидат – БОЕЦ представяме Андрей Врабчев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

НАШИЯТ граждански кандидат!

БОЕЦ представяме Андрей Врабчев 12/120 , номиниран от нас и група граждански организации, и включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 01 МИР – Благоевград с преференция 120!

Ето какво казва още той:

„Уважаеми г-н Бойко Борисов,
Аз, Андрей Врабчев, гражданска кандидатура, издигната от #БОЕЦ, поставих вашия паметник в Благоевград и в Сандански (Свети Врач), а не #ППДБ.

Един гражданин е насочил детски пластмасов пистолет от “онова” чекмедже, поставено на паметника, а не ПП-ДБ или БОЕЦ. Времената на колективната отговорност трябваше да са свършили отдавна. Както честните работещи симпатизанти на ГЕРБ не са хората, изградили обръчи, и не носят отговорност за създаването им, така и #ПП #ДБ и #БОЕЦ не носят отговорност за действията на отделни граждани.

Паметникът е символичен и актовете спрямо него са символични. Детското пистолетче не е насочено към Вас в лично качество, а към това което символизира Вашата фигура — Корупцията.

Вчера в Сандански вратите на колата ни бяха залепени с пяна … БОЕЦ и ПП-ДБ не заливат с боя и не залепват вратите на колите на политическите си противници. Не изпращат млади политици и стройни младежи да провокират, да подават несъстоятелни жалби и да внушават, че има напрежение там, където няма. Същите вместо РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА стояха с часове по масите на кафенетата в очакване на някакъв гаф. Това обаче се случи с нас в Сандански.

Казвате “карат ни да се бием българи с българи”. Твърдението Ви е притеснително и показва, че гледате на политическите партии не като на идейни платформи за развитие на цялата страна и всички граждани, а като на различни страни с отричащи се интереси в граждански конфликт. Това е плашещото, не детските пистолети. Какво означава “не носим отговорност от тук нататък”? Никой не е провокирал, ако някой се обижда от Ваше име и не понася различно мислещите, това е друг въпрос.

Искате да се оплачете на европейските посланици, че един недоволен #гражданин е насочил детски пистолет към една карикатурна скулптура и това дълбоко Ви е разстроило. Направете го, реакцията им ще е безценна. А какво ще стане, ако това се случи в Европа, мога да Ви отговоря и аз. Никой няма да обърне внимание на подобна детинщина, още по-малко да я използва в предизборната си реторика. Както Вие самият реагирахте, когато същият паметник се появи в София преди години.

Натовците и Евроатлантиците не се борят с призраците на миналото, а с днешните проблеми. Такъв проблем е и Вашият маниер на управление — нарича се СТАБИЛОкрация — режим, разположен на границата между демокрация и авторитаризъм, между пазарна икономика, комунистическо минало и мафиотски отношения. Това за съжаление е Стабилната България, която ни предлагате отново.

Предизборната стратегия на #ГЕРБ да измести обществения интерес към паметника на Съветската армия #МОЧА, е напълно прозрачна. Целта е едновременно да се постигат няколко важни неща:

създавате за себе си мечтания образ на евроатлантици, натовци и консерватори, удобно забравяйки, че реализираният от вас „Турски поток“ развърза ръцете на Путин да нападне #Украйна;

присвоявайки си биткатаза МОЧА от другите десни формации, ги принуждавате да опазват своя облик, което отнема от времето за темите корупция, Магнитски, съдебната реформа и действията на европейската прокуратура и ги заглушава;

с разделянето на обществото на #русофили и #русофоби създавате условия за кампанията на #БСП и #Възраждане, които изгубиха темата с еврото, така се произвежда и плашило за избирателите на #ДПС — засилващия се националистически вот, а и бъдеща подкрепа в парламента.

Това, което ще подобри живота на хората, ще ни утвърди в Европа и освободи от зависимостите от чужди сили, е бутането на корупционните схеми, а не бутането на един паметник. Корупцията е инструментът на Русия, с който държи политици и бизнес зависими. Ако го няма — и паметникът ще си тръгне по-лесно.

Г-н Борисов, Вие бяхте кмет на #София на 2005-2009 г. и не махнахте паметника. Защо не го направихте още тогава? От тогава до днес кмет е Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova. Точно сега — по време на изборите ли — узряхте за това решение?

Казвате “#България беше станала фактор на #Балканите благодарение на мен и страхотния ми екип”. Така беше за кратко. След като ни издигнахте на тази висота, ни засилихте в земята с ВЕТОТО и България още дълго време няма да може да се възстанови от щетите, нанесени от страхотния Ви екип. В резултат на това заработи един друг страхотен екип — този на президента Радев и той така защити македонските българи, че стана страшно за тях. Стабилен е Радев отново.

Не разбирам достатъчно от икономика, но от казаното от Вас не разбирам какво предлагате да се затегне — #капиталовите разходи, # пенсиите, #заплатите в държавния сектор, #социалните помощи, или кое? И как точно го виждате, защото другото са общи приказки.

И накрая, понеже съм и кандидат в #Югозападна България — нека се знае, че #ИМА КАК #Югозападът да е важен за цяла България и #БАЛКАНИТ#ИМАКАК да се построи #АМСтрума, асфалтът да е колкото трябва, хората да са доволни, #природата да не е ощетена, ИМА КАК #ПаркътвСандански да бъде спасен, ИМА КАК ски курортът в #Банско да се развива, без да отнема бизнеса на местните жители, ИМА КАК, ако ИМА КОЙ и ИМА ВОЛЯ.

Притеснението Ви е от това, че връщаме общественото внимание върху важните теми и нарушихме PR-идилията на тези избори, предлагайки реалния избор.“ки реалния избор“.

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки