Докога акции за ПР и отвличане на внимание?

Цацаров

СТИГА ЛЪЖИ, ЦАЦАРОВ! БАЛАМИТЕ СВЪРШИХА!
Днес от прокуратурата съобщиха, че ще разследват собствениците на скъпи коли и имоти. ВИЖДАЛИ СМЕ ГО! Помним как по време на кабинета Буда 1, хеликоптери показваха дворците на мутри и политици, които щяха да бъдат проверявани. Да сте чули за проверен, глобен или осъден? Да сте чули за конфискуван имот? От друга страна в прокуратурата отлежават десетки сигнали с конкретни данни за извършени престъпления, включително и за незаконно придобити имоти, укриване на данъци, пране на пари и т.н. но реакция НЯМА!
БОЕЦ само през последните 5 години сме внесли в прокуратурата и ДАНС над 40 подобни сигнала, по които имаме , или отказ да се образува проверка, или въобще нямаме отговор! Най-знаков е сигнала на БОЕЦ срещу депутата Делян Пеевски, който през 2017г. декларира имоти и активи за десетки милиони, а само година преди това бе собственик на стар Опел и скромен влог от 30 хиляди лева. Още през януари 2016г. когато бяха осветлени редица сделки, с които Пеевски придобиваше множество медии и дружества, БОЕЦ сезирахме прокуратурата и поискахме проверка на източниците на средствата на Пеевски! Сезирахме и КОНПИ, и Министерство на правосъдието! И всички вкупом ОТКАЗАХА да образуват дори предварителна проверка! Пеевски бил чист като сълза! Миналата седмица БОЕЦ внесохме същият сигнал и до новосъздадената Комисия за борба с корупцията, още в първият ден след влизане на новият Закон за борба с корупцията в сила. Седмица по-късно отново отговор нямаме, но виждаме поредната димка на прокуратурата.
ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ТОВА?
Най-логичното обяснение е, че властта търси жертви за да демонстрира пред Европа желание за борба с корупцията. По скоро да имитира някаква дейност, давайки знаци в тази посока. Защото каквото и да проверяват и установяват, години ще минат докато се стигне до последна инстанция в съда, ако въобще се стигне до някакви дела, а до тогава всичко ще бъде забравено. Помните ли как Борисов искаше „ревизия на целият преход“? А помните ли как Борисов искаше „ревизия на приватизацията“? ПОМНИТЕ ЛИ? Да чувате нещо по тези теми днес?
ЗА НАС СЛУЧВАЩОТО СЕ ИМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ!
Управляващата ни мафия усеща, че властта на Цацаров е към края си и така тържествено обявената проверка има две цели:
ПЪРВО – да разчисти терена и някои сметки, като по спуснат списък бъдат ударени неколцина от неудобните, компрометираните,или вече ненужните, като това бъде завоалирано чрез „всеобхватни и масови проверки“. И да се разиграе цирка „Борба с корупцията“ пред Брюксел.
ВТОРО – да изчисти и оневини всички останали, като им даде индулгенции на принципа „Веднъж проверени – пожизнено невинни и чисти“. КАКТО СЕ СЛУЧИ С ПЕЕВСКИ! По абсолютно същият начин, на основание на старата проверка от 2014г. срещу него, прокуратурата отказва да образува каквито и да е проверки след това с аргумента, че „всичко е вече проверено и г-н Пеевски е доказано чист и невинен“. Без значение, че има нововъзникнали факти и обстоятелства! ТАКА РАБОТИ СХЕМАТА НА МАФИЯТА!
НЯКОЛКО ДОПЪЛНИТЕЛЕНИ ВЪПРОСА!
КОЙ ще провери Борисов, Пеевски и Цацаров за участието им във фалита и разграбването на КТБ?
КОЙ ще проверява тези, които нямат собствени Ферарита, но от години се возят в бронирани лимузини за по два милиона лева, собственост на НСО?
ТЕЗИ ХОРА НЕ ПРИТЕЖАВАТ СКЪПИ КОЛИ, ТЕ ПРИТЕЖАВАТ ДЪРЖАВАТА!
КОЙ ще провери Доган, Борисов, Пеевски, Златев, Минев, Овчаров, Станишев, Добрев и компания?
КОЙ ще провери десетките офшорки на тези същите, в които са изтекли милиарди?
КОЙ ще провери Юлен и истинските собственици, стоящи зад кипърският безработен Георгиус?
КОЙ ще провери Булгартабак и кои са реалните собственици при приватизацията (грабежа) на дружеството?
КОЙ ще провери родата на Д. Добрев и стотиците милиони изтекли от санирането в свързаните с тях фирми?
КОЙ ще провери източването на Български пощи, чрез външни фирми за разнос и транспорт?
КОЙ ще провери Московски и източването на БДЖ чрез множество схеми за „ремонти“ и „подръжка“?

КОЙ?

БОЕЦ считаме, че докато Цацров е на своят пост отговори на горните въпроси няма да получим, а само ще бъдем свидетели периодично на поредните „зрелищни акции“ и имитация на дейност, докато затвърждаваме лидерското си място на най-корумпираната и най-бедната държава в Европа! Докато изчезнем като народ и държава.
На доказани лъжци, мафиоти и мутри не вярваме. На слугите им също. В битката ни за Истината и Справедливост, първата стъпка е отстраняването на мафията от властта! Началото – отстраняването на Цацаров- пазителя на мафията. После следва всичко останало. 
БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Не си сам!

На 25.01.2018г. в 15.00ч. в СРС е делото на мултака Рашидов срещу Гражданина Велислав Минеков. За това нещо и други подобни няма да чуете в речите на управляващите ни мафиоти пред европейските институции. За репресиите на управляващата ни мафия спрямо гражданите, неприемащи престъпната им власт, трябва да си говорим тук. Всеки ден. И всеки ден да се борим срещу това зло. И да браним непримиримите.
Мултака Рашидов съди професор Минеков за огромна сума, от позицията на силата, на бивш министър и депутат от управляващата „партия“, защото така действат дебелите. Защото това е един от начинините за мачкане и тези действия са знаци и са насочени не само срещу Велислав Минеков, а срещу всички нас, срещу всеки българин борещ се за справедливост и възмездие, борещ се за Истината!
БОЕЦ обявихме своята подкрепа за Минеков и вярваме, че гражданската солидарност в общата ни битка срещу мултаците, ченгетата и мафията е най-силното ни оръжие! От това ги е страх дебелите! Че не могат да ни смачкат, че можем да се обединяваме и защитаваме. И можем да водим битките си и да побеждаваме.
Не си сам, Славе! Много сме и все повече ставаме, защото каузата ни е чиста, защото се борим за свободата си,за родината си, за живота си, за справедливост и за да си върнем държавата! Защото ни писна да живеем в кочина. И както казва бивола Asso „Обречени сме да победим!“
Споделете, разпространете и се гответе да дадем отпор и да защитим един от нас! Гражданите в защита на гражданите в държавата на мафията!
#ГражданитеСрещуМултаците
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА