Къде е Буда? #изЧЕЗни

Бойко Борисов

„Да се снишим“, казваше Тодор Живков и Буда следва уроците на учителя си. Тактиката на селският тарикат и страхливец. Изцепва се , как щял да „разнищи гадовете“ и след това се крие в дупката си, докато премине бурята.
Всъщност, въпроса, Къде е Буда , е резонен. Не само заради националният празник, а и заради огромният скандал с Гинка и продаждата на ЧЕЗ, който разтресе държавата и който за пореден път извади на показ цялата мафиотска и задкулисна същност на управвлението на Борисов.
Него го няма физически, но дългата му ръка се вижда и усеща. Действията на МВР, които обикалят по домовете на хора „обиждали“ руското ченге Гундяев целят да покажат на „гадовете“, че се следи всяка тяхна дума, всяко тяхно действие, а и полицаите трябва да си оправдаят стоте милиона, които Буда им обеща. НАП също са активирани срещу непримиримите, както и цялата репресивна машина в държата на мафията, Цяла армия министри, депутати, и журналистически и политилогически курволяк е изправен на амбразурата, по заповед на Вожда, за да бранят властта му. И сделката му.

От пет години Буда се опитва да превземе бизнеса на ЧЕЗ, по точно, опитва се да ги изгони за да вземе контрола върху ЕРП-то. ЧЕЗ са компания, която действаше в България по мутренски, с престъпни схеми за отчитане на нереални разходи, които българите плащаха. Действаха така, защото им се позволяваше и защото си плащаха на българските политици, разбирайте – на българската мафия. Но, мафията стана все по алчна и все по параноична и дори на чехите им дойде в повече. Най-общо казано уговорката с тях е следната “ Драли сте народа петнайсетина години, сега си заминавате и ми давате бизнеса на Мене“ Не толкова просто, разбира се, но идеята е тази. И всичко е заради КОНТРОЛА. Буда изпуска контрола върху различни властови инструменти, от ДАНС, до собствената му партия дори (редица примери има за това) и му трябват нови инструменти и оръжия, с които да контролира масите в Територията.
Буда знае, че му предстои и най-важната битка. Битката с другото му аз – Пеевски. Той е принуден да направи това, да се опита да свали Пеевски от гърба си за да оцелее политически. Само че, в техният случай това са сиамски близнаци с общо сърце, обща храносмилателна система, общи родители и общи очи и уши и разделянето ще е равно на самоубийство. Въпреки, че Борисов държи изпълнителната власт, Пеевски изглежда по силен. Властта на Буда се тресе от скандали и гейтове, докато Пеевски се радва на завиден комфорт, включително и политически, като законите му се приемат с уникално мнозинство, недостижимо дори за някои от управляващите.
На фона на всичко това, този път номера със снишаването няма да мине. Нито номера със „страхуването“ на неудобните, или другите ченгеджийски номера на Буда и Цвъки. Мафията е във фаза на самоизяждане и самоунищожение. Хаоса и анархията, са тяхната хранителна среда и за да оцелеят ще се опитат да взривят държавата, да противопоставят българите по най-различни начини и теми, да предизвикат всевъзможни трусове, да докарат държавата до разпад и катастрофа. И да се възродят от пепелта, чрез новите си политико-мафиотски проекти, които са в ход.
Вече наблюдаваме този процес. И единственото, което може да направим е, да не им позволим да ни измамят отново. Гражданското общество е единствената сила, която може да се противопостави на дебелите. И трябва да го направим. Да изземем инициативата, да редим събитията, да вадим мръсните им далавери на показ и да водим битката си срещу мафията на всички нива до край.
Три стъпки – отстраняване на Буда от властта, отстраняване на Цацаров от поста му, закон за Лустрацията и свикване на ВНС. 
БОЕЦ водим тази битка, знаем как да го направим и събираме непримиримите.
Действията – национални твърди протести, гражданско неподчинение и блокади на ключови обекти, под общ надслов #изЧЕЗни и с една цел – Отстраняване на Борисов и мафиотското му правителство от властта! И продължаваме, това е само началото на битката на гражданите да си върнем държавата. Битката за справедливост, за свобода, за истината! Свържете се с нас.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
#изЧЕЗни