Шпицкомандата на Цацаров в действие!

Днес прокурорската колегия на ВСС образува поредната дисциплинарна проверка на следовател Бойко Атанасов.

Преди дни в интервю за сайта Биволъ, Атанасов съобщи, че  служител на Софийска градска прокуратура в заплашително обаждане го е „посъветвал” да напусне страната и да се покрие за няколко месеца, за да „не дразни лъва, защото с лъва не можеш да се пребориш”!

 Диктатурата на мафията е в своя последен стадий, следва физическото отстраняване на неудобните и нарочените за врагове, които „дразнят лъва”. Прокуратурата показва своят образ на мутренска бригада за изпълнение на мокри поръчки.

Преди две години следовател Бойко Атанасов пред сайта Биволъ (  https://www.youtube.com/watch?v=-KMQ_RJlzYY ) разкри за съществуването на шпицкоманди в прокуратурата, които са на пряко подчинение на Цацаров и господарите му Борисов и Пеевски. Тази лична гвардия на главният прокурор се занимава с прикриване на престъпления и покриване на сигнали срещу близки до управляващите и в същото време се ползва като бухалка срещу непримиримите и неприемащите властта на мафията.

През следващите месеци срещу Атанасов са образувани множество проверки и дисциплинарни производства, като е сезиран и  ИВСС. Всичко това с цел Атанасов да бъде смачкан и устата му затворена. Следователя не се пречупи и продължи да разкрива корупционните схеми и мафиотските методи на работа в прокуратурата.

В свои медийни участия в предаванията на Люба Кулезич и Сашо Диков, Бойко Атанасов прави взривяващи разкрития за сключени от шефа на спецпрокуратурата Иван Гешев споразумения с Организирани престъпни групи източили милиарди през схеми за ДДС измами. Атанасов е сезирал компетентните органи за тези случаи, но вместо разследване на действията на Гешев, се засилват репресиите спрямо Атанасов. Междувременно и автомобила му е откраднат, което е класически знак, тип „сицилианско предупреждение”, че следващата стъпка е посегателство над самият него.

Междувременно в столицата бяха извършени няколко брутални показни убийства, едно от които на държавен служител, занимаващ се именно с разследване на финасови престъпления.

На 07.02.2018г. гражданско сдружение БОЕЦ внесохме Сигнал в ДАНС, МВР, НСО и до Президента с Искане за осигуряване на лична охрана на следовател Бойко Атанасов от НСО. В сигнала се казва, че живота на следвателя е застраше по повод неговата работа и борбата му с мафията и корупцията и се посочват конкретни  мотиви и данни. (https://www.boec-bg.com/archives/173 )

На 19.02.2018г. по повод на сигнала на БОЕЦ, Бойко Атанасов е поканен за среща в президентството, където обаче вместо с Румен Радев , сещата е направена с негови съветници. Явно президента  няма куража да чуе истината за мафиотската същност на прокуратурата лично, въпреки въпросите, които задава.

На следващият ден на следовател Бойко Атанасов са образувани нови две дисциплинарни проверки, а ден по-късно следва обаждане от прокурор от СГП. В разговора Атанасов е предупреден и посъветван да излезе в неплатен отпуск за няколко месеца и дори да напусне страната. Атанасов е информирал ГДНП и админситрацията на президента за случая. Репликата „не дразни лъва защото не можеш да се пребориш с него” е красноречива. А ‘лъва” е главният прокурор Сотир Цацаров. Лъв с осанка на морж, но с неограничена и безконтролна власт.

Подобна бруталност няма аналог дори и в българската история през последните години, което показва, че мафията губи контрол. Задкулисните господари на прокуратурата – Борисов и Пеевски са готови на всичко за да запазят своята власт и статуквото непроменено. А в тази ситуация всеки неудобен тряба да бъде отстранен, дори буквално, ако се наложи. Атанасов се оказва един от малцината непробиваеми български магистрати, служещи на Закона и поставили морала, правото и принципите си над всичко. Това провокира тъмните сили в прокуратурата да действат брутално, с цялата мощ на мафиотската държава и институции. В държавата европредседател един следвател е подложен на репресии, преследване и физически заплахи, заради направените от него разследвания и разкрития на корупция, зависимости и престъпни схеми по високите етажи на прокуратурата и държавата.

Мафията налага своята диктатура с методите на Сталин и ДС. Свободата на словото е заличена, а институциите тотално подчинени. Вместо демокрация и справедливост, в държавата властва беззаконието, корупцията и терора.

Утре (15.03.2018г.) БОЕЦ ще изпратим официално писмо до Европарламента и до евродепутата и бивш румънски прокурор , г-жа Моника Маковей, с което ще ги запознаем със случая и ще поискаме среща с г-жа Маковей.

БОЕЦ заставаме до следовател Бойко Атансов и ще информираме Европейската комисия, международни правозащитни организации и посолствата на САЩ, Германия, Холандия, Великобритания, Италия и Франция за репресиите и заплахите срещу следовател Бойко Атанасов!

Следващата стъпка е, да излезем на площадите в защита на един честен български магистрат!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА