Остри думи от Европейската комисия след сигнала на БОЕЦ за ДДСгейт!

БОЕЦ получихме отговор от  Дирекция „Граждани и сигурност“ към генералният секретариат на Европейската комисия, подписано от г-н Жулиен Мусние (член на експертната мисия на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество и проверка), след сигнала ни до ЕК за ДДСгейт и репресиите срещу следовател Бойко Атанасов. 

В писмото се казва:

Както вероятно знаете, Комисията следи усилията на България да подобри съдебната си система и борбата с корупцията и организираната престъпност посредством механизма за сътрудничество и проверка (МСП)1. Този механизъм
беше създаден при присъединяването на България към ЕС през 2007 г. с цел да се съдейства на българските власти и да се докладва за напредъка. В последния доклад по МСП, който беше приет на 15 ноември 2017 г., България се приканва да продължи усилията си в контекста на редица ключови препоръки, за да изпълни
ангажиментите си по линия на механизма. Комисията следи развитията в България и в рамките на Европейския семестър за икономическо управление2. В този контекст Комисията неколкократно отбеляза, че са необходими допълнителни
усилия в България, за да се намали размерът на сивата икономика и да се предприемат мерки срещу данъчните измами.

ДА ПРИПОМНИМ:

На 19.03.2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ огласихме информация и представихме документи за злоупотреби и установени задължения по ревизионни актове на НАП за над 16.2 милиарда лева, от които почти 6 милиарда вече са определени от НАП като несъбираеми!

През следващите дни БОЕЦ внесохме сигнали по случая в Парламента, прокуратурата и парламентарните партии.

На 26.03 БОЕЦ информирахме и  представителството на Европейската комисия в София. Седмица след това получихме официално писмо, че сигналите ни са получени от ресорните служби в Брюксел.

А днес, месец по-късно получаваме и отговор от Брюксел, в който се акцентира на: „България се приканва да продължи усилията си в контекста на редица ключови препоръки, за да изпълни
ангажиментите си по линия на механизма“ , както и „Комисията неколкократно отбеляза, че са необходими допълнителни
усилия в България, за да се намали размерът на сивата икономика и да се предприемат мерки срещу данъчните измами.“

Това на фона европредседателството и лъжите и манипулациите на управляващите за успехите в борбата с корупцията и сивата икономика и контрабандата! Само че, лъжите не може вечно да прикриват истината! А Брюксел не може вечно да си затваря очите. Стъпка по стъпка и със всяко следващо действие и акция на БОЕЦ разобличаваме лъжите и престъпленията на управляващата ни мафия. Това е битка за справедливост и възмездие, битка за истината. Битка на гражданите да си върнат държавата от лапите на мафията. Продължаваме. Ще изпратим допълнителна информация до европейските институции и ще настояваме за реакции и ефективни мерки. Винаги водим битките си до край.

През следващата седмица БОЕЦ ще обявим дата за пресконференция, на която ще представим нова информация, доказателства и факти за ДДСизмами с участието на институциите и хора от администрацията и прокуратурата на най-високо ниво. С конкретни имена и документи. Ще разтърсим мафията за поред път и надяваме се, ще събудим обществото и инстинктите му за самосъхранение. 

Отговора от Европейската комисия идва на фона на пълното мълчание на българските институции! Президент – мълчи, без отговор на сигнала ни! Прокуратура – мълчи и без отговор на сигнала ни! Парламент – мълчи и без отговор на сигнала ни! Парламентарни партии – мълчат и без отговор на сигнала ни! Цялото мафиотско статукво пази омертата за грабежа на 16. 2 милиарда лева ДДС обрани и одрани от гърба на най-бедният народ в Европа! Всъщност и извънпарламентарните партии мълчат по темата. Защо ли?

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Празнувахте ли? А сега работете, че мафията е гладна!

Първи май мина. Ден на труда. Празник. Едни хора празнуват, други не. Един цял народ работи, а шепа бадити ограбват труда му и пируват на гърба на народа. 16 милиарда откраднато ДДС за последните 20 години. Това са пари платени от всеки българин, пари изработени с бачкане от българите и откраднати от политическата ни мафия управляваща страната през последните 20 години. БОЕЦ сезирахме всички институции и власти за този грабеж. Внесохме писмо и до Парламента и всички парламентарни партии. Както и ди президента. Да сте чули дори една дума от някой за този грабеж? Нинова вика „оставка“ на Борисов, но самата тя не смее да спомене и една дума по темата ДДСгейт! ЗАЩО ЛИ? Дали защото социалистите-милионери са част от схемите и самите те са прибрали стотици милиони? Борисов реве за вредните храни и обяснява на музикантите от оркестрите на БНР, че пари за увеличение на мизерните им заплати няма, но не казва, че по време на неговите правителства „усвояването“ на ДДС добива огромни размери! Цацаров, Гешев и Пламен Георгиев се хвалят с „борбата с корупцията“ и демонстрират мутренските си методи, но по сигнала ни за ДДСгейт не споменават нито дума! Цялото това лицемерие означа едно – в държавата на мафията народа е превърнат в стадо за доене и стригане и битката на различните кланове на мафията, нарекли се „партии“, е кой да докопа ножицата. Защото милиардите продължават да текат. Българите продължават да работят. Дори през последните години управляващите въведоха термина „работещи бедни“. А бедни сме не защото сме накадърни и мързеливи, а защото ни крадат! Защото източват държавата ни, енергията ни и труда ни! Фирмите на Пеевски и Буда прибират милиарди от обществени поръчки, а на подизпълнителите по проектите се плащат жълти стотинки и работниците им взимат жалки заплати. Хиляди други работодатели биват рекетирани от службите на мафията и вместо за заплати плащат на корумпоирани чиновници и партийни дерибеи за да пълнят партийните каси и джобовете на босовете. Стотици хиляди други дрбни фирми и бизнеси биват смачквани от звврската корупция, некадърността на администрацията и бюрокрацията! Това е истината и всички я знаем и вместо да превиваме гръб, достъчно е да се събудим и да се изправим срещу мафията. Гражданите тряба да осъзнаят силата си, тогава ще можем да спрем и грабежа и да си върнем държавата. И да потърсим сметка на всички, които превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа.

БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА