Това е краят на властта на Борисов и мафията. Още тази година.

Както е тръгнало, преди западните Балкани да влязат в ЕС, източните Балкани ще излязат. 
Вместо да строим заводи на Мерцедес, ще строим АЕЦ Белене. Вместо да привличаме чужди инвеститори, ние гоним и последните останали тук. Под „ние“ имаме предвид Буда и компания. Освен Гинки и Калинки никой друг не иска да инвестира в България. И това не е случайно, търсен ефект е. След случая с френският посланник, Борисов разбра, че чуждите компании са трън в задника. Не дават рушвети, не търпят мутренски рекет и дигат шум, от който цялото блато наречено държава се разсмърдява, а смрадта стига чак до Брюксел. От друга страна Гинките и Калинките са мълчаливи, тихи, верни и богати на оШфорки. Идеалните инвеститори. Винаги можеш да се скриеш зад тях,  да излапаш половината държава и да дебелееш на воля.

Бойко Борисов

Преди година и половина Бойко Борисов плати над милиард и сто милиона лева на Русия по арбитражното дело за Белене. Плати без дори да обжалва решението. Плати въпреки известните му документи, експертизи и становища на специалисти, разкрити и предоставени от Биволъ, че площадката на АЕЦ Белене е компрометирана по руска вина. И вместо България да осъди Атомстройекспорт, ние плащаме на руснаците над един милиард лева! Това е един от най-големите грабежи в новата ни история и най-тежкото престъпление – национално предателство, което български политик е извършвал през последните 30 години.

КОЙ скри негодния строеж на АЕЦ Белене, за да плати 1,2 милиарда на руснаците?

И сега Бойко, който се целува с Меркел, Макрон и Юнкер иска от парламента да дигне мораториума върху строежа на централата и европейска България да строи руска ядрена централа. Дори Буда се опита да въвлече и останалите балкански държави в това престъпление. Първанов не успя да направи своят „Голям шлем“, но Борисов, ако си довърши мандата може и да го направи.
Чрез своите зависимости и слугинаж към Путин и Русия, бългаските политици (ГЕРБ, БСП, ПФ и останалите ченгеджийско-мафиотски групировки) превръщат всички нас в заложници на своята алчност и продажност. Защото ние плащаме сметката. Путин, както и Ердоган държат Борисов на къса каишка, като послушно кученце с документите и информацията , които техните служби имат за контрабандните канали на Буда и Пеевски за каптакон и цигари от България през Турция за Сирия, Ирак и арабските държави. Борисов не е премиер на България, той е слуга на чужди господари. Напъните му за „приобщаването“ на западните Балкани, освен чисто ПР-ски ефект (няма как по друг начин да се прави на международник, никой не би го приел сериозно, а местните балкански „лидери“ са си от неговата мутенско-мафиотска категория) имат за цел да изместят фокуса от случващото се в България. Включително и вниманието на българите. След един месец европредседателството свършва и Буда си остава сам в кочината. Сигурни сме, че скоро целувки и прегръдки няма да има нито с Юнкер, нито с Туск, нито с Меркел. Ще следват целувките с Путин и Ердоган. И това ще е края на Буда. Още тази година. Не знаем какъв точно ще е конкретния повод, но знаем, че българите ще излязат на площадите. На лъжите на нашите политици вече никой не вярва. На обещанията за европейско развитие също. Хората осъзнават, че докато на власт са мутри, ченгета и мафиоти все по-дълбоко ще тънем в блатото на корупцията и мизерията. Хората озъзнават, че са бедни не защото са мързели и некадърни, а защото ги управляват крадливи и корумпирани политици. И затова болниците фалират, и затова пенсиите са по сто евро, и затова децата ни бягат в чужбина. Хората осъзнават, че ако искат промяна трябва да изринат свинете от властта и тогава да почнем да си редим държават. А изриването ще стане на площадите и този ден идва. БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите. И ставаме все повече. Свържете се с нас.

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА