Цецка Цачева с отговор до БОЕЦ – „Цацаров е господаря“ (документи)

На 24.04.2018г. БОЕЦ внесохме сигнал до ИВСС, Министерството на правосъдието и Парламента с искане за образуване на проверка по повод бруталните действия на СП и КПКОНПИ при показният арест на кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева и зам. кмета Биляна Петрова, извършен на 17.04 в столицата. Изразихме опасенията си, че тези арести ще завършат с осъдителна присъда в Страсбург срещу България заради действията на властитеБОЕЦ изискваме от институциите шефа на СП Иван Гешев и председателя на КПКОНПИ, Пламен Георгиев да бъдат отстранени от постовете им, както и да бъде наложен запор върху имуществото и банковите им сметки до приключване на всички дела по повод този срамен арест!

Днес с писмо подписано от Цецка Цачева, министерството на правосъдието ни уведомяват, че са изпратили сигнал ни до Сотир Цацаров!

Същото направиха и от Инспектората към ВСС! 

А от парламента ни отговориха, че КПКОНПИ, които те създадоха преди броени месеци,  са недосегаеми и безконтролни!

Оказа се, че в държавата на мафията, няма власт, която да потърси сметка и да упражни контрол над прокуратурата и чудовището КПКОНПИ! Нито съдебната власт, в лицето на ИВСС, нито законодателната власт, в лицето на парламента, нито изпълнителната власт, в лицето на министерството на правосъдието. Оказва се и друго, че единственият, който има реална власт в тази държава е Цацаров! И следва логичният въпрос, ние парламентарна република ли сме или прокурорска? Отговора е виден от горните документи. А като се има поредвид ,че Цацаров „ТОЙ си го избра“, а „ТОЙ“ и „КОЙ“  са двете глави на едно чудовище, наречено мафия, разбираме, че живеем в държавата на Пеевски, Бпорисов и Цацаров. И то доказано и признато от институциите. 

Да се върнем на Цачева. Министерството на правосъдието има всички правомощия да изисква от Инспектората към ВСС да образуват проверка по нашият сигнал. И ако ИВСС бягат от отговорност и отказват да изпълнят задълженията си, след като са сезирани от БОЕЦ, то по сигнал на МП са длъжни да образуват проверка. Но Цачева не смее да рискува и праща послушно нашият сигнал на господаря Цацаров, а той да се оправя със своите господари Борисов и Пеевски. Да не забравяме, че за Цачева съдебната реформа приключи още преди три години и от тогава всичко е руски романси, цветя и рози и от време на време някой избягал затворник. Но затова си има чистачки в затворите. 

И след като институциите са превзети и подчинени от шепа безконтролни и недосегаеми типове, остава ни само едно. Гражданите да си изправим лице в лице с мафията и да си върнем държавата! БОЕЦ водим тази битка! 

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА