Честит празник, българи! БУДЕТЕ СЕ!

ПРОСВЕТА ЛИ? Абсурд!

За каква просвета можем да говорим в държава, която от 9 години се управлява от Винету, а културата е поверена на главният мултак на републиката? За каква просвета можем да говорим в държава управлявана 70 години от престъпници и простаци?! Учителите са с по-ниски заплати от чистачките на летището, а охраната за една година на Пеевски е колкото  бюджета на две средни български училища! Само една от служебните джипки на Буда струва колкото годишната издръжка на двадесет български читалища.
В държавата на свинете, в държавата на дебелите, в държавата на мутрите, в държавата на Пеевски , Борисов и Цацаров Просвета не може има. Има само МАФИЯ, МУТРИЗАЦИЯ И ЗВЕРСКО ОПРОСТАЧВАНЕ!
„Аз съм прост, вие сте прости и затова се разбираме“
Просвета от прасета не се прави. Просвета в държава, в която липсва свобода на словото не може да има, в тази държава има само мрак и лъжи. Просветата е стремеж към знанието, към развитие и усъвършенстване, стремеж към духовност и култура. Стремеж към човешки ценности и тяхното отстояване. А всичко това е смачкано и сведено до „късмета“ на търкащият талончета. За този „късмет“ просвета не е нужна, дори грамотен не трябва да си, достатъчно да „търкаш“. Ограбиха земята ни, парите ни, мечтите ни. Прокудиха децата ни. Пустеят душите български…
НО! Имало ги е и днес ги има, тях – БУДИТЕЛИТЕ! Народа сам ги е нарекъл така. И те са ценните. Те пазят огъня на просвещението и сеят искрици в душите ни. Искрите на добротата, на знанието, на свободата. Днес това са независимите журналисти, общественици и непримиримите граждани, борещите се срещу злото нарено мафия. Това е битката на светлината срещу мрака. БОЕЦ водим тази битка.

Честит празник, българи! БУДЕТЕ СЕ!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА