ПРЕДИ ДА ВИ УБИЕ, системата ви унижава и се гаври с вас!

А унижението е по тежко и от физическата болка. Разбрахме, че ВСС са обявили обществена поръчка за луксозни лимузини с подгравящи седалки , кожен салон и система за измиване на фаровете. Колите, които сега карат членовете на ВСС са на малко над пет години. И къде е проблема? Проблема е, че във видинската болница например, всички апарати за дилализа са на над десет години и са с отдавна изтекъл срок на експлоатация. Но пари за нови няма. Тези апарати обслужват болните от цяла една област, но за тях пари няма. И за болницата във Враца пари няма. И за тази в Ловеч също… И за рехабилитация на децата с церебрална парализа пари няма. За членовете на ВСС обаче има милиони за кожени салони и подгряващи седалки. ВСС е независим орган, ще отговорят някои. Независим, но, от кого независим? От суверена, на когото трябва да служи ? От Темида, на която трябва да служи? От съдебната система, на която трябва да служи? Или от Певски, на когото служи? Или от Борисов, на когото служи? Или от Цацаров, на когото служи? Независими от морала не може да има! Членовете на ВСС се държат , като слуги на тези тримата,а от друга страна се държат, като мутренски и мафиотски босове демонстрирайки своята наглост и арогантност. Помните ли как ставаха на крак на Буда и как се опитваха да смачкат следовател Бойко Атанасов, заради смелостта му да каже истината за шпицкомандите в порокуратурата? Помните и как отказаха да образуват проверка за ЦУМгейт и Яневагейт, но образуваха дисциплинарки срещу Лозан Панов и Методи Лалов? А помните ли как пращаха сервилини и слугински СМС-и на Бойко Борисов? И тези боклуци ще се возят в коли с кожени салони, докато десетки болни агонизират и умират защото пари за тях няма!


А помните ли, как преди две години Бойко Борисов- Буда обеща, че след изборите ще се вози в „ЛАДА“? Вместо това се вози в бронирани лимузини на НСО за над 1 милион и двеста хиляди лева едната! Помните ли как същият обеща, че ще иска „нула лева субсидия за партиите“ а и в момента прибира по 13 милиона на година от субсидии.
А помните ли, че за Пеевски всяка година плащаме по 2.4 милиона за охраната му? И за Доган също!
И на този фон Борисов завява, че ще изпълни исканията на майките, ама ще замрази пенсиите! Ето в това се крие унижението! В това, че ни мислят за аборигени и малоумници! Защо не замрази охраната на Пеевски и Доган? Защо не си замрази субсидията на партията? Защо не замрази лимузините на чиновниците? А настройва хората едни срещу други, като опитно ченге-комунист!
И в друго е унижението. В това, че докато ни крадат, докато се подиграват с нас, докато харчат парите ни за кожени салони и бронирани лимузини, ние им плащаме и осигуровките! Дори хората с увреждания, които работят и за които пари няма, от своите данъци плащат осигуровките на управниците ни. От техните данъци са парите за лимузините на Буда, за милионите за партийната му субсидия и за охраната на Пеевски. Ние плащаме на наглите за да ни убиват!
И ще ви кажем. Не искайте нищо друго от мафията и наглите, освен да ги няма. Не искайте помощ от убийците си, искайте само да бъдат отстранени от властта и се борете за това. Не искайте законодателни промени от тези, които ползват властта и закона за да ви крадат и убиват. Изриване, това е нужно. БОЕЦ водим тази битка. Битка за оцеляване, за свобода и справедливост. Не позволявайте да ви лъжат и унижават, изправете се и се борете срещу системата и убийците си. Те са системата!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ сезира испанската прокуратура за случая с „къщата в Барселона“!

БОЕЦ внесе сигнал до испанската прокуратура и посолството на Кралство Испания в София. Сигнала е по повод скандалните разкрития за „къщата в Барселона“. В сигнала е посочено:

„На 07.07.2018г. в медийното пространство в България бе публикуван видео материал, в който се разкриват данни водещи до основателни съмнения за корупция, пране на пари, данъчни и финансови измами на територията на кралство Испания. От приложените документи могат да се направят обосновани съмнения за извършени тежки корупционни и други престъпления в които са замесени български политици и бизнесмени. Прилагаме линк към видеото:

Cподеляйте!

Излъга ли Бойко Борисов, че няма връзка с аферата “Барселона”? Вижте новите ни разкрития: коя е дъщерята на Мис Бикини и кои всъщност са нейните тайни спонсори от един любим на премиера тенис клуб в Банкя! От Барселона през няколко офшорни зони има цяла финансова мрежа от кухи фирми и подставени лица, които накрая достигат до една охранявана от НСО улица в северните покрайнини на София.

Публикувахте от ANONYMOUS в Понеделник, 16 юли 2018 г.

Във видеото се твърди, че на ул. Францеск Ривалта 8 в Барселона, има регистрирани две фирми – Numin Invest SL и Ema BGS SL. Собственици и управители са Борислава Георгиева Йовчева и нейния баща Георги Станков Йовчев.  Фирмите са с  активи за близо 5 млн. евро. И двете фирми нямат реална дейност и е неясен произхода на средствата им.  Самата къща находяща се на този адрес е собственост на една от фирмите.

През ноември 2012 г. в Барселона е учредена фирмата Numin Invest Sl. Седалището съвпада с това на друго дружество, чийто бизнес е да регистрира компании. Капиталът е 3 хил. евро. През февруари 2013 г. Борислава Йовчева влиза в управлението на барселонската фирма Numin Invest Sl. Променя се и адресът на дружеството, който при проверка в google street view съвпада с показаната в клипа къща.

На 31 май 2013 г. капиталът на дружеството е увеличен с 2.9 млн. евро, а то престава да бъде еднолично, т.е. в него влиза друг акционер. Според изпратените до медиите документи това е станало чрез апорт на къщата, а акционери са станали Александър Чаушев и Яна Горанова. След няколко месеца Борислава Йовчева излиза от управлението на Numin Invest Sl. и на нейно място е назначен баща ѝ.

Другото дружество, визирано във видеото, е Ema Bgs SL. То е основано през юли 2013 г. и е на същия адрес, на който е къщата. Негов управител е бащата на Борислава Йовчева – Георги, а в документите за негов домашен адрес е записан този на къщата. През 2015 г. капиталът на дружеството в вдиган два пъти – веднъж с 1 млн. евро, а втория път – със 750 хил. евро, а в управлението му влиза жена с името Силвия Николова.

Според изпратените документи и видеото вдигането на капитала е станало с вноски от кипърското дружество Palms Enterprises, чийто пълномощник е близкият до управляващата в България партия ГЕРБ бизнесмен Йордан Христов, който е в общи дружества със Силвия Николова. Palms Enterprises e съсобственик с община Приморско в дружеството „Спортни имоти Приморско“ АД. В управлението на същото дружество от 2008 до 2011 г. е влизал близкият до Бойко Борисов (премиер на България) бизнесмен Иван Саздов.

БОЕЦ считаме, че в така представената и станала публична информация, се съдържат данни за пране на пари, финансови, данъчни и други престъпления на територията на Кралство Испания. В сигнала ни сме посочили наша електронна поща за контакт и отговор и заявяваме своята готовност да сътрудничим на испанските власти за установяване на всички факти и обстоятелства касаещи подаденият от нас сигнал.

Прилагаме документи и коментар към тях.“

Доколкото стана ясно, от авторите на видеото за къщата в Барселона, българската прокуратура и служби са сезирани по случая. БОЕЦ, от богатият си опит в контактите си с прокуратурата в България дълбоко се съмняваме, че ще се стигне до някакъв резултат. Борисов си избра Цацаров не за да му разследва къщите в Барселона и офшорните му фирми, а  за да спира подобни разследвания.

Затова БОЕЦ решихме да сезираме испанските власти. И защото вярваме, че Истината е над всеки и трябва да се борим за нея на всяка цена. А в България често Истината е грозна, или смачкана, или забутана в чекмеджето на някой прокурор, или забранена дори. И който посегне към нея бива обявяван за враг на стабилността на мафията. А без истината няма свобода.

Припомняме, че още през януари 2016г. темата за къщата в Барселона на премиера Бойко Борисов бе поставена от съдия Владимира Янева в публикуваните от Биволъ записи, станали известни, като „Яневагейт“

Борисов купил къща в Барцелона за 1,5 млн. евро на своя метреса

Припомняме, че на 17.11.2015г. БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП във връзка с „Яневагейт“. През 2016г. внесохме още два сигнала по същият казус срещу Мондешки и двама магистрати. До днес отговори няма.

Припомняме, че премиера Борисов обяви „Яневагейт“ , за разговор между „две каки“, само че „каките“ бяха действащи съдии.

Припомняме, че в България няма нито едно повдигнато обвинение за корупция срещу лице от високите етажи на властта. И нито един висш управник осъден за корупция.

Припомняме, че България е официално обявена за най-корумпираната и бедна държава в ЕС.

Надяваме се испанските власти да си свършат работата. Борбата с корупцията и борбата с мафията са обща битка, защото корупцията и мафията не признават граници и нашите корумпирани управници крадат еднакво добре както от гърба на българите, така и от европейските данъкоплатци. Пример за това са еврофондовете, които от години са източник на ресурс за българската мафия и обръчите от фирми на  Пеевски и Борисов. Милиарди потънаха в джобовете им. Къщата в Барселона е олицетворение на тоталната мафиотизация на държавата, на наглостта и арогантсността на управляващите. Пример, защо сме обявени за най-корумпираната държава. И пример, защо сме най-бедни.

Ще  ви информираме за следващите си стъпки и действия, както и за отговорите и реакцията на испанските институции. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

„Откраднатите милиарди струват милиони погубени човешки съдби!“

Дори не е тъжно… РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!
17 143 погребения, толкова струва Пеевски на година!
В сайта на една община е написано, че за социално слаби хора, без близки осигурява “ безплатно социално погребение“, което включва ковчег, гробно място и транспорт на стойност 140 лева. Няма кръст, нито цвете, нито дори надпис. Щото общините са бедни, като смъртниците си, а хората все по често умират сами и в мизерия. И рекох да сметна, колко погребения струва охраната на Певски на година. ДВА МИЛИОНА и 400 хиляди ни струва охраната на корпулентния мултимилионер-депутат и това прави точно 17 143 погребения на година.
И ще ви кажа каква е връзката. Този, за когото плащаме милиони за охраната му, заедно с Борисов и Цацаров прокудиха милиони българи от родината им. Милиони други са докарани до мизерия и отчаяние. Ограбените милиарди се измерват в милиони нещастни човешки съдби.


Управниците ни ги пази НСО, возят се в служебни лимузини за стотици хиляди, живеят в друг свят, света на милионите, милиардите, трюфелите, фалконите и къщите в Барселона. А тези, чиито труд и живот са ограбили умират като кучета в самота и ги изпращат в картонен ковчег и безименен гроб. Могат поне да напишат на гробовете им „Той умря в бедност, за да живеят в богатство Пеевски и Борисов“. Знам как звучи, но в държавата на мафията истината е грозна.


И когато БОЕЦ призоваваме за изриване на злото, което убива народ и държава, не ни питайте колко сме , а ни последвайте. Битката е за живот и оцеляване, за свобода и справедливост. Обречени сме да спечелим тази битка, но цената, която плащаме за изгубеното време е жестока! РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА