БОЙКО, мутро страхлива, ти си следващият и спасение този път няма да има!

Оставките на тримата министри днес е поредният опит на Борисов да спаси собствената си кожа. Цяла седмица мутрата се кри в дупката си и след като видя, че напрежението ескалира, хвърли главите на тримата бушони за да спаси кожата си и да свали напрежението.

Бойко Борисов

Борисов е показал, че е способен да продаде, предаде и жертва всеки и всичко за да запази властта си! В държавата на мафията все други са виновни, а мутрата, който по Конституция носи отговорност за действията на своите подчинени министри и агенции, все е невинен и все някакви гадове искат да му бутат правителството! Дори очаквахме да каже, че 17-те жертви сами са предизвикали катастрофата и собстената си смърт за да клатят стабилността Му и да съсипват и цапат пътищата Му! Никога, нито за миг никой от управляващата ни политическа банда и през ум не му е минавало да поема отговорност за каквото и да е. Защото отговорност означава съд, затвор и осветляване на цялата истина за престъпната , мафиотска същносст на институциите, държавата и управляващите я.  Защото отговорност означава да лъсне истината за 16-те милиарда източено ДДС! Ако тримата министри подаваха оставки заради трагедията и половин гробище загинали, то те не трябваше да дават многословни интервюта и да благодярат на премиера (не разбрахме за какво, за жертвите ли?), а трябваше да бъдат задържани и разпитвани в столичният арест! Ако Московски например знаеше какво е отговорност, нямаше да гледа нагло и безучастно 80 дни как Босия умира!
Ако Борисов имаше поне един атом останала съвест и достойнство, то още в понеделник щеше да подаде оставка, след като се разбра, че причина за катастрофата е престъпното нехайство и корупцията превзели институциите и министерствата, които той пряко контролира и за действията на които носи пряка отоговорност, а не да гори поредните мишки-бушони! Тези министри ТОЙ ги назначи! Предишните също! 
Този път, Буда,. спасение няма да има! И Цацаров няма да може да те спаси! БОЕЦ обявихме ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА и до дни ще обявим и стартираме действията си! Не оставки, а изриване! Първо Цацаров – пазителя на мафията,след него Буда – боса на амфията, след него Пеевски и цяллото ченгеджийско-мафиотска банда!

Битката ще е жестока, защото ние ще се борим за справедливост и живота си, а мафията ще се бори за властта си!
Гадовете идват, Бойко и спасение и прошка няма да има! Съд, затвор и конфискация на заграбеното! 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

И Цацаров си заминава! Лавината тръгва, да се готви Буда. (документи)

Лавината тръгва!

Както вчера обявихме, БОЕЦ публикуваме документи, с които разобличаваме за пореден път прокуратурата, като структура подвластна на управляващата ни мафия.
Важен е всеки детаил. Цацаров си заминава, но е важно да се знае в какво е превърната прокуратурата, как действа мафията и срещу какво сме изправени, за да доведем битката си зрещу това зло до край.
Предисторията:
През март 2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ огласихме направените от нас разкрития за несъбрани и източени над 16.2 МИЛИАРДА лева ДДС. По този повод внесохме сигнали до всички институции – прокуратура, Министерски съвет, президентство, Парламент, Европейска комисия и тн.

БОЕЦ внесохме сигнал срещу Бойко Борисов и Владислав Горанов заради 16-те милиарда несъбрано ДДС!

В случая е важно какво ни отговори и какви са действията на прокуратурата.

Това е отговора на прокуратурата – 16 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТО ДДС ИМА, НО ВИНОВНИ НЯМА! И МИЛИАРДИТЕ ГИ НЯМА! 

Последваха многобройни, тежки удари срещу БОЕЦ, но виновните за този грабеж останаха недосегаеми за Цацаров и подчинените му.

Дни след направените от БОЕЦ разкрития , депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев напусна парламента. Това стана  след разследване на сайта Биволъ, за извършени от Гамишев данъчни и финансови престъпления и прехвърляне на фирма с огромни задължения на малоимотно лице. 

Депутат от ГЕРБ излъгал хазната с 200 бона данък

Прокуратурата и до днес е безмълвна по този случай. Още едно доказателство за зависмостта и от управляващата ни мафия.

БОЕЦ продължихме битката и на 04.04.2018г.  внесохме сигнал до ВКП срещу друг депутат от ГЕРБ – Борис Кърчев за данъчни престъпления, източване на ДДС и продажба на фирма със задължения на малоимотно лице! 

И става интересно!

През месец май Върховна прокуратура ни уведомява, че е изпратила сигнала ни до Специализираната прокуратура по компетентност!

Следва поредица от събития, която нямат аналог и доказват, че Цацаров е превърнал прокуратурата в пазителка  на мафията и това е основната и задача, освен репресиите и мокрите поръчки срещу неудобните за властта и нарочените за врагове от господарите му Пеевски и Борисов!

На 22.08.2018г. Специализираната прокуратура изпраща отговор до БОЕЦ , в който признава, че в сигнала ни се съдържат данни за извърпени престъпления от Кърчев, но ОТКАЗВА ДА ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО срещу него и препраща сигнала ни до РП – Стара Загора, защото НЕ СА НАЛИЦЕ НИКАКВИ ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ от компетентността на СП. Поредният абсурд!

Простичко казано – има престъпление, знаем кой го е извършил, но не ни засяга и прехвърляме топката на долната инстанция, за да покрием случая и да печелим време. Класика! 

Междувременно Кърчев продължава да стои в Парламента и гласува закони. Наглостта на мафията ГЕРБ няма граници.

И следва най -интересната част! Районна прокуратура на Стара Загора разглежда сигнала на БОЕЦ , изпратен им от Специализираната прокуратура, на които пък е изпратен от Върховна прокуратура и се произнася :

„След внимателно запознаване с материалите поотделно  и в тяхната съвкупност установих, че Борис Кърчев, към момента е народен представител в 44-то Народно събрание на Република България  сформирано според резултатите от проведените на 26.03.2018г. извънредни парламентарни избори в България.

Прокурора при СпП се е произнесъл по депозираният материал, КАТО Е НАПРАВИЛ ИЗВОД, ЧЕ В СИГНАЛИТЕ СЕ СЪДЪРЖАТ ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ КЪРЧЕВ по чл. 255, чл. 255а и чл. 348аот Наказателният кодекс. “ 

 И Районна прокуратура – Стара Загора ИЗПРАЩА СИГНАЛА НА СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА по компетентност, отново без да предприемат нищо! Четвърто звено на прокуратурата се занимава със сигнал по който висшата инстанция е установила наличие на данни за извършени престъпления и нищо не се случва! Депутата си е депутат, откраднатите милиони ги няма, а народа пие една топла вода с уран! 

Това не е просто малоумие,или некадърност, това е престъпна схема за прикриване на престъпления, в основата на която е прокуратурата. По Конституция и ЗСВ, персонална отговорност за действията и случващото се в прокуратурата носи административният и ръководител – Сотир Цацаров. Никой няма съмнения, че в прокуратурата се случва нещо случайно. Всичко е под контрола на Цацаров и неговоите господари – Пеевски и Борисов. Мафията контролира тотално съдебната система в лицето на прокуратурата и битката на гражданите за справедливост и възмездие е обречена, докато начело на тази институция стои слугата на мафията Цацаров! Още един важен факт, който БОЕЦ разкрихме – ПРОКУРАТУРАТА Е СКЛЮЧИЛА 2135 СПОРАЗУМЕНИЯ С ОПГ-ТА И ЛИЦА УЛИЧЕНИ В ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ И ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС! 

16 МИЛИАРДА лева са източени, виновни няма според прокуратурата! Биволъ и БОЕЦ посочват и конкретни виновни (а всички са известни на прокуратурата), но реални действия срещу тези лица няма! Депутата от ГЕРБ Гамишев, разкрит от Биволъ, като данъчен измамник напусна парламента за да свали напрежението, в качеството си на бушон и предпазител на шефа си Буда, но депутата Кърчев продължава да е парламента. И срещу двамата няма повдигнати обвинения и образувани дела!

През последните дни страната е разтърсена от поредната трагедия – катастрофата в искърското дефиле, взела 17 жертви. Тези хора са жертви на престъпното управление на мафията, на корупцията и престъпното нехайство и бездействие на институциите. В основата на тези престъпления отново стои прокуратурата и Цацаров, както и Бойко Борисов – бос на управляващата ни мафия. В прокуратурата има внесени стотици сигнали ( включително и от БОЕЦ) за корупционни практики и некачествено изпълнение на инфранструктурни проекти и обекти – пътиша, магистрални лотове, водни цикли и тн! Освен вредите за държавата , които са в размер на милиарди, обществето плаща за тези престъпления извършени от управляващите и с живота си. Хилядите са жертвите по пътищата и наводненията  през последните няколко години и много от тях се дължат на лошо ремонтирани пътища  и некачествено строителство! По всички сигнали прокуратурата мълчи, а престъпленията и грабежа продължава. И жертвите продължават! Това прави Цацаров съучастник в извършването на тези престъпления и солидарно носи отговорност за жертвите на мафията и корупцията! Бойко Борисов, който управлява страната през последните десет години носи основната отговорност за превръщането на България в територия на мафията и беззаконието, в която властват корупцията и шуробаджанащината!

Как се краде от селски път

Днес трима министри подадоха оставки. Три глави на мафията паднаха, но те са само бушоните, които стоят пред Борисов и целта е той да запази престъпната си власт! Затова трябва да продължим!

Николай Колев – Босия гладува 80 дни срещу транспортната мафията и корупцията отговорна за жвртвите по пътищата, битка, в която БОЕЦ се включихме със всичките си сили. И нямаше кой да ни чуе, докато не загинаха поредните 17 човека.Поклон и респект към силата на духа на Босия!

Заглавието на този материал  “ И Цацаров си отива“ не е случайно, или манипулативно. Цацаров – ПАЗИТЕЛЯ НА МАФИЯТА, наистина си отива. След оставката на Московски, това е следващата цел, която БОЕЦ си поставяме, а ние винаги си водим битките до край! А след Цацаров следва Борисов, след него Пеевски, и цялата ченгеджийско-мафиотска банда, грабеща държавата ни в продължение на десетилетия. Не оставки, а разобличаване и отстраняване от властта е нужно,. Съд, затвор и отнемане на незаконно придобитото имущество. БОЕЦ водим тази битка. Обявихме ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА срещу властта на мафията и до дни ще обявим конкретните си действия. Битката ще водим със всички необходими средства. Тя ще бъде решена на площадите. Нужна ни е и имаме стратегия и ясен план. Ще ги бием с разум и сърце. БОЕЦ знаем точно какво првим и как да го направим и очакваме подкрепата на всеки буден българин!

Първа стъпка – отстраняване на Цацаров!

Да се готви Буда!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

НАП заличиха в ТР следите на най-големият грабеж! Операция „Джунгла“ (документи)

Поредната трагедия! 17 жертви на корупцията и мафията. И някак забравихме за грандиозният скандал със срива на Търговският регистър. Забравихме, защото скандалите, трагедиите и гейтовете в държавата на мафията следват в галопиращ темп и едва смогваме да ги следваме. Но БОЕЦ помним!

Три дни след срива на ТР, БОЕЦ огласихме информация получена от наш източник, че срива на Търговският регистър е част от операция „Джунгла”. Целта е да бъдат унищожени електронните архиви и масивите съдържащи информация за несъбрани задължения поради изтекла давност за над 20.6 милиарда лева, както и да бъде заличена информация за фирми свързани с определени лица. Това са задължения, които не са събрани заради престъпно бездействие на НАП.

РАЗБИРА СЕ , ТОВА БЕЗДЕЙСТВИЕ НЕ Е БИЛО СЛУЧАЙНО.

Става дума за дължимо ДДС и корпоративен данък за минали периоди – от 2000г. до 2013г. в размер на десетки милиради. Тази информация не е публично достъпна и след  рестарта на ТР няма как да бъде установено дали липсва. Тази информация се съдържа само в базите на НАП и ТР след нейното унищожаване, е невъзможно тя да бъде възстановена. Блокирането на достъпа до всички бази данни на ТР е, за да се прикрие истинската цел.

След като публикувахме материала за операция „Джунгла” страницата ни бе подложена на атака, достъпа до нея бе временно ограничен  и материала беше свален. 

Това е свалената публикация на БОЕЦ:

Операция „Джунгла“. Какво се случва с Търговският регистър и как мафията заличава следите си.

Хронология и факти.
През март 2018г. БОЕЦ внесохме заявление по ЗДОИ до НАП с което изискваме информация за несъбраното поради давност ДДС и информация за хазартният бизнес. Две изключително важни и опасни теми за управляващата ни мафия. НАП отказа да ни предостави исканата информация и БОЕЦ заведохме дело в АС-София град. Съдът отмени отказа на НАП и задължи Агенцията да ни предостави исканата информция. Междувременно БОЕЦ спечелихме и второ дело срещу НАП, за отказа им да ни предоставят докладите до министерството на Финансите за несъбраното ДДС. Буквално дни след като спечелихме двете дела, Търговският регистър бе блокиран, по-точно достъпа до него бе блокиран без почти никаква информация от властите в продължение на няколко дни. Спечелените от нас дела принудиха мафията да действа и да пристъпи към заличаване на следите!

На 13.08. БОЕЦ получихме уведомеление, че НАП са обжалвали решението по едното дело и отказват да изпълнят решението на съда. Същият ден получихме информация от наши източници, че в регистрите на НАП се заличават масиви, които не са публично достъпни и в тях се съдържа информация скрита зад термина „данъчна и осигурителна тайна“ , а именно – информация за фирми дължащи милиарди ДДС и корпоративен данък, като в огромната си част тези задължения са отписани заради давност. Заради умишленото бездействие на НАП. ИМЕННО ТОВА Е ИЗИСКАНАТА ОТ НАС ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЪДЪТ ЗАДЪЛЖИ НАП ДА НИ ПРЕДОСТАВЯТ! По наша информация става дума за десетки милиарди (Над 20.6 милиарда лева) несъбрани задължения, които са извън вече разкритите от нас 16 милиарда несъбрано ДДС по влезли в сила ревизионни катове на НАП. Заличава се и информация за фирми, които имат задължения свързани с изпълнението на европроекти, както и на фирми свързани с определени лица в миналото. Абсолютно е невъзможно това да се случва без съдействието, или поне осигурено бездействие на службите. Както е и абсолютно невъзможно да се случва без вътрешен достъп до тези бази данни. Кой стои зад това можем да предположим, като отчетем, че НАП, чрез председателят на управителния съвет на Агенцията и министър на финансите – В. Горанов е на пряко подчинение на Пеевски. Операция „Джунгла“ много напомня на разработката „Червеи“, при която по подобен, но не станал публично известен начин (заради липсата на публичен досъп до регистрите на МВР) бяха източени масивите на МВР и заличена информация, която е неустановена и до днес. Тогава ръководството на ДАНС и МВР отново бе на пряко подчинение на Пеевски. От друга страна един пробив и операция на такова ниво не може да стане без да бъде съгласуван лично с Борисов. Просто е невъзможно. Мълчанието му по темата е показателно. Ако ставаше дума за кравата Пенка, до сега да е дал две пресконференции, но понеже става дума за елемент от националната сигурност, какъвто е Търговският регистър, Борисов не обелва нито дума. Мълчанието на Цацаров и прокуратурата е обяснимо по същите причини.

МАФИЯТА прикрива следите си за най-големият грабеж в новата ни история. Борисов и прокуратурата мълчат за тотален срив на елемент от националната ни сигурност, а мафията се опитва чрез репресии да заглуши истината. А междувременно броим и поредните трупове на хора, близки до Пеевски и Буда. Убити, самоубили се, самоубили се… Броим и поредните жертви на мафията и корупцията. Все повече разбират, че асфалта не се яде, но асфалта убива. Всъщност не асфалта , а некадърното и корумпирано управление убива!

Операция „Джунгла” е действие на управляващата ни мафия оглавена от Борисов, Пеевски и Цацаров, за заличаване на следите на най-големият грабеж в новата ни история. Нагло и брутално, в мафиотски стил. И в същото време крадеца вика дръжте крадеца. Борисов щял да „строи“ склад за електронни данни… От десет години е на власт, защо не го е „построил”?  Защото мафията не иска да има следи за схемите и кражбите им. С тефтерчето на Златанов се „оправиха” лесно, но с данните в електронните регистри нещата не са толкова лесни. Понякога се налага да се трие със седмици… Защото е крадено десетилетия.

Продължението! 

Буквално 24 часа след като достъпа до Търговският регистър бе възстановен, БОЕЦ бяхме уведомени, че НАП отказват да изпълнят съдебното решение на АС- София град и да ни предоставят информацията за отписаните задължаения поради изтекла давност и са внесли жалба срещу това решение до ВАС!

Дейтвията на НАП могат да бъдат обяснени само с опита им да скрият извършените престъпления и заличаване на информация в ТР, за над 20.6 милирда несъбрани задължения защото, ако ни предоставят сега манипулираната информация ще лъсне всичко. Едва ли някой ще повярва, ако НАП ни информират, че отписаните задължения поради изтекла давност са в размер на няколко стотин хиляди лева, или на няколко милиона. Операция „Джунгла“ продължи със сривове в още няколко електронни регистри на различни институции. И това е само част от обхвата на операцията.

БОЕЦ получихме информация и документи – пример за манипулиране на съдебни регистри и вписвания по търговски дела. За изтриване и подмяна на информация, като част от документите са от кабинета на главният съдебен инпектор Точкова. До дни ще публикуваме тази информация, която само показва на какво е способна мафията и какво всъщност се е случило с ТР.

БОЕЦ обявихме ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА срещу престъпната власт на мафията и до дни ще обявим и конкретните си действия. И очакваме подкрепата на будните и непримиримите! Бой до дупка, важното е да не се отказваме. 

Истината е най-силното ни оръжие.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА